-
[quote=VOBiX;187038]Kütlet pardon tıklat .dng
[URL]http://www.voborsa.com/forum/search.php?do=finduser&u=1183[/URL][/quote]
Vobix patronaj ben ona zaten baktım, problem o deyil, örneğin temmuzda üye oldum o zamana kadar gitmem mümkünmü..... çok uğraştım yani genel bir arşiv bulmam lazım.........
-
[QUOTE=mavi;187053]Nasıl Trade Etmeli?...
....
Bol şanslar hepimize...[/QUOTE]
[quote=VOBiX]
Bugün Ekonomi Kulisi programında Tekstil Menkul Değerler A.Ş.(TMD)'den Genel Müdür Yardımcısı VOB Müdürü vb katılımcılar vardır. Artık onalr da müşterilerin kayıplarını engellemek için sistemli çalışmaya başlamışlar ve sistem sinyalleri hakkında müşterilerini bilgilendirmeye çalışıyorlarmış. Programın tekrarı Salı sabah ve akşam TGRT Haber kanalında yayınlanacak.
.........
VOBda özellikle not arttırımı ve azaltımı zamanalrında oluşabilecek hızlı ahreketlerde işlemleri hızlı yapmanın önemine değinildi. Bu durumda aracı kurum çalışanalrının teker teker tüm müşteirlerine dönmesinin zaman alacağı için müşterileri internet üzerinden işlem yapmaya teşvik ettiklerinden bahsettiler. Sitelerindeki işlem ekranı Sankonun ekranı ile aynı. Foreks firmasından temin edilmiş. Mesajlaşma sistemi sayesinde günlük veri akışı, günlük bülten ve haberler hakkında anında tüm müşteirlere ulaşabildiklerini ve telefona göre daha etkin bir yol olduğundan bahsettiler. Bir de kalıcı stoplosstan bahsedildi. Girdiğiniz stoploss emri vade sonuna kadar geçerli kalıyor dediler. Ben mi yanlış anladım bilemem ama bunu kendi sistemlerine ait bir özellik gibi anlattılar. Olay şu uzun pozsiyondasınız ve 67,500 altına inilmediği sürece yükselişin devam etmesini bekliyorsanız 67,500e iptale kadar geçerli şartlı kısa emri girerek stoploss koyabilirsiniz.
TMD ilk çeyrek sonuna kadar %10-15lik bir düzeltme hareketi beklediğini açıkladı.
Programda bahsedilen bir kaç önemli hususu hatırlatmakta fayda var :
- Kaldıracın cazibesine dalıp yüksek kaldıraçlı işlemle kafanıza göre dayanaksız alım satım yapmayın. Sistemli çalışın.
- Kârı görünce hemen pozsiyonu kapatıp zararlı pozsiyonlarda zararım çıksın diye inatla beklemeyin.
[/quote]Bu da benden...
-
[QUOTE=indregandi;187061]Vobix patronaj ben ona zaten baktım, problem o deyil, örneğin temmuzda üye oldum o zamana kadar gitmem mümkünmü..... çok uğraştım yani genel bir arşiv bulmam lazım.........[/QUOTE]
Arama sonuçları 500 sonuçla kısıtlanmış. Yönetime dilekçe vermek lazım.üüü
-
günaydın herkese mutlu ve kazanclı bı hafta dileklerimle..
gene haber bombardımanına baslamıslar basında.. yada saksakcılar ısbasında dıyelım.. 1378 defadır satılan umut gene dagıtılmaya baslandı... ahan da haber..
uygun zamanı beklıyolarmıs , allah allah.. şaka gibi yaf ..
----------------------------------------------------
Babacan ‘IMF tamam’ sinyali verdi
Ankara’da açıkladığı şube harcı kararıyla bankacıları şaşırtan Devlet Bakanı Ali Babacan, İstanbul’da bu konuda geri adım atmadı. Bankacıları rahatlatan ise Babacan’ın verdiği “IMF ile anlaşma yakın” mesajı oldu
KADİFE ŞAHİN / Milliyet
Perşembe günü Ankara’da düzenlediği basın toplantısında sürpriz bir karar açıklayarak bundan sonra her yıl bankaların mevcut tüm şubelerinden harç alınacağını bildiren Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, dün İstanbul’da bankacılarla basına kapalı yemekli bir toplantıda bir araya geldi.
