[quote=Astatin;81648]Herkesin şortunu cırcır çıkarır:..:[/quote]
O da herkese bağlı
Printable View
[quote=Astatin;81648]Herkesin şortunu cırcır çıkarır:..:[/quote]
O da herkese bağlı
Yende köşe olan varmı ?? 34400 açarız sonra verirler artık ne bu..
dow yine yaptıı kötü verileri söylediğim gibi o gece değil ertesi gün fiyatlıyorlar
[QUOTE=cırcır;81655]O da herkese bağlı[/QUOTE]
Cırcır bu gün çok sert. Bakışı bile çok fena . Walla ürktüm.
Özür dilerim kardeş şaka yaptım . Ama nolur şu avatarı değiştir. Avatarla birlikte havan bile değişti yani. .boks.
Gökhan, Gekhan, Gekhen, Geken, Kegen;
Nerelerde? Uzun zamandır mesajlarda yok ama aşağıda görüyorum
parıtelerde hareketlendı
uzunlar için guzel bır gece olacak galıba
herkese kolay gele
8000 mola . Kapanış 8000 altı.
sn catedral pıyasa ıçın goruşlerınızı alabılırmıyım
[quote=parderi;81657]Cırcır bu gün çok sert. Bakışı bile çok fena . Walla ürktüm.
Özür dilerim kardeş şaka yaptım . Ama nolur şu avatarı değiştir. Avatarla birlikte havan bile değişti yani. .boks.[/quote]
Sen korkabilirsin..... Bayanlar bayılıyor bu avatara :D
İmaj tazeledim bu avatarla
[QUOTE=Astatin;81658]Gökhan, Gekhan, Gekhen, Geken, Kegen;
Nerelerde? Uzun zamandır mesajlarda yok ama aşağıda görüyorum[/QUOTE]
Vob Trader'da da kegen'de de "Yazma Hakkı Bir Süreliğine Yasaklanmış Kullanıcı" yazıyor. Arkadaşalr müebbet mi aldı, nedir? Bu bir süre ne kadar bir süredir? Yoksam af çıktı da bazı arkadaşlar içeride mi unutuldu? Burası Türkiye olur mu olur.
[quote=okansak;81661]sn catedrel pıyasa ıçın goruşlerınızı alabılırmıyım[/quote]
Duymak istemezsin..ayrıca soru biraz kinayeli geldi bana:..:
[QUOTE=cırcır;81662]Sen korkabilirsin..... Bayanlar bayılıyor bu avatara :D
İmaj tazeledim bu avatarla[/QUOTE]
Peçeli bayan avatarlarından sonra maskeli bay avatarları. Gizem forever...
CIRCIR,
Sen bilirsin Deirdre Bolton fun club diye bir şey var mı?
[quote=VOBiX;81663]Vob Trader'da da kegen'de de "Yazma Hakkı Bir Süreliğine Yasaklanmış Kullanıcı" yazıyor. Arkadaşalr müebbet mi aldı, nedir? Bu bir süre ne kadar bir süredir? Yoksam af çıktı da bazı arkadaşlar içeride mi unutuldu? Burası Türkiye olur mu olur.[/quote]
Ben de kendimi imha edeceğim bugün... az sonraaa...
[quote=Astatin;81667]CIRCIR,
Sen bilirsin Deirdre Bolton fun club diye bir şey var mı?[/quote]
google a yazdım bışey çıkmadı google bılmiyosa ben ne bileyım :)
[quote=VOBiX;81665]Peçeli bayan avatarlarından sonra maskeli bay avatarları. Gizem forever...[/quote]
mersiyk peçelı avatarı vardı ikımizi karıştıramazsın
VOBIX şu an ne yapıyorsun? askerlik bitti mi? devam mı? bittiyse ne işle meşgulsün? aracı kurumda mısın yoksa kendin mi trade ediyorsun?
[QUOTE=VOBiX;81663]Vob Trader'da da kegen'de de "Yazma Hakkı Bir Süreliğine Yasaklanmış Kullanıcı" yazıyor. Arkadaşalr müebbet mi aldı, nedir? Bu bir süre ne kadar bir süredir? [B]Yoksam af çıktı da bazı arkadaşlar içeride mi unutuldu? [/B]Burası Türkiye olur mu olur.[/QUOTE]
olur valla..hepsi olur...
banada 2 gün diye 2 hafta geçiyodu ya.peşine düşmesek
gerçi iki günlük bir olay bile yoktu.....tek kelime kötü sözüm yoktu..
ilkini diyorum..ikincisi bu haksızlıgın yansımasıydı...
onda ceza tamam.....mod arkadaşlar dogrusunu yaptı....
ama bu seferde karşı tarafın küfürleri pas geçildi...
ettiği küfür yok denildi..ısrar edincede ha omu falan denildi....
sn nohamuranında kulagını çınlattık bu arada....:D
[QUOTE=Astatin;81667]CIRCIR,
Sen bilirsin Deirdre Bolton fun club diye bir şey var mı?[/QUOTE]
Maria Bartiromo nun hayranı daha çok [URL="http://siliconinvestor.advfn.com/subject.aspx?subjectid=15326"]club[/URL] işine de girmişler.
