-
[quote=saraylı;244243]Sevgili arkadaşlar,
Bir süredir bu forumda devam eden meşguliyetimi ,bitirmek durumundayım..:(
Bunun bireysel ve toplumsal nedenleri var..
Belki siz beğeniyorsunuz ama,Daytrader topiği ,benim istemediğim şekilde lalettayin bir seans topiğine dönüştü,ben başta bunu farklı tahayyül etmiştim,başaramadım...:oBir topiğin çok izlenmesi ,iyi olduğunu göstermez...Bestseller olduğunu gösterir...
Daytrading ayrı bir disiplin ve bu konuda daha çalışmam lazım ,bunu farkettim,topik açacak kadar hazırlıklı değilmişim..:(
Daytrade ederken konsantre olmanız gerekiyor,bir de topikle ilgilenmek çok zor,şunu kırmayayım ,bunu kırmayayım derken,olan size oluyor...:o
Benim ew 'ci olduğumu bilenler doğal olarak dalga yapısıyla ilgili soruyorlar,ben de onları kıramıyorum,yanıtlıyorum,halbuki daytradingle bunun bir ilgisi yok,sonra da,dün geceki gibi adamın biri gelip;"bir tarafından uydurma..." gibi laflar ediyor,bana da ertesi gün daytrade etmek değil ,bu stresle boğuşmak ,düşüyor...:mad:
İmzamda da belirttiğim gibi ben üstad falan değilim,ama bana üstad diyen birine ,ben üstad değilim,diyerek ,onu kıracak bir insan da, değilim...:rolleyes:Kimseyi incitmemek ,şiarımdır...
Gerçek bir üstad isterseniz ,size öyle birinden kısa bir alıntı yapayım:
Üstad İbn-i Arabi 'nin ölüm döşeğinde söylediği son sözlerinin şöyle olduğu rivayet edilir:
"...şunu anladım ki,en büyük makam, abd-i zelil makamıdır..."
Gençler için biraz açarsam; üstad demek istiyor ki; bu dünyada manevi hayat itibarıyla ,çok çeşitli haller ve makamlardan geçtim,ama şunu idrak ettim ki;en önemli makam ,insanların gözünde alçalma makamıdır...:)))
Sevgi ve saygılarımla....:)[/quote]
Gerçekler acıdır. Gerçeği saklamak ise daha da acıdır.Ancak gerçeği saklamanın acısı o an hissedilmeyebilir.Saklanan gerçeğin ileride verceği acının-zararın telafisi yoktur. Var olan gerçeğin şu an insanlar kırılacak diye saklanması mı gerekir. B u durumun bi daha gözden geçirilmesi uygun olmaz mı ne dersiniz...
ÜSTADSANIZ ÜSTADIM DEYİN
ÜSTAD DEĞİLSENİZ ÜSTAD DEĞİLİM DEYİN
ÜSTAD OLMADIĞINIZI ZATEN YAZMIŞSINIZ.
İNSANLAR KIRILACAK DİYE
ama bana üstad diyen birine ,ben üstad değilim,diyerek ,onu kıracak bir insan da, değilim...
DİYEREK İNADIĞIN GERÇEĞİ İFADE ETMEMEK.....
GERÇEĞİN ACISI SAKLANMASINDAN DAHA AZDIR...
BU YAZIMA VERECEĞİN CEVAP AŞAĞIDA BELİRTTİĞİN MAKAMA YOLCULUĞUN SÜRECİNDE İPUCU OLACAKTIR..
"...şunu anladım ki,en büyük makam, abd-i zelil makamıdır..."
BAŞARI VE MUTLULUK DİLEKLERİMLE
-
günaydın hayırlı işler bol kazançlar
-
saraylı abi ... gitmene çok üzülsemde .. senin için hayırlısı olsun abi inşallah... saygılar hörmetler abi ... tüm bırakıp gitme tabi .. akşamları falan uğra .. ... sayımlar analizler bekliyoruz saraylı abi ... arada selamda versen yeter....:o:o
sağlıcakla kal saraylı abi ... :o:o
-
günaydın ve bol kazanclar herkese..
-
Günaydın arkadaşlar hayırlı işler
-
Sevgili Saraylı abim senden çok şey öğrendik ve öğrenmeye devam edeceğiz karşılıksız desdeklerin için çok,çok teşekkürler
bilgilerinden bizleri esirgeme.
-
Ya ne oldu da Saraylı abiyi kızdırdılar gene burda herkes kardeşimiz değilmi öyle yazıyor avatrın altında demi bu kavga bu gürültü niye anlamıyorum.üüü
çok üzgünüm üüü
-
[QUOTE=selçuklu;244163]fdow sayım ..
[IMG]http://i1005.hizliresim.com/2010/5/25/3211.jpg[/IMG][/QUOTE]
son duurm ... fdowda yatay bekliyorum biraz .. şahsen
[IMG]http://i1005.hizliresim.com/2010/5/26/939.jpg[/IMG]
-
-
Takdir sn. saraylınındır.
kişi kendini tarif edemez, etmemelidir, etmiyorda,
değerli bir trader olduğunuz biliyoruz.
bütün kararlar kişileri baglar,
hizmetleriniz için şükür,,
izleyicinizim..
saygı ve sevgilerimi sunuyorum..
gerisi ise...
lütfen biraz edep, erkan............
rastgele....
-
amerika % 3 kayıplardan sıfıra yakın kapanışlar yapmasına rağmen beklenenden zayıf başladık..
-
Sn saraylı bizlere verdiğiniz emek ve bilgiler için teşekkür eder, hayatta olmak ve yapmak istediklerinize ulaşmanızı temenni ederim.