bu yatayligin sonu hayra alamet degil. asagi ya da yukari cok sert gidecek. uvvv, korkuyom:o
Printable View
bu yatayligin sonu hayra alamet degil. asagi ya da yukari cok sert gidecek. uvvv, korkuyom:o
Öğle yemeği olaraktan Bollinger oturtma da yedik.
Afiyet olsun..
[QUOTE=selçuklu;187206]sen kararını vermeden hareket başlamaz patron ... sence hangi yöne gider tahminin ? ... üüü:o:o[/QUOTE]
Yukarı dabiii+. ben longum daa, kararımı çoktan vermişim, şindi spot piyasada 68000 üstüne attımı, ordanda ver elini 68500 üstü spot, ver gazı ver gazı ralliiii
Ralli ralli ralliiiii.lelele
[QUOTE=nunu;187209]bu yatayligin sonu hayra alamet degil. asagi ya da yukari cok sert gidecek. uvvv, korkuyom:o[/QUOTE]
Sende amma korkak boğa takılan ayusun :D:D
[QUOTE=bull market;187211]Yukarı dabiii+. ben longum daa, kararımı çoktan vermişim, şindi spot piyasada 68000 üstüne attımı, ordanda ver elini 68500 üstü spot, ver gazı ver gazı ralliiii
Ralli ralli ralliiiii.lelele[/QUOTE]
teprik ederim .. .hayırlısı olsun ... :D
Ya ne sıkıcı gün...
[QUOTE=excali;187210]Öğle yemeği olaraktan Bollinger oturtma da yedik.
Afiyet olsun..[/QUOTE]
Akşama Ayu oturtma var galiba kokusunu alıyom.heyk
Jerfin'in Küçük görünümlü Büyük yatırımcıları ne yapıyorlar acaba?:confused:
Biraz atraksiyon yapsalar da hareketlense..
1-5-15-20-30 alda...
60 sınırda amma satta
gün satta...
way**.....çok pis birşeyler olacak sanki....ilk görüntü; bir nedenle hızla yıkarı alıp, sonra günlüğün baskısıylan gerileceyeceği gibi , ama bakarsın günlüğe de basarlar...yada 400 puan verirler hepsi sata geçer...üşşş..new turn on the way....ben de tırsıyorum..üwwww
laros patros bandları da sıkışmış..şimdi baktım topikine :)....60, 59, 58, 57...
LONG a gel bostana gel olacak sanki...histem öyle diyor...ama sistemide görmek lazım...
[quote=TÜRKOĞLU;187220]LONG a gel bostana gel olacak sanki...histem öyle diyor...ama sistemide görmek lazım...[/quote]
Pasta ne diir?:::