-
[quote=Astatin;187077]senin kart sesin var..ses kartın değil.kom.kom.kom
pamık sayısal loto da tek kuponda iki tane 4 tutturmuşum..çift yıllarda acaip ballıyımdır demiştim..bu arada yine devretmiş loto..dua et bana çıksın lem:D:D..çıkarsa MP yi tüm hakları ile birlikte bila bedel sana devredeceğim..tamam tamam zırlama yanına 20 dene de kontrat..ama şort.kom.kom[/quote]
nasılsa çıkmaycanı biliyon bize umut satıyon.umut tacirisin lem işte :D
-
hay**....açıklayın şu IMF anlaşmasını da delikanlılar PALA ile mertçe çarpışmaya başlasın..yaşansın bitsin saygısızca, 15000 puanın daduna varunca...olmuyo böyle...
-
[QUOTE=TÜRKOĞLU;187081]nasılsa çıkmaycanı biliyon bize umut satıyon.umut tacirisin lem işte :D[/QUOTE]
ya çıkarsa :)) öle dememek lazım ..
-
shortlasam mı? longlasam mı? shortlasam mı? longlasam mI? :rolleyes::rolleyes::confused::confused:
-
[quote=TÜRKOĞLU;187081]nasılsa çıkmaycanı biliyon bize umut satıyon.umut tacirisin lem işte :D[/quote]
valla pambık onu bilmem..çıakrsa diyorum zati...yannız yıl 2004, 4 banko oynamıştım sayısal loto da...4 ü de çıktı..amma kuponda ne vardı? 8 dene 4...sen git 4 bankoyu tuttur..amma bir dene 5 çıkmasın ordan..üwwww..
çift yıllarda ballıyım pambıh..bakalım olacak bir şeyler..KUIN e de 2 klima sözümüz var:D
-
[quote=TÜRKOĞLU;187084]shortlasam mı? longlasam mı? shortlasam mı? longlasam mI? :rolleyes::rolleyes::confused::confused:[/quote]
hangisini daha çok istiyorsan tersini yap:D en çok kazandıran ya da en çok kazındıran::: histem bu .dng
-
Günaydınlar Bol Kazançlar Herkese.lelele
-
[quote=sadberk22;187086]hangisini daha çok istiyorsan tersini yap:D en çok kazandıran ya da en çok kazındıran::: histem bu .dng[/quote]
ben FLAT kalmayı çok istiyorum ama bu şekildede para kazanmak istiyorum :D:D:D:D
-
[quote=Astatin;187085]valla pambık onu bilmem..çıakrsa diyorum zati...yannız yıl 2004, 4 banko oynamıştım sayısal loto da...4 ü de çıktı..amma kuponda ne vardı? 8 dene 4...sen git 4 bankoyu tuttur..amma bir dene 5 çıkmasın ordan..üwwww..
çift yıllarda ballıyım pambıh..bakalım olacak bir şeyler..KUIN e de 2 klima sözümüz var:D[/quote]
Talih kuşu geliyo..:D:D:D
-
[QUOTE=Astatin;187082]hay**....açıklayın şu IMF anlaşmasını da delikanlılar PALA ile mertçe çarpışmaya başlasın..yaşansın bitsin saygısızca, 15000 puanın daduna varunca...olmuyo böyle...[/QUOTE]
sorma yaf.. inan bole bi alicengiz oyunu ne gordum ne duydum.. bunlar muhtemelen o unlu teget gecme konusmaları sırasında varılan anlasmalar sonucu bu duruma geldıler.. yapılan gorusmelerle ılgılı fonlara verılen sozler sonucunda belkı de borsa bu durumda.. sıyası erkler ekonomının gostergesı olarak borsayı kullanıyorlar neden se her yuskelıste.. demekkı bazı seylerın bedelı de boyle odenıyormus..
ihtiyac dahilinde acıklama , hangı kurumdan ıstersenız ısteyın elinizin altında nasılsa.. Allah ky yi korusun :) işimiz zor bu birliketlliğe karşı ..
-
:D:D[quote=excali;187089]Talih kuşu geliyo..:D:D:D[/quote]
kkiiiimmmm...pamıh mı talih kuşu...yok be ondan şans meleği olmaz..olsa olsa şans keleği olur:D:D:D
-
[quote=Astatin;187091]:D:D
kkiiiimmmm...pamıh mı talih kuşu...yok be ondan şans meleği olmaz..olsa olsa şans keleği olur:D:D:D[/quote]
şans bana lazım asti üüü:o
bu hafta bişeyler olmalı :o:o:o