-
Boğalardan, kahraman Obama'ya;
Hadise - Düm Tek (crazy for you perspektifinden)
[URL]http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/21b977b683b85383eb30e3e0c52c0d186d4ce3404611227880cc2ffc12c6f0f8ba70ed6468b962090de1b94f8ade6d8176bd93e931292f86f8f43708f158dbd84f056d25b6c4555427f1465a7489be4b151a13fa3f1c719b5f5e7d573f4c0215525[/URL]
-
dow 8100 de zorllanıyor
kapanış 8070 ne dersınız
-
[quote=mbm;81697]fdow saatlik...........
pc farklı oldugu için burda uyumsuzluga baktıgım gösterge yok...o yüzden gösteremiyorum
ama gündüz biliyorumki gösterge çok net uyumsuz...
dünkü 8100 ve bugünkü 7800 birbirinin simetriği..
asıl dünkü tepe ve bugünkü dibi gösterge çok net bi şekilde reddetti..ikiside bariz uyumsuzdu...
dün o yüzden kısa, bugunde bu yüzden uzun girdim....
bugün seans içi yazdım... fdow uyumsuz olacak diye..[/quote]
Reca ederim MBM böyle çıkıntılıklar yapmayınız:..: Hiç öyle teknik uyumsuzluklar falan değil bi kere çıkışın nedeni :) Obama'nın bir günde, hatta pardon bir dakikada (18:00) halkın saflarından bankaların saflarına geçmesidir ki, saflık etmiştir:..::..: Gece, hainini bulmuştur, suçlu Obamadır gerisi boştur:..:
...Tebrikler, naysekşıns
-
[quote=Astatin;81708]Reca ederim MBM böyle çıkıntılıklar yapmayınız:..: Hiç öyle teknik uyumsuzluklar falan değil bi kere çıkışın nedeni :) Obama'nın bir günde, hatta pardon bir dakikada (18:00) halkın saflarından bankaların saflarına geçmesidir ki, saflık etmiştir:..::..: Gece, hainini bulmuştur, suçlu Obamadır gerisi boştur:..:
...Tebrikler, naysekşıns[/quote]
haklısın dostum..bu obama sözünün eri çıkmadı...kısacılar suçluyu bulmuştur..tartışma anlamsızdır...asalım...yok ..yok..katran getirin..tüy getirin..vahşi batı usulü yapalım....
.dng
-
[QUOTE=Astatin;81708]Reca ederim MBM böyle çıkıntılıklar yapmayınız:..: Hiç öyle teknik uyumsuzluklar falan değil bi kere çıkışın nedeni :) Obama'nın bir günde, hatta pardon bir dakikada (18:00) halkın saflarından bankaların saflarına geçmesidir ki, saflık etmiştir:..::..: Gece, hainini bulmuştur, suçlu Obamadır gerisi boştur:..:
...Tebrikler, naysekşıns[/QUOTE]
Sefkili kardeşimde iyi bilir bu uyumsuzluk çıkıntılıklarını ... .kom
-
[quote=mersiyk;81705]ooo may gat dow delirmişmi .heyk[/quote]
İthaf parçada diyor ya işte: Crazy For You (DJI, Obamaya der)...
Ha hazır DJ delirmişken, şimdi piknik olayının koşulları oluştu hani..belki unutmuşsundur diye diye-yim:..::..:
-
[QUOTE=SEREN I;81709]haklısın dostum..bu obama sözünün eri çıkmadı...kısacılar suçluyu bulmuştur..tartışma anlamsızdır...asalım...yok ..yok..katran getirin..tüy getirin..vahşi batı usulü yapalım....
.dng[/QUOTE]
ben büyü yapcam zaten.. başladım çalışmalara..
-
[quote=SEREN I;81709]haklısın dostum..bu obama sözünün eri çıkmadı...kısacılar suçluyu bulmuştur..tartışma anlamsızdır...asalım...yok ..yok..katran getirin..tüy getirin..vahşi batı usulü yapalım....
