34250 kısalara hiç dokunmadım yarın için dow tepebilir ama yinede sisteme uyalım dedim
Printable View
34250 kısalara hiç dokunmadım yarın için dow tepebilir ama yinede sisteme uyalım dedim
PY yarın yukarıyı gösterdi, ben onu gördüm.
Son yarım saat VOB takdire değer bir performans gösterdi.. Dow daki önemsenecek düşüşe rağmen bizim VOB çok güçlü kaldı..
33,475-33500-33525 satanlar ne kadar varsa hepsini karşıladılar alışa geçti.. İnşallah yarın da devam ederler..
[QUOTE=BORSACIOZGUR;81570][B]Son yarım saat dolarlarımı kapattım....Endeks te uzuna geçtim..[/B]
İnşallah yanılmam...[/QUOTE]
Yanılmazsın. Bu tablo yarın aşağı açılmayız diyor. Tabi tabloya ressamın küçük oğlu müdahale etmezse. .lelele
[QUOTE=artanis;81543]ne sağlammış be 33450 yok arkadaşım kırmıyorum.dng
djı 7500 e gitsde kırmam diyorlar[/QUOTE]
VOBda böyle sağlam savunulan seviyenin ertesi sabah tuzla buz olduğunu görünce göbeğim çatlıyor gülmekten.
[QUOTE=VOBiX;81572]Dow loto 7929,64[/QUOTE]
dow loto 7757.dng
gece [B][COLOR=blue]33.525[/COLOR][/B] LONG...
zor ve uzun bir gece olacak.mevlam yarı yolda koymasın...
kimbilir belkide vergi verme zamanımız gelmiştir.
[B]İYİ DE bu DOW ne olacak şimdi.[/B]
Teknik olarak 7850 yi kırsaydı 7500 e kadar önünde destek köstek hiçbişey yok..
Ama çok çok kötü bir batış haberi yokken burası kırması da kolay görünmüyor.
İnşallah haklı çıkarız..
Güzel oldu güzel...Biz kapandığımız anda fiyatladığımız dow 7854. hadi bakalım..
DJ loto 8050 :) :)
uzuncular buraya...
ralli ralli ralli........
sular kesildi...bu gece şelaleyi boşverin.... he heeee
dow kapanış tahminim 8001,25
biraz abartılı mı oldu?
olsun benim tahminim bu.
herkese bol kazançlar.
[quote=QUEEN;81579]dow loto 7757.dng[/quote]
Dow da 7757 diye bir seviye yok ki :))).... 7850 kırarsa zaten [U]7500[/U] e gider önce. Sonra döner mi dönmez mi bilmem..
[quote=poyraz;81584]dow kapanış tahminim 8001,25
biraz abartılı mı oldu?
olsun benim tahminim bu.
herkese bol kazançlar.[/quote]
Hiç de abartılı olmadı. Daha 3 gün önce yaptığı şey...
Benim de kapanış tahminim 7930 lu seviyeler..
bizim piyasada çok sık uygulanan bir taktik var...
yurtdışı düşerken piyasayı tut, düşmeyeceğim imajı yarat. böylece longcularda güven, shortculara korku oluşsun... sonra yurtdışı yükselmeye başlayınca herkes uzuna döneceğinden rahatça kısaya geçip endeksi düşür... (endeks yükseleceği zaman da tam tersi geçerli)
bakalım yine bu taktik mi uygulanacak.
Şu anda DOW cu olsam... 7850 yi kırdığı anda elimde ne kadar mal varsa boşaltırdım...
Eeee Amerika lılar da böyle yaparsa.. Birdenbire 7550-7600 a gider...
Ama çok kötü bir haber gelmezse buralardan iyi alım denenebilir diyorum. Yukarıda 8250 var...
