bir hışımla geldi geçti hey hey hey..kiziroğlu selçuklu bey...lö akümülasyon döla titrasyon...tabi abi..disiplin bu..uyacaksın :) uymayacaksak sistemi sepet diye mi şeetirdik yani...ralli
Printable View
bir hışımla geldi geçti hey hey hey..kiziroğlu selçuklu bey...lö akümülasyon döla titrasyon...tabi abi..disiplin bu..uyacaksın :) uymayacaksak sistemi sepet diye mi şeetirdik yani...ralli
[quote=TÜRKOĞLU;187376]sıkıntı büyüsün sana bişey olmasın :D
sisteme uyuyon mu şimdi sen? la yime bizi...[/quote]
vallada uyuyorum..uymasam daha iyiydi bugün...:D bugün histem önde..ralli
[quote=Astatin;187370]neeeeeee...kiiimmmm...hiç öyle bir şey demedim..bence akümüleyşın var..73000 kapatırız:D:D:D[/quote]
geçenlerde ıslak imzan vardı o yönde patron :::
15 dk graf fincan kulp gibi oldu haber falan gelmesin .. üvvvv .. .
[quote=YAVUZHAN;187381]geçenlerde ıslak imzan vardı o yönde patron :::[/quote]
çok ıslandı cıvıdı o imza patron..ayrıca imzanın aslı varmı aslı?:D kabul etmiyorum..distrubiyşın haftaların, treyd dakikaların işidir patron..o ayrı o ayrı
[quote=Astatin;187380]vallada uyuyorum..[B]uymasam daha iyiydi bugün[/B]...:D bugün histem önde..ralli[/quote]
valla MP bile sana bunu söyletiyorsa biz bitmişik arkadaş .dng
[quote=selçuklu;187382]15 dk graf fincan kulp gibi oldu haber falan gelmesin .. üvvvv .. .[/quote]
hemde ne fincan kulp.... fincan ı elize sarayından kulpu topkapıdan...ama şimdide geri dönerse bizde TULP olacağız patron..üwww
stop 68700 e ulaştı halen short !
sıkıntı var .. üvvvv
[quote=TÜRKOĞLU;187386]valla MP bile sana bunu söyletiyorsa biz bitmişik arkadaş .dng[/quote]
MP: Multi Fııss mı?:p
FLAT.. Kapanışta duruma göre tekrar longlarım..
[quote=TÜRKOĞLU;187386]valla MP bile sana bunu söyletiyorsa biz bitmişik arkadaş .dng[/quote]
MP de arıza yok..yataydaki son iki treydde bile 250 points karda...olay o değil..benim dediğim 600 gibi verip 350 gibi alabilirdik geri.kom