[quote=selçuklu;187183]ahanda al sinyali geldi ..i am sorry .. so sory .. 1 tane kısam vardı kapatayım a* .. :o:o:D:D:D:D[/quote]
AĞZIMDAN ALDIN PATRON..250 Fİl-AT:D (ŞAKA)
Printable View
[quote=selçuklu;187183]ahanda al sinyali geldi ..i am sorry .. so sory .. 1 tane kısam vardı kapatayım a* .. :o:o:D:D:D:D[/quote]
AĞZIMDAN ALDIN PATRON..250 Fİl-AT:D (ŞAKA)
hacim kurudu yine...yarım günde 47.000 kontrat...az...
[QUOTE=Astatin;187185]AĞZIMDAN ALDIN PATRON..250 Fİl-AT:D (ŞAKA)[/QUOTE]
patron senin bana 500 point borcun vardı alayım bi zahmet ..
[QUOTE=Astatin;187184]Ziestem reports..bay alkolü takdimimdir..
1 :al
5: Al
15:sat
20: Al
30: Al
60: Sat
günlük : Sat
15 ala geçmeden 20 ve 30 nasıl ala geçti diye soran ilk 3 kişiye çekilişsiz kitap hediye edeceğim...ehuheueheue[/QUOTE]
15 ala geçmeden 20 ve 30 nasıl ala geçti ?
kendi adresini ver ben gelirim kipatı almaya :::
full flatim pıçağımı biliyorum ... pelanın kalbine saplayacam .. ehehuuhe ..
[quote=TÜRKOĞLU;187186]hacim kurudu yine...yarım günde 47.000 kontrat...az...[/quote]
pambuh..yokmu şöyle hedefi 5000 ler olan, primaryli, deeping diagonal lı bir sayım:o:o:o kraşienseyc piliz
[QUOTE=fXci;187188]15 ala geçmeden 20 ve 30 nasıl ala geçti ?
kendi adresini ver ben gelirim kipatı almaya :::[/QUOTE]
fxci patron pıçağın pilenikmi ? ..
[quote=fXci;187188]15 ala geçmeden 20 ve 30 nasıl ala geçti ?
kendi adresini ver ben gelirim kipatı almaya :::[/quote]
efiksci abem,
yeminlehdir, o soruyu yazargen dedim bu mesaja yanıt verse verse, efiksci ve/veya pambıh yanıt verir didim...yok ben sağa göndereyim kitabı: 4-5 aydır ki ruh haline hitab eder.."OBLOMOV":D
[quote=selçuklu;187191]fxci patron pıçağın bilenikmi ? ..[/quote]
Sendemi Balkan kökenlisin patron... neden pilenikmi diye soracağına bilenikmi diye soruyon:::::::::
diğer konuda ise hakkaten yuh diyorum abi..sistem falan hikaye herşey indikte......lelele.lelele
ya bu arada diğer foruma -wild west- bakan varmı bu sabah..benim ters indikatörün pozisyonu ne?
[QUOTE=Astatin;187193]Sendemi Balkan kökenlisin patron... neden pilenikmi diye soracağına bilenikmi diye soruyon:::::::::
diğer konuda ise hakkaten yuh diyorum abi..sistem falan hikaye herşey indikte......lelele.lelele
ya bu arada diğer foruma -wild west- bakan varmı bu sabah..benim ters indikatörün pozisyonu ne?[/QUOTE]
onu bonu boşverde senin bana 500 point borcun vardı alayım bi zahmet ...
[quote=Astatin;187190]pambuh..yokmu şöyle hedefi 5000 ler olan, primaryli, deeping diagonal lı bir sayım:o:o:o kraşienseyc piliz[/quote]
var SHANGAI da hedef 5.000 hatta 20.000 ler görülebilir...şaka yapmıyorum...şaka gibi geliyor deel mi? bu mesajımı bi yere kaydet.günü gelince tekrar değerlendirelim...
selçuklu patron yeni indikatör yapmışsın hayırlı uğurlu olsun :)
yeni indikatör gol olur bence :)