[QUOTE=SEYYAH;81675]VOBIX şu an ne yapıyorsun? askerlik bitti mi? devam mı? bittiyse ne işle meşgulsün? aracı kurumda mısın yoksa kendin mi trade ediyorsun?[/QUOTE]
Askerlik devam ediyor. Ağustosa kadar istirahatli asteğmenim. Hava değişiminin subay versiyonu istirahatli imiş.
Dow daha da yükselir mi acaba ? Astatin bence sen ralli bekliyorsun forumda çok aktifsin :D Zor fakat ralli olabilir mi? Bir de Gold bugün 924 gördü ve zarardayım tavsiyen varmı? :) 1 saat sonra dönerim yanıt istiyorum :D
[QUOTE=hexa;81683]Dow daha da yükselir mi acaba ? Astatin bence sen ralli bekliyorsun forumda çok aktifsin :D Zor fakat ralli olabilir mi? Bir de Gold bugün 924 gördü ve zarardayım tavsiyen varmı? :) 1 saat sonra dönerim yanıt istiyorum :D[/QUOTE]
Tamam siz işinize bakın, asti paketinizi hazırlıyor. Siz gelene kadar hazır olur. .kom
[B]Başka bir sitede yorumlarına değer verdiğim M.Dğny nin Dow için yorumunu burda sizinle kesinlikle paylaşma ihtiyacı hissettim.. Ruh halimi süper ifade etmiş..[/B]
Bir iki tane dedikodumudur.. açıklamamıdır neydiği belirsiz haberlerle bu Dow un başına gelecek var..
Ne olduğu belli değil kısaca..Sapıttı onlarda..
[QUOTE] M.Dğny Duhül: Jul 2007
Gönderi: 1,372
--------------------------------------------------------------------------------
arkadaşlar
artık kesin inanıyorum,hatta kararlıyım...
biz imkb olarak bu dow dan,
daha doğru daha akılcı hatta daha mantıklı
hareket eden bir borsayız...
ya adamlar rahatsız,dün saat 17 de %0,80+ ol sonra saat 23 de %1,5 - tamamla...
gün içi farklı yönlere %1,5 er den toplamda %3 oynama ...
bugün saat 17 de %1,5- den saat 19 da %1,5+ yani 2 saatte
farklı yönlere %1,5 den toplamda %3 oynama...
yuh geri zekalılar yuh yani...
sizin bankaların neden battığını daha iyi anlıyorum,ruh hastaları... [/QUOTE]
[QUOTE=catedral;81685][B][COLOR="Blue"][B]Başka bir sitede yorumlarına değer verdiğim M.Dğny[/B][/COLOR] nin Dow için yorumunu burda sizinle kesinlikle paylaşma ihtiyacı hissettim.. Ruh halimi süper ifade etmiş..[/B]
Bir iki tane dedikodumudur.. açıklamamıdır neydiği belirsiz haberlerle bu Dow un başına gelecek var..
Ne olduğu belli değil kısaca..Sapıttı onlarda..[/QUOTE]
[QUOTE=catedral;81065]Hiç boşuna şüphelenme...[COLOR="Red"][B] Başka hiç bir forumda sizi aldatmıyorum..[/B][/COLOR] Kafama kafama vuruyorum.. .dng Benim gibi ayı nasıl tırsar diye?[/QUOTE]
cati yakalandın.... .dng
Yok cati başka sitede yazmıyor ben şahidim, selam cadı seni savunmak için yazdım ilk mesajımı. Seren sana da merhaba bu arada.
[QUOTE=aslan;81687]Yok cati başka sitede yazmıyor ben şahidim, selam cadı seni savunmak için yazdım ilk mesajımı. Seren sana da merhaba bu arada.[/QUOTE]
Banlanınca yazamıyor tabi.... .kom Hoşgeldiniz.
Yazmayı bırakın da okumaya nasıl yetişiyor onu da çözebilmiş değilim.
[QUOTE=VOBiX;81686]cati yakalandın.... .dng[/QUOTE]
Aldatma ayrı.. Basılma ayrı... :..: Değer verdiğin yazıları okumak ayrı :..:
He bunda ayrıca yakalanacak bişi yok.. Almışım kendim koymuşum yazıyı be vobix..:)
Sn. Catedral, M.dgny şu an bir yerlerde yazıyormu?
