[quote=enorton;187299]Burdayım sağolasın Yavuzhan hatırlayanımız çıktı çok şükür :)[/quote]
hoşgeldin enerton,hayır olsun dow la beraber sendemi tatil yaptın bugünü ?
Printable View
[quote=enorton;187299]Burdayım sağolasın Yavuzhan hatırlayanımız çıktı çok şükür :)[/quote]
hoşgeldin enerton,hayır olsun dow la beraber sendemi tatil yaptın bugünü ?
[QUOTE=YAVUZHAN;187300]hoşgeldin enerton,hayır olsun dow la beraber sendemi tatil yaptın bugünü ?[/QUOTE]
Yok ya bugün çok sıkıcı geldi, yazma hevesimi kaybettim sanırım :) 450 den longladık bekliyoruz...
enorton,
emortım (fxci kullanımı)
enerton (yavızhan kullanımı)
emortım petrım (ben kullanımı)
nenikmişbe :)
60 dklık sisestemde ala geçti..120 dakıkalıkdada flip flop yapıyor 625 fiyatal birlikte...sadce günlük satta...çok pis yereler
625 ort loncover and full short .. şelale
[QUOTE=Astatin;187302]enorton,
emortım (fxci kullanımı)
enerton (yavızhan kullanımı)
emortım petrım (ben kullanımı)
nenikmişbe :)[/QUOTE]
Benim adımı da doğru düzgün kimse söyleyemez :D alıştım artık... Teyfik, Tefik, Teeefik, Teyfo, Tefo vs... Hatta bazı yörelerde Tenfik diyen bile varmış :D
bize de yaranilmiyor ki. yatay olsa kiziyoruz, bu ne ya diyoruz, lambur lumbur ciksa (dusse) sinirleniyoruz, manipulasyon var diyoruz. biz ne istiyoruz?:)
Seans sonuna doğru -kırmızı betonlama kapanışı bekliyorum..Yoksa belirsizlik surer.
[QUOTE=nunu;187306]bize de yaranilmiyor ki. yatay olsa kiziyoruz, bu ne ya diyoruz, [COLOR="Red"][B]lambur lumbur ciksa sinirleniyoruz,[/B][/COLOR] manipulasyon var diyoruz. biz ne istiyoruz?:)[/QUOTE]
lambur lumbur insin çıksın bence .. en iyisi .. :o:o
[quote=nunu;187306]bize de yaranilmiyor ki. yatay olsa kiziyoruz, bu ne ya diyoruz, lambur lumbur ciksa sinirleniyoruz, manipulasyon var diyoruz. biz ne istiyoruz?:)[/quote]
süper bir özeleştiri..
[QUOTE=KIZILAGA;187307]Seans sonuna doğru -kırmızı betonlama kapanışı bekliyorum..Yoksa belirsizlik surer.[/QUOTE]
65000 kapatsın kızılağa patron ... bende döktüm betonu ..fraktalik baskılı kırmızı asfalt .. ehuehuhue :D:D:D
[IMG]http://i45.tinypic.com/23gxooj.jpg[/IMG]
mavi diktörtgenlerle görülen yerelerdeki hacim bir hayli yüksek..bugün sarı diktörtgenle gösterilende bir hayli düşük..sözün özü 750-900 bandı güçlü direnç.. bu bandın üzerine ayu katliamı olur..aksi her durum boğa katliamı olur