[quote=nunu;187318]kim satti o uzun barda, gorebilen var mi?[/quote]
ortaya karışık yaptılar
Printable View
ortaya karışık yaptılar
[quote=nunu;187306]bize de yaranilmiyor ki. yatay olsa kiziyoruz, bu ne ya diyoruz, lambur lumbur ciksa (dusse) sinirleniyoruz, manipulasyon var diyoruz. biz ne istiyoruz?:)[/quote]
günlük sat verse kızıyoruz, 15 al verse kızıyoruz, ralli desek beğenmiyoruz, crash desek beğenmiyporuz:p:p:p:p
selçuklu sattı..ben yetişemedim..görsel sanatla rüzerinde çalışıyordum..üwww
ekinciler ve sanko ağırlıklı geçti..
[quote=Leblebi;187325]Bir rezalet de Gaziantep'den
Gıda ürünlerine karıştırıldığı iddia edilen toplam 3 ton 380 kilo büyük ve küçük baş kokmuş ve kurtlanmış hayvan[B][COLOR=Red] kulağı ile deri kazıntıları [/COLOR][/B]ele geçirildi.[/quote]
yaf arkadas tam birseyler atistirmaya gidiyordum, yapilir mi bu yaaa, uvvvüüü
Tekrar long..
Kapanışa doğru 69xxx'ler görelecek, binlerce çiçek açacak sanırım..
68600 üstündeki bekleyen satışlar palayı iştahlandırır kanımca..
flat devam .. martniki petro sahalara hoşgeldin ...
[quote=nunu;187306]bize de yaranilmiyor ki. yatay olsa kiziyoruz, bu ne ya diyoruz, lambur lumbur ciksa (dusse) sinirleniyoruz, manipulasyon var diyoruz. biz ne istiyoruz?:)[/quote]
Mendiiiiil. Lazım mı??:p:p
[QUOTE=nunu;187330]yaf arkadas tam birseyler atistirmaya gidiyordum, yapilir mi bu yaaa, uvvvüüü[/QUOTE]
rast gele ve merdiven altı yerlerde yemeyiniz mümkünse yemeklerde etin kıyma degilde parça oldugu yemekleri tercih ediniz.
PELAM ın şu son 15 dakikadaki disiplinimi en az 2000 puanla ödüllendirmesi lazım bence...1000 de olur...700 de
[quote=nunu;187330]yaf arkadas tam birseyler atistirmaya gidiyordum, yapilir mi bu yaaa, uvvvüüü[/quote]
kokuşmuş kurtlanmış koyun kulağını ekmek arasını sandviç yap üstüne ketçap mayonez hardal sık yanına da kola aç bi dene tamam ketçap mayonez ve hardal baskın tatlar olduğu için kulağı anlamazsın...ye getsin ::::::::::::
hojbulduk patron beaa.. :D
GARAN'ın kalkması ile inmesi bir oldu..
Ama tekrar deneyecekler sanırım..
Düşmez bu borsa ve vob tahminimce.. :..:
[quote=selçuklu;187333]flat devam .. martniki petro sahalara hoşgeldin ...[/quote]