.dng[/quote]
obamaya son çağrı.....eğer yarın sabah türkiye saati ile 9.15 e kadar aksi yönde bir açıklama yaparsan suçun affedilecek.....akıllı ol...iyi düşün ....
seni yerler...ham yaparlar bu zilliler...
.kom
-
[quote=catedral;81712]ben büyü yapcam zaten.. başladım çalışmalara..[/quote]
OBO nun anlamı farklıymış Cati..Kandırmışlar seni.. Ozz Büyücüsü Obama..Senin büyüleri yer o
-
[quote=Astatin;81711]şimdi piknik olayının koşulları oluştu hani..belki unutmuşsundur diye diye-yim:..::..:[/quote]
Toplantı olacaktı bır ara pıknik mi olacak
-
[QUOTE=Astatin;81714]OBO nun anlamı farklıymış Cati..Kandırmışlar seni.. Ozz Büyücüsü Obama..Senin büyüleri yer o[/QUOTE]
OBO bozulmadıki:) Yarasaya dönüştü iyicene.kom
-
[quote=cırcır;81715]Toplantı olacaktı bır ara pıknik mi olacak[/quote]
Yok öyle bişi..sen nerden çıktın .kom o konu ben, mersiyk ve poyraz arasında 3 ün ikili kombinasyonlarından biri olarak tecelli edebilir (ben-poyraz durumu peşinen elenmiştir)
-
long olsamda dow un halleri hosuma gitmiyor
-
[QUOTE=gacırt;81718]long olsamda dow un halleri hosuma gitmiyor[/QUOTE]
niye ne varki dowda.....
taş gibi.. taş.......
:D
-
Boğalara gece partisi müziği...Hımmm, flatim ama bende mi gitsem acaba...hımmm..tek de gidilmeski yawww...:)
[URL]http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/21b977b683b85383eb30e3e0c52c0d186d4ce3404611227880cc2ffc12bcf4dad87cdc6a4ff26b0d15525[/URL]
-
abiler ablalar
brz amatorum de
1 kontrat 100 puan da kac tl getirir yada goturur:confused:
-
yani bu standard dir deil mi?:confused::confused:
-
[QUOTE=suprad;81722]abiler ablalar
brz amatorum de
1 kontrat 100 puan da kac tl getirir yada goturur:confused:[/QUOTE]
10 lira.......
1000 puan, 100 tl kazandırır.....
-
[quote=mbm;81724]10 lira.......[/quote]
komisyonsuz osuz susuz ?10tl?
yani baz budur deil mi 100puan 10tl?
o kurum bu kurum farketmez?right?
tskr bu arada
-
herkese iyi akşamlar bu arada suprad hoşgeldin
-
[QUOTE=QUEEN;81579]dow loto 7757.dng[/QUOTE]
300 puanlık sapma oldu lotoda:D
-
[QUOTE=VOBiX;81572]Dow loto 7929,64[/QUOTE]
[QUOTE=QUEEN;81579]dow loto 7757.dng[/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;81582]DJ loto 8050 :) :)[/QUOTE]
[QUOTE=poyraz;81584]dow kapanış tahminim 8001,25
biraz abartılı mı oldu?
olsun benim tahminim bu.
herkese bol kazançlar.[/QUOTE]
[QUOTE=BORSACIOZGUR;81586]Hiç de abartılı olmadı. Daha 3 gün önce yaptığı şey...