Bankacıların yanı sıra Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkanı Tevfik Bilgin, Hazine Müsteşarı İbrahim Çanakcı ve Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı Vedat Akgiray’ın da katıldığı toplantıda Babacan, IMF’den dünya ve Türkiye ekonomisine ilişkin çok çeşitli konularda bilgi verdi.
Devlet Bakanı Ali Babacan, Türkiye’nin IMF ile yürüttüğü stand-by anlaşmasında ana konularda mutabık kalındığını, ayrıntılar üzerinde görüşmelerin devam ettiğini iletti. IMF ile görüşmeleri devam eden konulardan birinin mali kural olduğunu belirten Babacan, bu konuda bankacılık sektöründen de görüş istedi.
Babacan, bankacılara ülke ekonomisinin büyümesiyle borçlanma arasındaki çeşitli hedefleri konu alan mali kuralların yakın bir zaman içinde kamuya açıklanacağını ve bu konularda topluma taahhüt verileceğini söyledi. Devlet Bakanı Babacan, IMF ile Türkiye’nin orta vadeli planı konusunda anlaşmaya varıldığını belirtti. Babacan, bu kapsamda Fon ile görüşmelerde sona gelindiğini ifade etti. Toplantının katılımcıları Babacan’ın bu ifadelerinden anlaşmanın tamamlandığı, açıklanması için zamanlamanın beklendiği kanaati edindiklerini ifade ettiler.
-
Herkese günaydın,
Excali çay ve çekirdek varmı
-
cümleten günaydın . bol kazançlı bir hafta olsun inşallah herkese ..
-
[quote=Astatin;187071]Herkese günaydın,
Excali çay ve çekirdek varmı[/quote]
Günaydın tüm Foruma,+.+.
Çekirdek var, çay ısmarlarsan olur..:D
-
Bir hafta aradan tekrar aranızdayım cümleten hayırlı işler bol kazançlar
-
[quote=TÜRKOĞLU;187051]bu arada enorton a huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum.benim pc ye uzaktan bağlandı.çok uzaktan kendisi ataşehirde ben idealtepede bayağı mesafe var aramızda :::
ve benim pc nin ses sorununu çözdü.helal olsun .brv.brv
iki ses kartı filan varmış diyor.çakışıyormuymuş neymiş.niye çakışıyorlarsa...[COLOR=red]ben 1 tane ses kartım var sanıyordum herhalde doğurdu hehehe [/COLOR]:..:
NAR gibi çarşıdan aldım bir tane eve geldim 1000 tane :p[/quote]
senin kart sesin var..ses kartın değil.kom.kom.kom
pamık sayısal loto da tek kuponda iki tane 4 tutturmuşum..çift yıllarda acaip ballıyımdır demiştim..bu arada yine devretmiş loto..dua et bana çıksın lem:D:D..çıkarsa MP yi tüm hakları ile birlikte bila bedel sana devredeceğim..tamam tamam zırlama yanına 20 dene de kontrat..ama şort.kom.kom
-
[quote=Astatin;187077]senin kart sesin var..ses kartın değil.kom.kom.kom
pamık sayısal loto da tek kuponda iki tane 4 tutturmuşum..çift yıllarda acaip ballıyımdır demiştim..bu arada yine devretmiş loto..dua et bana çıksın lem:D:D..çıkarsa MP yi tüm hakları ile birlikte bila bedel sana devredeceğim..tamam tamam zırlama yanına 20 dene de kontrat..ama şort.kom.kom[/quote]
[I][B] Kutuplardan soğuk hava dalgası[/B][/I] gelebilir. Dikkatli ol..::::::
-
Günaydın forumun güzel insanları!
-
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Günaydın,[/B] [/SIZE][/FONT]
[B][FONT=Times New Roman][SIZE=3][U]18 Ocak Pazartesi Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][SIZE=3]TÜİK – TCMB Aralık ayı Tüketici Güven Endeksi(10:00) [/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Hazine, TL cinsi 15 ay vadeli , iskontolu tahvil ihalesi düzenleyecek.[/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][SIZE=3][B][COLOR=red]NOT: ABD Piyasaları Martin Luther King’in Doğum günü tatili nedeniyle kapalı.. [/COLOR][/B][/SIZE][/FONT][/B]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Bol Kazançlar..[/B][/SIZE][/FONT]