üwwwww...dı FDJ nedne hala %1 artı olmadı..üwwwww...:..:
Printable View
üwwwww...dı FDJ nedne hala %1 artı olmadı..üwwwww...:..:
[quote=Astatin;187469]Ben beğenmedim KUIN apla avatarı...Bir şey eksil..[B]ne bilimmm[/B][/quote]
ne bilinnn? :D
Ağca ingilizcesini baya ilerletmiş :D
bovespa 70000'e gidiyor.uvvvv
[QUOTE=Astatin;187469]Ben beğenmedim KUIN apla avatarı...Bir şey eksil..ne bilimmm[/QUOTE]
bu iii..vob için..savaşcı..o bakımdan..
[quote=QUEEN;187478]bu iii..vob için..[/quote]
aaa, bak bu iyi iste, gipir gipir saclari.
[quote=QUEEN;187478]bu iii..vob için..savaşcı..o bakımdan..[/quote]
işte beyle..pala ile çarpışan yiiğit apla şekli...tema doğru da, daha iyi bir resim bulabilirsin...nunu da vardır..n inci türev mutantların resimleri bile var onda..uyduru sana bişi...bağyan bağyana halledersiniz işte:):):) "ay şikirim bunun mavisi daha şık olur ama o zaman bir de turuncuya çalan ayakkabıya [COLOR=red]ihtiyacımız[/COLOR] olur""":D:D
ihtiyaç kelimesine dikkat çekiyorum :) ekmek den yemekten içmekten ayazda donmamızı engelleyen parka dan bahsetmiyoruz:..::..::..:
İhtiyaç & Turuncuya çalan ayakkabılar !!!!
kopiiid forım yaşanmış olay:D:D:D.boks..boks..kom.kom
pamık enorton.asti ..göz ucuyla bak ..nası bu sistem..testleri iii
[IMG]http://i48.tinypic.com/21bvyog.png[/IMG]
[QUOTE=QUEEN;187482]pamık enorton.asti ..göz ucuyla bak ..nası bu sistem..testleri iii
[/QUOTE]
İnşallah içinde Trix yoktur...
[QUOTE=enorton;187484]İnşallah içinde Trix yoktur...[/QUOTE]
yok..eyle koymuşum oraya..sistemde yok..
gı bu TRIX sistemi galiba deel mi? :D
tehlikeli olabilir.tirxte çok işlem yaptırır.gerçi fena deel gibi göz bakışı (aslı kuş bakışı) ama böyle bişey anlaşılmaz bundan.test etmek lazım.gözle deel system tester da test etmek lazım.
bu şekilde ne desek yalan.fakat fena görünmiy gibi...
[quote=QUEEN;187482]pamık enorton.asti ..göz ucuyla bak ..nası bu sistem..testleri iii
[/quote]
[quote=QUEEN;187485]yok..eyle koymuşum oraya..sistemde yok..[/quote]
gı yime bizi gabak gibi meydanda işte.TRIX sıfırı yuharı kesince AL aşağı kesince SAT vermiş.bu gözden kaçmaz.bak gözlerime:::
tek başına trix değilse bile içinde var kimi trix