Benim de kapanış tahminim 7930 lu seviyeler..[/QUOTE]
[QUOTE=jerfin;81590]benim tahminimde 7780..::..:[/QUOTE]
[QUOTE=bull market;81594]Bende katılıyım bugün, 7750.77[/QUOTE]
[QUOTE=thracian;81595]Ben de varim:)
Dow tahminim 7600.dng[/QUOTE]
[QUOTE=mbm;81598][COLOR="Blue"][B]8059.73[/B][/COLOR][/QUOTE]
[QUOTE=parderi;81610]Ne edim babam be. Gün boyu şelale oluyo deyip kısa yaptıkça amcalar 33500 kırılmaz dedi başka
bi şey demedi. Aşağıdaki dolu kademeler sandığımız gibi kuru sıkı değildi. Adamlar resmen göz karartmıştı. Bi an
soluklarını ensemde hissettim. Dow'un çıkması önemli değil bu seviyelerde kalsa bile üzgünüm ama sabah sopası
kaçınılmaz. Dow tahminim. 7920. Saygılar :..::..:[/QUOTE]
[QUOTE=selçuklu;81619]dow kapanış tahminim 7250.50 .....kayıtlara geçsin hahahahha :)[/QUOTE]
Bu gecenin birincisi mbm.
Tebrikler .brv .brv
-
[quote=suprad;81722]abiler ablalar
brz amatorum de
1 kontrat 100 puan da kac tl getirir yada goturur:confused:[/quote]
dunyanın neresında olursan ol 10 TL
bende vobun bu özelliğıni seviyorum.
-
[quote=QUEEN;81727]300 puanlık sapma oldu lotoda:D[/quote]
potföylerde sapma olmasın da :) kraliçeden tahmin altın kemerini bu akşam alacağım..çok iddialıyım..8050 ile... VOBIX öyle sıradan bir kutlama olmasın lütfen;)
-
selam millet,
bu gece oylama yapilabilirmis.
Senate Is Nearing Vote On $800 Billion Stimulus Bill-reuters
The US Senate neared [U]a vote Thursday[/U] on a huge economic rescue package of tax cuts and new spending sought by President Barack Obama, with moderate senators saying the final bill should be around $800 billion.
-
[quote=QUEEN;81727]300 puanlık sapma oldu lotoda:D[/quote]
Sevgili QUEEN
daha iyi haftaya devreder...:D
-
:..:[quote=VOBiX;81728]Bu gecenin birincisi mbm.
Tebrikler .brv .brv[/quote]
tüh..mansiyon ödülüne kalmışız...mbm gözün kör olmasın..parayı çuvalla götrdün zaten..tahmin kupasını bize braksaydın bari:..::..: tebrikler..iki konudada
-
[QUOTE=Astatin;81730]potföylerde sapma olmasın da :) kraliçeden tahmin altın kemerini bu akşam alacağım..çok iddialıyım..8050 ile... VOBIX öyle sıradan bir kutlama olmasın lütfen;)[/QUOTE]
fıçıır lotodan umutluyum 7950
-
[quote=nunu;81731]selam millet,
The US Senate neared [U]a vote Thursday[/U] on a huge economic rescue package of tax cuts and new spending sought by President Barack Obama, with moderate senators saying the final bill should be around $800 billion.[/quote]
svg.nunu dow ile ilgili üçkaat ekonomisinde yazdım...istihbarat sende..açıkla bakalım...obamaya da selam söyle...:mad:
-
[QUOTE=nunu;81731]selam millet,
The US Senate neared [U]a vote Thursday[/U] on a huge economic rescue package of tax cuts and new spending sought by President Barack Obama, with moderate senators saying the final bill should be around $800 billion.[/QUOTE]
Bide kabul olmazzsa umut işte :o
-
Dow bugün haberle yükselmiş, taaa pazartesinin malını perşembeden alan borsa görmedim ben, yarın haftanın son günü, sanırım dow dakiler yarın ayar ve dow u 7900 altında kapatırlar, şimdiden yarınki kapanış tahminimi yazıyorum..kayıtlara geçsin.. saygılar..
7888.87 :D
-
hımm herkes loto oynuyor..ee bizde katılalım fıçır 7897 dedim mi dedim.
-
[QUOTE=VOBiX;81728]Bu gecenin birincisi mbm.