[QUOTE=bien;81587]bizim piyasada çok sık uygulanan bir taktik var...
yurtdışı düşerken piyasayı tut, düşmeyeceğim imajı yarat. böylece longcularda güven, shortculara korku oluşsun... sonra yurtdışı yükselmeye başlayınca herkes uzuna döneceğinden rahatça kısaya geçip endeksi düşür... (endeks yükseleceği zaman da tam tersi geçerli)
bakalım yine bu taktik mi uygulanacak.[/QUOTE]
işte bende tam bundan korkuyorum
benim tahminimde 7780..::..:
[quote=bien;81587]bizim piyasada çok sık uygulanan bir taktik var...
bakalım yine bu taktik mi uygulanacak.[/quote]
Evet bu taktiği hatırlıyorum olabilir.. Ama yine de bomba felan patlamazsa 25000 altına geleceğimizi zannetmiyorum.
geceye kısa girdim ... kimler kısa ... az olmamız lazım .. üüüüüüüüüüüüüüüüüüü
bence,korkupta kısalarını kapatanların bütün mallarını aldılar.az önce yukarıdaki senaryomu gerçekleştirirlerse(gapli düşüş) daha az zarar yazacaklarını düşündükleri için.inşallah yanılırım.bu arada 33400 e mal isteğimi vermediler kısa yapmak için,bende 525 den kısalıverdim yüklüce.Allah utandırmasın.
[QUOTE=VOBiX;81572]Dow loto 7929,64[/QUOTE]
Bende katılıyım bugün, 7750.77
[QUOTE=selçuklu;81592]geceye kısa girdim ... kimler kısa ... az olmamız lazım .. üüüüüüüüüüüüüüüüüüü[/QUOTE]
Ben de varim:)
Dow tahminim 7600.dng
[QUOTE=selçuklu;81592]geceye kısa girdim ... kimler kısa ... az olmamız lazım .. üüüüüüüüüüüüüüüüüüü[/QUOTE]
ben yazmasam da olur ama yazayım yinede.:..:. beeennnnnnn...
[quote=jerfin;81590]benim tahminimde 7780..::..:[/quote]
Jerfin bari senden beklemezdik. O nasıl tahmin yaa... 7780. :)
[U]
DOW 20 Kasım dan beri yani 2 ay 15 gündür 7850 altını görmemiş.[/U].
7850 altını Görürse bütün Amerika mal boşaltır zaten.. yarım saat içinde 7550 lere gelir..
O seviyelerden de en az 1-2 kapanış yapar. Kötü senaryo bu...
[quote=bull market;81594]bende katılıyım bugün, 7750.77[/quote]
8059.73
[quote=mersiyk;81589]işte bende tam bundan korkuyorum[/quote]
eğer dediğim taktiği ugulayacaklarsa uzunlar avantajlı, yarın yüksek açmamız lazım...
7845 civarlarını deniyorlar. 0,5-0,10 puanlar kırdık sayılmaz.. [U]Çok tehlikeli dakikalar.. [/U]
7830 görürsek yandı gülüm keten helva.. İçimdeki his kırmayacağını gösteriyor. Ama ilerleyen saatlerde gelen haberlere bağlı...
[quote=selçuklu;81592]geceye kısa girdim ... kimler kısa ... az olmamız lazım .. üüüüüüüüüüüüüüüüüüü[/quote]
ben herzamanki kontratin %40 i ile....bence bize ekmek cikmaz, cikarsa firini aliriz ama tersi olursa longculara belki 200-300 puan okadar....benim amacim bekledigim selaleyi sabah gapli bir acilisla kacirmamak...bu nedenle kisa
KISALAR : dream. jerfin .thracian. bull market. selçuklu . berdush
UZUNLAR : mbm. mesiyk
listeye ekleyin kendinizi artık bildiklerim bunlar .. çoğunlık flat galiba .kısamı yoksa . üüüüüüüüüüüüüü
[QUOTE=dream;81593]bence,korkupta kısalarını kapatanların bütün mallarını aldılar.az önce yukarıdaki senaryomu gerçekleştirirlerse(gapli düşüş) daha az zarar yazacaklarını düşündükleri için.inşallah yanılırım.bu arada 33400 e mal isteğimi vermediler kısa yapmak için,bende 525 den kısalıverdim yüklüce.Allah utandırmasın.[/QUOTE]
satışını 33.400 den karşılamadılar da 33.525 den mi karşıladılar.. !!! vay edepsizler..:..:
[QUOTE=BORSACIOZGUR;81585]Dow da 7757 diye bir seviye yok ki :))).... 7850 kırarsa zaten [U]7500[/U] e gider önce. Sonra döner mi dönmez mi bilmem..[/QUOTE]
bugünlük dedim her seviye var ayrıca
Spot ve vadeli 60 dak. sistemler gün boyunca hiç al vermedi ben de 60 dakikalık sisteme uydum 1/3 kısaldım. Cezası neyse sabah öderim. Çarpılırsam sistemle çarpılayım sistemsiz çarpılmaktan iyidir.
