-
[quote=sovalye;187531]yılbaşında içmiştim böğürtlenliside fena sayılmaz:)
şirinceye gidince bu sefer en az 10 tane alırım:..:[/quote]
bayrmada gittiğimde 12 dene almıştım...prensip olarak deste değil düzine çalışırım:..::..: bu son şişe...narlısı güzeldi baaaa
-
apple ayin 27'sinde piyasaya suruyormus yeni urununu (tablet device). heryerde manset olmus. elektronik kitap gibi birsey yani.
-
Bugün olan birşeyden bahsetmek istiyorum. ama üstünde fazla düşünmeyeceğim cünkü üstünde fazla düşünürsem trilyonların döndüğü ama teknik altyapısı bir o kadar fiyasko olan bir ortamda işlem yaptığımızın farlkına varmış olacağım....
Bugunku 10:30 barında (5dk.lık açık şuanda) görülen en yüksek fiyat 68.300
Ancak ben limitli stop emirimi hazırlarken piyasayı seçmeyi unutup bekletip emri düzenlemek yerine yanlışlıkla tamam'a basınca ve o şekilde emir gönderince anında 68.325 ten alış yapmış oldum.. Buraya kadar benim hatam zaten maximum bu hatayı 2-3 ayda bir yapıyorum. Ama burdan sonrası garip işte. 68.325 ten alış yapmışım. ama matriks datalarında öyle bir fiyattan işlem geçmemiş görünüyor. en yüksek fiyat 68.300 görünüyor. ama ben 68.325ten alım yapabilmişim... alt yapısı cok zayıf bir piyasada işlem yapıyoruz malesef... sorun nedir bilmiyorum ama sanırım yine matriks kaynaklı gözüküyor....
-
[quote=excali;187519]:cool:
İyi didin ,güzel didin deeee..:confused:
Sinyalin geldiği kademede , o kadar (2000-3000adet) kontratı nasıl alacaksın? Sen onu anlat hele??:cool::D[/quote]
ya üf yaaa...bi ağzı tadıylan hayal bile kurdurmuyon be 3-diş .dng
-
-
[quote=TÜRKOĞLU;187539]ya üf yaaa...bi ağzı tadıylan hayal bile kurdurmuyon be 3-diş .dng[/quote]
Asti -the wine trader, versin bi kadeh de sana..:p
Çin çin..:p
-
[QUOTE=TÜRKOĞLU;187539]ya üf yaaa...bi ağzı tadıylan hayal bile kurdurmuyon be 3-diş .dng[/QUOTE]
hayallerimizi gerçekleştirmek için uğraşmazsak ,biz ekran başında heç-diş kalacağız pambık..:..:
-
[QUOTE=Vobra;187536]Bugün olan birşeyden bahsetmek istiyorum. ama üstünde fazla düşünmeyeceğim cünkü üstünde fazla düşünürsem trilyonların döndüğü ama teknik altyapısı bir o kadar fiyasko olan bir ortamda işlem yaptığımızın farlkına varmış olacağım....
Ancak ben limitli stop emirimi hazırlarken piyasayı seçmeyi unutup bekletip emri düzenlemek yerine yanlışlıkla tamam'a basınca ve o şekilde emir gönderince anında 68.325 ten alış yapmış oldum.. Buraya kadar benim hatam zaten maximum bu hatayı 2-3 ayda bir yapıyorum. Ama burdan sonrası garip işte. 68.325 ten alış yapmışım. ama matriks datalarında öyle bir fiyattan işlem geçmemiş görünüyor. en yüksek fiyat 68.300 görünüyor. ama ben 68.325ten alım yapabilmişim... alt yapısı cok zayıf bir piyasada işlem yapıyoruz malesef... sorun nedir bilmiyorum ama sanırım yine matriks kaynaklı gözüküyor....[/QUOTE]
alış satıştan görmemiş olabilir..satış..325 iken..fiyat 300 olabilir..sizde satış fiyatından alabilirsiniz..
-
[quote=QUEEN;187543]alış satıştan görmemiş olabilir..satış..325 iken..fiyat 300 olabilir..sizde satış fiyatından alabilirsiniz..[/quote]
evet öyle olmuştur muhtemelen ama sonuç olarak 325ten işlem geçti ama grafikte gözükmüyor.. bunlar hep altyapı sorunu
eğitim şart :..:
-
[quote=okansak;187540]vay fenerım vay[/quote]
güzel maç oldu.. şöyle oynasınlar yenilsinler sorun diil.
1 tane atıp üstüne yatmasınlarda :)
-
[QUOTE=Vobra;187544]evet öyle olmuştur muhtemelen ama sonuç olarak 325ten işlem geçti ama grafikte gözükmüyor.. bunlar hep altyapı sorunu
eğitim şart :..:[/QUOTE]
bende uzlaşmaya bozuluyorm..he..700 nere 775 nere.. bizim paradan başkası nemelanıyo gece..hadi ben 300 kontrato dönüyorum..75 point neması nerde..:..:
-
[quote=Vobra;187536]Bugün olan birşeyden bahsetmek istiyorum. ama üstünde fazla düşünmeyeceğim cünkü üstünde fazla düşünürsem trilyonların döndüğü ama teknik altyapısı bir o kadar fiyasko olan bir ortamda işlem yaptığımızın farlkına varmış olacağım....
Ancak ben limitli stop emirimi hazırlarken piyasayı seçmeyi unutup bekletip emri düzenlemek yerine yanlışlıkla tamam'a basınca ve o şekilde emir gönderince anında 68.325 ten alış yapmış oldum.. Buraya kadar benim hatam zaten maximum bu hatayı 2-3 ayda bir yapıyorum. Ama burdan sonrası garip işte. 68.325 ten alış yapmışım. ama matriks datalarında öyle bir fiyattan işlem geçmemiş görünüyor. en yüksek fiyat 68.300 görünüyor. ama ben 68.325ten alım yapabilmişim... alt yapısı cok zayıf bir piyasada işlem yapıyoruz malesef... sorun nedir bilmiyorum ama sanırım yine matriks kaynaklı gözüküyor....[/quote]
Problem sizde değil.O barda en yüksek 325 gördü ama grafikte 300 olarak görünüyor.Ufacık bi fark gibi görünsede göstergelerin hesaplamasını oldukça etkiliyor.Bu problem sürekli oluyor.Ya açılış,ya kapanış,yüksek,düşük farklı oluyor.Mesela 14.01.10 tarihinde 09:15 barının açılışı 69.750 görünüyor ama açılış 69.500 den oldu :mad: Sistemlere acilen çekidüzen verilmesi gerekiyor.Ben böyle böyle hata var diye arayınca karşımdaki insan hayatında ilk defa duymuş gibi davranıyor.Ya kimse farketmiyor hatalı data yazılıp gidiyor,ya farkedenler var ama telefondan teknik desteği aramaya üşeniyorlar.Yoksa bikaç kişi arasa bunları ya gerçekten bi problem var bi bakalım derler.:confused:Sorun sadece matrikste değil.Foreks tede euroline da da aynı problem var.Derinlikte apaçık ortada oradan işlem geçtiği ama grafikte güncelleme yaptığınız halde yok böyle bi fiyat.