[quote=Astatin;353770]yannız gördüğüm kadarıyla parite trişe yüzünden değil, strobaba analizi yüzünden düşüyor...ya ad düşeceği için strobaba analizi öyle çıktı zaten..hımmm..karışık bir durum:D[/quote]
Lamborghini scenario... Live... :..:
Printable View
[quote=Astatin;353770]yannız gördüğüm kadarıyla parite trişe yüzünden değil, strobaba analizi yüzünden düşüyor...ya ad düşeceği için strobaba analizi öyle çıktı zaten..hımmm..karışık bir durum:D[/quote]
Lamborghini scenario... Live... :..:
Ulu bilge strobearyüs....
[img]http://666kb.com/i/bt84627a5zm05kd02.gif[/img]
ABD bolca para bastı...
1 kğ kağıt deste ,matbaya girdi..2 milyon dolar oldu..
yani hiper enflasyon olmalıydı..ama olmadı..onu emtia yaptı..
emtia rallisiyle,hiper enflasyonu kendine çekti...
tabi dow da birnevi emtiaya karşı ucuz olunca ralli yaptı..
acaba şimdi işler tersine mi döndü..
[COLOR="Red"]PETKİM e [/COLOR]dikkat ........
taban onaylanmış..
ve sistem al da....
bana göre imkb deki en ucuz ve sağlam kagıt..
yatırım tavsiyesi değuldur..
[B]geçmişte beni kanser eden hissedir..[/B]
ama akumulasyon tamam gibi..
yani voltran oluşmalı..
[COLOR="Red"]eski kankası thy gibi olmasın..[/COLOR]
[quote=Astatin;353772]Strobaba strobaba de bana... Aceba emtiadan çıkıp dow a mı girecekler yoksa dow da long olanlara mı..üühhühüühhü[/quote]
Astibaba, buralardan Dow long'layanlara 49'dan gümüş long'layanlara yaptıkları muameleyi yaparlar.... üvvv... Bu arada çekiniz iyiymiş ama tabağınızın **... üvvv... :..:
vay arkadaş yarım saatliğine çıktık 85975 görüp oradan 400 e gevşemiş..
[quote=The Tatar;353785]vay arkadaş yarım saatliğine çıktık 85975 görüp oradan 400 e gevşemiş..[/quote]
Ekşın filmi seyrediyik. Çekirdek ister misin???.dng
[quote=excali;353786]Ekşın filmi seyrediyik. Çekirdek ister misin???.dng[/quote]
kilo yapıyor patron gündüzleri yemiyorum,geceleri yarım kilo fiks ama :D
mesela bu akşam vadi var,yarım kilo kesmeyebilir :)
bu kadar silkeleme kafi bence fazlası benide silkeler :)
[quote=The Tatar;353792]bu kadar silkeleme kafi bence fazlası benide silkeler :)[/quote]
Patron,
Burada asıl soru, kimi silkeledikleri gibi???
[quote=The Tatar;353790]kilo yapıyor patron gündüzleri yemiyorum,geceleri yarım kilo fiks ama :D
mesela bu akşam vadi var,yarım kilo kesmeyebilir :)[/quote]
Geçen hafta vadide kimse ölmemişti değil mi? Dizinin yarısı, cenaze ile geçiyor sonra...:(
[quote=Strategist;353783]Astibaba, buralardan Dow long'layanlara 49'dan gümüş long'layanlara yaptıkları muameleyi yaparlar.... üvvv... Bu arada çekiniz iyiymiş ama tabağınızın **... üvvv... :..:[/quote]
niye abi aşkolsun hehehehe... bay jöli diyorki djı/xauusd nin 10 da direnci var..onu kırınca 15 olcak.....tabi altın 500 e dow 7500 e düşerse de o hesap doğru oluyo ama du bakalım:D
çek konusuna gelince, çok madiyatçısın..akşam loto oynamayı unutma:D