[QUOTE=QUEEN;187485]yok..eyle koymuşum oraya..sistemde yok..[/QUOTE]
O zaman yaramaz bu sistem... Hiç iyi değil... Sana gelmez... Sen bana gönder :D
Printable View
[QUOTE=QUEEN;187485]yok..eyle koymuşum oraya..sistemde yok..[/QUOTE]
O zaman yaramaz bu sistem... Hiç iyi değil... Sana gelmez... Sen bana gönder :D
[QUOTE=TÜRKOĞLU;187488]gı yime bizi gabak gibi meydanda işte.TRIX sıfırı yuharı kesince AL aşağı kesince SAT vermiş.bu gözden kaçmaz.bak gözlerime:::[/QUOTE]
Yaw sen de sistem beğenmiyon bea... Azla yetinmeyen çoğu bulamazmış ;)
izliuorm..epeydir..trix yok diyorum yuaw..o öyle altta kalmış..uygulıycam bunu..fena deell..testerin garantisi varmıki..trendde oturuyo işte
[quote=enorton;187490]Yaw sen de sistem beğenmiyon bea... Azla yetinmeyen çoğu bulamazmış ;)[/quote]
azla yetinelim derken sermaye sıfırlandıktan veya cücüğe döndükten sonra zaten çoğu yapma imkanı ortadan kalkıyor :D .dng.dng.dng
SİSTEM işi için böyle...diğer konularda başka düşünürüz...ama sistem konusunda azla yetinmek kendi topuğuna sıkmaktan farksız bence...sistem sana acımaz kardeşim ya bu adamın sermayesi zaten az ben bunu iflas ettirmiym demez.anadın nı?
eğer bu yola çıkıyorsan ya adam gibi bir sistemin olacak ya da kendi başının çaresine bakacaksın klasik TA, histem v.s. neyse...
SİSTEM konusunda düşüncemlerim gayet net.
mesela dün sevgili DESPERADO'nun koyduğu syst.tester sonuçları oldukça iyiydi.BENCE iyiydi...öyle bir sistemle ben işlem yaparım.veya astinin MP si v.s.
var yani yok değil.bize denk gelmedi henüz...bulacağız inşallah.ne demişler arayan MEVLASINI da BELASINI da bulurmuş :D
ben kendi işimi kendimde görürüm sistemsiz falan.fakat bbu şekilde çok yıpratıcı oluyor.o nedenle co-pilot iyidir...ama iyi co-pilot lazım :D
[quote=QUEEN;187492]izliuorm..epeydir..trix yok diyorum yuaw..o öyle altta kalmış..uygulıycam bunu..fena deell..testerin garantisi varmıki..trendde oturuyo işte[/quote]
gı zaten biçok sistem trendde oturuyor ama onnan sonna da gidip yatayda palanın kucağına oturuyor :D
test etmen lazım...böyle gözle olmaz...ne kadar işlem yaptırıyor ayda,maksimum kar/zarar,ortalama kar/zarar,toplam kar v.s. bunları bilmeden sen neye para bağlıyon :D
test şart,eğitim şart! :D
[QUOTE=TÜRKOĞLU;187494]gı zaten biçok sistem trendde oturuyor ama onnan sonna da gidip yatayda palanın kucağına oturuyor :D
test etmen lazım...böyle gözle olmaz...ne kadar işlem yaptırıyor ayda,maksimum kar/zarar,ortalama kar/zarar,toplam kar v.s. bunları bilmeden sen neye para bağlıyon :D
test şart,eğitim şart! :D[/QUOTE]
testin gelecek garantisi varmı..ya hep yatay olursa..hangi sistem dayanır..zozo uygulamıyomuş o sistemi..bişey uygulamalı..yoksa al gülüm ver gülüm..test ediyorm..şimdi dur bakiim..
la aklıma ne geldi?
forum olarak bir sistemimiz olsa ne sapık olur.düşünsenize 200 kişi aynı anda aynı işlemi yapıyoruz.PALA sıyırır eni sonu :::
ilk sinyal geldiği anda o kademede müthiş bir yığılma olur.hehehe...herkes birbirini ezer önce ben alacam diye...
200 kişi olsak ortalama 15 kontrattan desen bir anda tek kademeye 3.000 kontrat emir hahahaha :::
eni sonu kendi aracımızı açarız adı VOBORSA YATIRIM hehehehe...
millet tırsar VOBORSA alışa geçti,VOBORSA satışa geçti EFG arkadan nal toplasın :::
[QUOTE=TÜRKOĞLU;187496]la aklıma ne geldi?
forum olarak bir sistemimiz olsa ne sapık olur.düşünsenize 200 kişi aynı anda aynı işlemi yapıyoruz.PALA sıyırır eni sonu :::
ilk sinyal geldiği anda o kademede müthiş bir yığılma olur.hehehe...herkes birbirini ezer önce ben alacam diye...
200 kişi olsak ortalama 15 kontrattan desen bir anda tek kademeye 3.000 kontrat emir hahahaha :::
millet tırsar VOBORSA alışa geçti,VOBORSA satışa geçti EFG arkadan nal toplasın :::[/QUOTE]
desperatonun sistemiyle.uuu..kesin aramızdan bazısı ters işlem yapar..hhehe
[quote=QUEEN;187495][B]testin gelecek garantisi varmı[/B]..ya hep yatay olursa..hangi sistem dayanır..zozo uygulamıyomuş o sistemi..bişey uygulamalı..yoksa al gülüm ver gülüm..test ediyorm..şimdi dur bakiim..[/quote]
enorton bak benden beteri var abi.ben hiç yoktan geçmişi temiz istiyorum :D
bak queen geleceği bilen istiyor :D:D
Ezel yok mu şimdi yaw :(
[url]http://www.medyarazzi.com/haber_detay.asp?id=23358[/url]
[url]http://www.ntvmsnbc.com/id/25044668/[/url]
[quote=QUEEN;187497]desperatonun sistemiyle.uuu..[B]kesin aramızdan bazısı ters işlem yapar[/B]..hhehe[/quote]
evet bize Desperado'nun sistemi lazım bu iş için.5 dk olmaz çünkü.
Desperado da kabul ederse tüm foruma versin formülleri yarından başlıyalım bu işe :p:p:p:p
o işi bi tek asti yapar :D
[QUOTE=TÜRKOĞLU;187496]la aklıma ne geldi?
millet tırsar VOBORSA alışa geçti,VOBORSA satışa geçti EFG arkadan nal toplasın :::[/QUOTE]
Zamanında vobix yapıyordu gayet de başarılıydı...