[QUOTE=BORSACIOZGUR;81597]Jerfin bari senden beklemezdik. O nasıl tahmin yaa... 7780. :)
[U]
7850 altını Görürse bütün Amerika mal boşaltır zaten.. yarım saat içinde 7550 lere gelir..
O seviyelerden de en az 1-2 kapanış yapar. Kötü senaryo bu...[/QUOTE]
aaa canımız öyle istiyor işte özgür.. atış serbest nasıl olsa.:))
ben de kısayım....lelele
[QUOTE=BORSACIOZGUR;81597]Jerfin bari senden beklemezdik. O nasıl tahmin yaa... 7780. :)
[U]
[B]7850 altını Görürse bütün Amerika mal boşaltır zaten.. yarım saat içinde 7550 lere gelir.. [/B]
O seviyelerden de en az 1-2 kapanış yapar. Kötü senaryo bu...[/QUOTE]
olurmu öyle iş....herkes aynı grafiği görüyor...
bin tane oyun var o durumda.....
kırdı tuzagı yapıp kısalanların malını almak...
veya kontur atana sürkontur atmak ...
kalan 998 tanesini ben bilmesemde bunlarda oyun bitmez.....
--------------------------------------------------------------------------------
KISALAR : dream. jerfin .thracian. bull market. selçuklu . berdush. sentinus . bien
UZUNLAR : mbm. mesiyk
listeye ekleyin kendinizi artık bildiklerim bunlar .. çoğunlık flat galiba .herkes kısamı yoksa .üüüüü
[QUOTE=bull market;81569]Ne güzel yorum yapıyosun sağol be arkadaş:..::..:, moralimiz iyiydi zaten hepten düzelttin.dng[/QUOTE]
Ne edim babam be. Gün boyu şelale oluyo deyip kısa yaptıkça amcalar 33500 kırılmaz dedi başka bi şey demedi. Aşağıdaki dolu kademeler sandığımız gibi kuru sıkı değildi. Adamlar resmen göz karartmıştı. Bi an soluklarını ensemde hissettim. Dow'un çıkması önemli değil bu seviyelerde kalsa bile üzgünüm ama sabah sopası kaçınılmaz. Dow tahminim. 7920. Saygılar :..::..:
[QUOTE=parderi;81610]Ne edim babam be. Gün boyu şelale oluyo deyip kısa yaptıkça amcalar 33500 kırılmaz dedi başka bi şey demedi. Aşağıdaki dolu kademeler sandığımız gibi kuru sıkı değildi. Adamlar resmen göz karartmıştı. Bi an soluklarını ensemde hissettim. Dow'un çıkması önemli değil bu seviyelerde kalsa bile üzgünüm ama sabah sopası kaçınılmaz. Dow tahminim. 7920. Saygılar :..::..:[/QUOTE]
üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
[QUOTE=QUEEN;81604]bugünlük dedim her seviye var ayrıca[/QUOTE]
Evet, bende bugünlük dedim, bugün her seviyede kapanabilir, kapanırsa yazdığım yerlerden kapanmalı dedim, dikkatimi çekti yakın rakamlar yazmışız, demekki hemen hemen aynı şeyleri düşünüyoruz:) saygılar..
Dax'ı 4400 altına kaydırmadan kapanış yaptırmak istiyor... yarın sabah güüüm...