[quote=Leblebi;187335]rast gele ve merdiven altı yerlerde yemeyiniz mümkünse yemeklerde etin kıyma degilde parça oldugu yemekleri tercih ediniz.[/quote]
niyeki leblebi kardeş.at eti eşşek eti kuşbaşı olmuyor mu? :D
Printable View
[quote=Leblebi;187335]rast gele ve merdiven altı yerlerde yemeyiniz mümkünse yemeklerde etin kıyma degilde parça oldugu yemekleri tercih ediniz.[/quote]
niyeki leblebi kardeş.at eti eşşek eti kuşbaşı olmuyor mu? :D
[quote=nunu;187330]yaf arkadas tam birseyler atistirmaya gidiyordum, yapilir mi bu yaaa, uvvvüüü[/quote]
Gaziantep'te mi oturuyon??
[QUOTE=TÜRKOĞLU;187340]niyeki leblebi kardeş.at eti eşşek eti kuşbaşı olmuyor mu? :D[/QUOTE]
o kadarına yapacak bir şey yok genelde katıştırma kıymada oluyorb da .
[quote=excali;187341]Gaziantep'te mi oturuyon??[/quote]
kokmus kulaklar birtek orada mi satiliyor?:::
totoş pala
döner alacağın zaman komple danayı döndürmeleri lazım o zaman :D usta gıdısından bi yarım yapsana
[quote=Astatin;187344]totoş pala[/quote]
hemide double totoş ::::::
375 LONG sistem ben bulaşmadım asti...650 yandığında amaney yandım aney dedim emme şimdi iyiki bulaşmadık diyoruk :p
patron acil ralisieync lazım
[quote=nunu;187343]kokmus kulaklar birtek orada mi satiliyor?:::[/quote]
Sen her elimi attığım yerde bulurum mu diyosun??.kom.kom
Asti, Loto numerolarını nunu'dan al.. Bu şans varken kesin tutturur..
Sizin ordaki kargalar ne durumda??::::::
Pasta var mı arkadaşlar ..teşekkurler.
[QUOTE=flexy;187345]döner alacağın zaman komple danayı döndürmeleri lazım o zaman :D usta gıdısından bi yarım yapsana[/QUOTE]
firma garantili döner satan yerler var bunları tercih edecegiz eger saglıgımıza önem veriyorsak araştırıp bulacagız.
[quote=flexy;187345]döner alacağın zaman komple danayı döndürmeleri lazım o zaman :D [B]usta gıdısından bi yarım yapsana[/B][/quote]
acaba asti hangi bölümden isterdi? :D:D:D