[quote=QUEEN;187440]dow kapalıyken notu artırsaydılar bare..imfciler burdaymış..[/quote]
Almayamı,vermeyemi gelmişler...;)
Printable View
[quote=QUEEN;187440]dow kapalıyken notu artırsaydılar bare..imfciler burdaymış..[/quote]
Almayamı,vermeyemi gelmişler...;)
69.400-500 üzeri kapanışı görmeden asıl portföy olan günlük portföyü longlamam
67.600 altında tekrar şort açarım.
arada flat olurum
-----
kısa vadelik portföyde çoğunluk gibi bende longum ama bugün üç defa yön değiştirdi...
benim kartlar açık
herkese iyi akşamlar
[QUOTE=EMEKDAR;187442]Almayamı,vermeyemi gelmişler...;)[/QUOTE]
neyi:D
[quote=mavi;187441]Bol şanslar hepimize...:)))[/quote]
mavi yansıtılmış cıbıldak bi avatr da mı olmaz??? ıııhh olmaz dediniz gibi geldi bana...tül bile istemiyorum illa cıbıldak diyorsunuz yanii...eh ne diyelim seçimlere saygımız var...:o:o
emortın..bana bi avatar seç..şöle çarpıcı olsun..
Arkadaşlar bildiğiniz gibi emir türleri içersinde "Kapanış Fiyatından Emir" diye bir seçenek daha var... Bunu kullanan oldu mu? Mesela ben flatım diyelim ve kapanış fiyatından 20 adet long emri girdim... Bunun gerçekleşmesi için 20 adet kapanış fiyatından satış emri mi olması lazım... Eğer olmaz emir gerçekleşmiyor mu? [url]www.vob.org.tr[/url] de aşağıdaki ifade var ama pek anlayamadım doğrusu...
[B] 3. Kapanış Fiyatından (KAP)[/B]
Gün sonunda hesaplanan uzlaşma fiyatı üzerinden işlem gerçekleştirmek amacıyla kullanılan emir yöntemidir. Uzlaşma fiyatı hesaplandıktan sonra “kapanış fiyatından” emirler karşı tarafta bekleyen “kapanış fiyatından” emirlerle eşleşir. [B]Alış ve satış tarafında bekleyen “kapanış fiyatından” emirler eşleştikten sonra kalan “kapanış fiyatından” emirler uzlaşma fiyatını karşılayan normal seans emirleri ile eşleşir.[/B] Kapanış Fiyatından emirler sadece “kalanı pasife yaz” emir türü ve “seans” emir süresi kullanılarak sisteme gönderilebilir.
[QUOTE=sovalye;187444]69.400-500 üzeri kapanışı görmeden asıl portföy olan günlük portföyü longlamam
67.600 altında tekrar şort açarım.
arada flat olurum
-----
kısa vadelik portföyde çoğunluk gibi bende longum ama bugün üç defa yön değiştirdi...
benim kartlar açık
herkese iyi akşamlar[/QUOTE]
Abi bu PALA benim ciyak ı ele geçirdi galiba hep tersine işlemler yapıyor... Ya da pala gerçekten düşüncelerimizi okuyan cihaz geliştirdi :D
[quote=QUEEN;187445]neyi:D[/quote]
Kızı,kızı....:)
Zordur almak,bizden kızı..
İşte hendek işte deve..:::
[quote=QUEEN;187447]emortın..bana bi avatar seç..şöle çarpıcı olsun..[/quote]
aha bir türev daha çıktı nike.... EMORTIN::::::
geel vatandaş geeellll..... 1 inci türevi alana, 2 nci türev bedava:)
[QUOTE=QUEEN;187447]emortın..bana bi avatar seç..şöle çarpıcı olsun..[/QUOTE]
Bu aralar LOST takılıyoruz, bu bence gayet çarpıcı :)
[IMG]http://www.agdesktop.com/wallpapers/telefilm/lost/lost-shannon-0001.jpg[/IMG]
[quote=enorton;187449]Abi bu PALA benim ciyak ı ele geçirdi galiba hep tersine işlemler yapıyor... Ya da pala gerçekten düşüncelerimizi okuyan cihaz geliştirdi :D[/quote]
yatayda bütün trend sistemleri ters indikatördür
ama sen "aaa yatay olmuşuz, bantların alt ve üst sınırıda belli oldu,
dur bakalım biraz da ben şu sistemin tersine yön alayım"
dediğin anda haşırt igzem olur:..:
[QUOTE=Astatin;187452]aha bir türev daha çıktı nike.... EMORTIN::::::
geel vatandaş geeellll..... 1 inci türevi alana, 2 nci türev bedava:)[/QUOTE]
Hacı Türev piyasa diye boşuna demiyorlar :::