uwww..tırsmaya bşladım..sabah poz değişimini engelleyen filtreler kaputlar şu barda tikkayt hızlı hareket gelebilir diyorr..TGG alttan 2 ye vurdu...aayy bana bişiler oluyorr...üwwww..YYSD ve fekat tetikte
Printable View
uwww..tırsmaya bşladım..sabah poz değişimini engelleyen filtreler kaputlar şu barda tikkayt hızlı hareket gelebilir diyorr..TGG alttan 2 ye vurdu...aayy bana bişiler oluyorr...üwwww..YYSD ve fekat tetikte
[quote=kitaro;272038]deytreydır arkadaşlar herkesin bi STR si varya onu neye göre belirliyorsunuz? optimumu ne kadar süreliğine yaptınız? birde bu str nin matriks için formülü ne[/quote]
Formülde herkes ekleme-çıkartma-değişiklik yapıyo keyfine göre.
Astitan formülü burada yazmış
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5589[/URL]
[quote=kitaro;272038]deytreydır arkadaşlar herkesin bi STR si varya onu neye göre belirliyorsunuz? optimumu ne kadar süreliğine yaptınız? birde bu str nin matriks için formülü ne[/quote]
Saraylı hocamızın Formüller diye bir topic'i var, ona bak...
Bu arada çok zorladılar ama sistem long'da kaldı... Bundan sonra herhangi bir kötü kapanan bar short sinyali verir...
77.200 altı mondiyodur bence ordan dönüyo boyuna
[QUOTE=TÜRKOĞLU;272040]taktığımın palası rezil rüsva etti yine süper başlayan günü...sabah coştur onnan sonna pıssss...[/QUOTE]
Siz ve sizin gibiler palayı bulsanız, hesap numaralarınızı verseniz size hergün istediğiniz kadar ödeme yapsa.....
Yahu adamı hem ütüyorsunuz hemde........
[QUOTE=Tradeprof;272033]çıkacaksa çıksın düşecekse düşsün.bitsin bu testere.kanımızı kuruttular allahın belası zirve!![/QUOTE]
ky - trader kardeştir ayrım yapan kalleştir !!!
Faşo PALA !!
huehueh kibar feyzo sloganları gibi :)
sistem çift dikişli sat da...400 den..ammme bu endeks neden düşmez....birşey eksik.............
sıkıldım..kaç gündür bu sıcakta ekran başında dön dur................
1 ay daha hedef tp uygulamadan sistemin tüm sinyanllerini uygulıycam. Ortalama getiri 300 puan/gün üzerinde kalırsa aynen devam. Hatta 500 üzeri süper. Yoksa tp 'li tradeye geçerim. Aslında öylesi daha iyi mesela bu sabah alır çıkardık şimdi sokakta sürterdik ne güzel.:)
[quote=Kennym;272050]ky - trader kardeştir ayrım yapan kalleştir !!!
Faşo PALA !!
[/quote]
Gülmekten yatırdın beni yere yine Kennym... :..: :..: :..: Şu forumu iş yerinde okumamak lazım harbiden... :D
[quote=hilmi;272048]Siz ve sizin gibiler palayı bulsanız, hesap numaralarınızı verseniz size hergün istediğiniz kadar ödeme yapsa.....
Yahu adamı hem ütüyorsunuz hemde........[/quote]
dün ve bugün ütemedik hilmi abi işler kesat gidiyor 2 gündür :::::::(:(
[quote=cırcır;272054]1 ay daha hedef tp uygulamadan sistemin tüm sinyanllerini uygulıycam. Ortalama getiri 300 puan/gün üzerinde kalırsa aynen devam. Hatta 500 üzeri süper. Yoksa tp 'li tradeye geçerim. Aslında öylesi daha iyi mesela bu sabah alır çıkardık şimdi sokakta sürterdik ne güzel.:)[/quote]
Bu kararı vermek için sana bir ay yetmez gibime geliyor. Ayların profili çok değişik oluyor, bir ay diğerine benzemiyor. Bazı ay var ki TP şart, yoksa sistemler aldıklarını aynen geri veriyor. Bazı ay da var ki, fiyat alıp başını gidiyor, TP yapan saçını başını yoluyor... Çok zor iş, ben sistemden ters sinyal gelmeden çıkmamayı tercih ediyorum ama benim de çok pişman olduğum oluyor.
[quote=cırcır;272044]Formülde herkes ekleme-çıkartma-değişiklik yapıyo keyfine göre.
Astitan formülü burada yazmış
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5589[/URL][/quote]
Yanlış olmasın lütfen..Ben sadece Saraylı patronun yazdığı tanımda formüle edilebilecek kısımları yazdım. Mesela exit için olan sto ve boll koşulları kişiye bağlı olduğu için bu formülde yok..