[QUOTE=catedral;81685][B]Başka bir sitede yorumlarına değer verdiğim M.Dğny nin Dow için yorumunu burda sizinle kesinlikle paylaşma ihtiyacı hissettim.. Ruh halimi süper ifade etmiş..[/B]
Ne olduğu belli değil kısaca..Sapıttı onlarda..[/QUOTE]
resim gibi işliyorlarda ondan....sanatçı gibi
fdowun saatliğini aç bak ne var....
simetrizme bak......
arkadaşlar şu pc ekranı nasıl resim haline getirebilirim....
kısaca anlatan olursa grafik atacagım.....
[QUOTE=mbm;81691]resim gibi işliyorlarda ondan....sanatçı gibi
fdowun saatliğini aç bak ne var....
simetrizme bak......[/QUOTE]
Dev gibi KEDİ var ne olacak? Uyumsuzluksa gözüme sokman lazım bilmiyomusun:eek:
[QUOTE=mbm;81692]arkadaşlar şu pc ekranı nasıl resim haline getirebilirim....
kısaca anlatan olursa grafik atacagım.....[/QUOTE]
F1 F2 ..... F12 tuşunun yanında Print Screen tuşu var ona basın. Daha sonra Başlat>Tüm Programlar>Donatılar>Paint e tıklayın
İster Ctrl ile V tuşuna aynı anda baın ister Düzen > Yapıştır diyin.
Daha sonra kaydederken kayıt türünü PNG ya da GIF seçersenzi az yer kaplar.
Ya da [URL="http://www.turktekno.net/images/stories/yakala/Yakala!.zip"]Yakala![/URL] diye bir program var onu da kullanabilirsiniz.
[QUOTE=bgungor68;81690]Sn. Catedral, M.dgny şu an bir yerlerde yazıyormu?[/QUOTE]
finastrendde yazıyordu savaş çıakcak diye bir şey yazmıştı biri yorumalrdan birine kızıp yazmayacağım dedi. En son RedKitin kasabasında görmüştüm.
[QUOTE=VOBiX;81694]F1 F2 ..... F12 tuşunun yanında Print Screen tuşu var ona basın. Daha sonra Başlat>Tüm Programlar>Donatılar>Paint e tıklayın
İster Ctrl ile V tuşuna aynı anda baın ister Düzen > Yapıştır diyin.
Daha sonra kaydederken kayıt türünü PNG ya da GIF seçersenzi az yer kaplar.
Ya da [URL="http://www.turktekno.net/images/stories/yakala/Yakala!.zip"]Yakala![/URL] diye bir program var onu da kullanabilirsiniz.[/QUOTE]
TEŞEKÜR EDERİM SN VOBİX...
internette buldum...onla ugraşıyordum...
çok basitmiş ya...... niye daha önce bakmadımki....
ihtiyacım olmadı ondan galiba...
bugün pc farklı ..bundada metastock yok... allahtan yokmuş..yeni bişey ögrendik......
fdow saatlik...........
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img210.imageshack.us/img210/4044/adsz34sl7.png[/IMG][/URL]
pc farklı oldugu için burda uyumsuzluga baktıgım gösterge yok...o yüzden gösteremiyorum
ama gündüz biliyorumki gösterge çok net uyumsuz...
dünkü 8100 ve bugünkü 7800 birbirinin simetriği..
asıl dünkü tepe ve bugünkü dibi gösterge çok net bi şekilde reddetti..ikiside bariz uyumsuzdu...
dün o yüzden kısa, bugunde bu yüzden uzun girdim....
bugün seans içi yazdım... fdow uyumsuz olacak diye..
dow..un çıkış nedenini üç kaat ekonomisinde yazdım...planları değiştirebilir ...
.dng
Bogalar çok acımasiz çıktı forumca batcaz :D :D
Eğer bu pis bir dedikodu değilse Obama da Wall Streetin adamıymış demek. Ben de sokağın adamı sanıyordum kendisini Amerikadaki milyonlar gibi. Sonunda geç de olsa doğru yolu (!) gördü demek. Nasıl olsa seçim endişesi geride kaldı. .dng
[quote=sentinus;81701]Eğer bu pis bir dedikodu değilse Obama da Wall Streetin adamıymış demek. Ben de sokağın adamı sanıyordum kendisini Amerikadaki milyonlar gibi. Sonunda geç de olsa doğru yolu (!) gördü demek. Nasıl olsa seçim endişesi geride kaldı. .dng[/quote]
Sokağın adamı sokakta beyaz sarayın adamı beyaz sarayda olur :)
Halkın yiğit evlatları oralara kadar çıkamazlar:D
Ayılardan, Gecenin suçlusu Obama'ya ithafen :)
E.Koray dan GADDAR (öönce selam verdin gaddar sonra yere erdin gaddar .....
[URL]http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/57eac8caf6d3419fbce45de8c8c1cc6f8eebcf7dd5e4115fab0bc06402ff7c32bf8e77f979cd2a2e15490[/URL]
ooo may gat dow delirmişmi .heyk