sabır timsali oldum , ne güzel izliyorum ekranı arada bi :))
Printable View
sabır timsali oldum , ne güzel izliyorum ekranı arada bi :))
VOB 30 TAVUK sektörü kontratına yatırım yapmayı düşünüyorum..
[quote=Leblebi;187360]bu şekilde düşüş trendi olmaz olsa olsa yükseliş için güç toplama olabilir sistem dova göre işliyorsa teknik düzeltmeyi dov yapar yolumuza devam ederiz.[/quote]
astatin patronun dediği gibi dağıtım yapılıyor olabilir..
Alamanya fites değiştiriyor..
GARAN 2 kademe kalmış sabahtan beri, bir kademe daha zorlar..
ISCTR kademeleri de bir çırpıda temizlenecek kadar..
Gol olmazsa penaltı olur bu..
kapanış tahminim .. 68,250 ama cuma gününe ait bu tahmin .. bugünkü kapanış tahminimi seans kapandıktan sonra yapacağım ...:o:o
üvvv alış baskısı hissettim ... feciii
[quote=YAVUZHAN;187366]astatin patronun dediği gibi dağıtım yapılıyor olabilir..[/quote]
neeeeeee...kiiimmmm...hiç öyle bir şey demedim..bence akümüleyşın var..73000 kapatırız:D:D:D
[QUOTE=YAVUZHAN;187366]astatin patronun dediği gibi dağıtım yapılıyor olabilir..[/QUOTE]
olabilir. ama ben geri çekilmenin yükseliş için güç toplama oldugunu düşünüyorum.
patron acil 650 üzeri lazım..yoksa sıkıntı büyür
[QUOTE=Astatin;187370]neeeeeee...kiiimmmm...hiç öyle bir şey demedim..bence akümüleyşın var..73000 kapatırız:D:D:D[/QUOTE]
bencede toplanım yapılıyor yavızhan patro .. dağıtım nerden çıktı kim dedi onu .. üvvvvvvvvv :o:o .. sıkıntı var .. acilen 80.000 üstüne atması lazım .üvvvv
[quote=Astatin;187373]patron acil 650 üzeri lazım..yoksa sıkıntı büyür[/quote]
sıkıntı büyüsün sana bişey olmasın :D
sisteme uyuyon mu şimdi sen? la yime bizi...
Vob sıkışıyor, 67 900 altında kısalar 68 700 - 69 350 üstünde uzunlar şanslı olur.