[quote=Astatin;272017]çöktüğü için değil çökeceği için...::::::[/quote]
İyi olur STRem 425 sat çaktı günün ilk sinyali
Printable View
[quote=Astatin;272017]çöktüğü için değil çökeceği için...::::::[/quote]
İyi olur STRem 425 sat çaktı günün ilk sinyali
Sistem sata döndü kısaldım
769xxxe bir veriş sonra 773xxx e alış sonra kraşieynseync mi acaba...umut fakirin ekmeği..ehuheuhheu... del destere gel destere bitsin bu gurbet..gerçi bugün 1 dişi spin atı heyecan yaptı bana ama..ehueheuhe
uzun dewam...
yaw yenı tepe yapıo...kolay mı ööle ,onun da işi zor...oynayacak tabı algılara...
Bir önceki çubuğun en düşüğü sert bir şekilde geçilirse benim sistem de sat verir... üvvv.... Çak kırmızıyı çak kırmızıyı bitsin bu hasret... üvvvv...
[QUOTE=Kennym;272006]5 dk lıklar burası yıkılır diyo ... üvvv
uzun devam üvvvv[/QUOTE]
5 dklar burası teper diyo şimdide... 500 e yolculuk var galiba...
[quote=ATHLON;272025]uzun dewam...
yaw yenı tepe yapıo...kolay mı ööle ,onun da işi zor...oynayacak tabı algılara...[/quote]
Pala algılarımla oynasın, ama duygularımla oynamasın... üvvvv... Ne hayallerle kandırdı beni, bak bu borsada çok para var, zengin olacaksın, indikatörler var, teknik analiz var, hesaplarsın, kazanırsın... üvvvvv... Alçak Pala oyuna getirdi beni... üvvvv... :)
rampii rampiiiii..negatif ayrışmak istiyorum anlıyormusun
çıkacaksa çıksın düşecekse düşsün.bitsin bu testere.kanımızı kuruttular allahın belası zirve!!
deytreydır arkadaşlar herkesin bi STR si varya onu neye göre belirliyorsunuz? optimumu ne kadar süreliğine yaptınız? birde bu str nin matriks için formülü ne
taktığımın palası rezil rüsva etti yine süper başlayan günü...sabah coştur onnan sonna pıssss...
[QUOTE=TÜRKOĞLU;272040]taktığımın palası rezil rüsva etti yine süper başlayan günü...sabah coçtur onnan sonna pıssss...[/QUOTE]
77200 bende destek görünüyore! Burayı kırmadan bi halt olmaz! Dünde destek kırdı lakin emencik attı üzerine beya!