Tebrikler .brv .brv[/QUOTE]
Aslında ben tamda 8063 diycektim ama, çoğunluğa moral olsun diye düşük yazdım .kom
Bu arada mbm ve astiyi kutluyorum..brv
-
[quote=SEREN I;81735]svg.nunu dow ile ilgili üçkaat ekonomisinde yazdım...istihbarat sende..açıkla bakalım...obamaya da selam söyle...:mad:[/quote]
suan o kadar belirsiz ki...tabii gecemezse cok kotu olur. gecerse de gecici bir ralli baslatabilir. belki 10 gunluk bant daralmasi da buna isaretti teknik olarak.
-
[quote=Astatin;81717]Yok öyle bişi..sen nerden çıktın .kom o konu ben, mersiyk ve poyraz arasında 3 ün ikili kombinasyonlarından biri olarak tecelli edebilir (ben-poyraz durumu peşinen elenmiştir)[/quote]
Kesinlikle.
Ama kusura bakmazsan astatin benim sana göre şansım daha fazla bence.
Sen ve mersiyk ayrı dünyaların insanlarısınız çünkü. Geçmiş yazılardan çıkan net sonuç bu.
Mersiyk beni seçer.:cool:
Önemli Not: Mersiyk hanım affınıza sığınarak takılıyoruz.:o:))) Eğer haddimizi aşıyorsak lütfen uyarınız..dng (Ne de olsa moderatör, yasaklanmak var banlanmak var one minute demek zorunda bırakılmak var vs.vs. var:D. Dikkatli olmak lazım değil mi?)
-
sevgili SEREN I
sizin tahmininiz please.....:)
saygılar üstad
-
[QUOTE=parderi;81739]Aslında ben tamda 8063 diycektim ama, çoğunluğa moral olsun diye düşük yazdım .kom
Bu arada mbm ve astiyi kutluyorum..brv[/QUOTE]
ben ve mersiyk i unutma :)
-
[quote=poyraz;81741]Kesinlikle.
Ama kusura bakmazsan astatin benim sana göre şansım daha fazla bence.
[COLOR=darkorange]Sen ve mersiyk ayrı dünyaların insanlarısınız çünkü. Geçmiş yazılardan çıkan net sonuç bu.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]Mersiyk beni seçer.:cool:[/COLOR]
Önemli Not: Mersiyk hanım affınıza sığınarak takılıyoruz.:o:))) Eğer haddimizi aşıyorsak lütfen uyarınız..dng (Ne de olsa moderatör, yasaklanmak var banlanmak var one minute demek zorunda bırakılmak var vs.vs. var:D. Dikkatli olmak lazım değil mi?)[/quote]
eveettttt..gizli geyikler geyik böğürmesine hemen yanıt veriyor..geel geeell sen de geelll:..:
Buu arada ne münasebet..Bi zamanlar elbisesini avatarını bile ben seçerdim mersi nin... Bu aralar yürüyüşe çıkamıyor, gerin sadece bakma öyle tepkisiz durduğuuna:) :)
-
[quote=nunu;81740]suan o kadar belirsiz ki...tabii gecemezse cok kotu olur. gecerse de gecici bir ralli baslatabilir. belki 10 gunluk bant daralmasi da buna isaretti teknik olarak.[/quote]
sırat köprüsü dedik...boşuna dememişiz...geçemezse dow yıkılır...geçerse mini ralli...net olan tek şey beklentiden dolayı yarın yukarı....bir şey daha bizim piyasadaki kefere kurumlar haberi önceden almışlar...iyi de saklamışlar....
-
BACda çok işlem olmuş deli gibi kaç gündür shortlaya shortlaya kanını emdiler yamyamlar. Bence bugün ki atraksiyon ciddi short kapama olabilir. Paket geçerse sevinci iki günden fazla sürmez mal boşaltmak için bulunmaz ortam yaratır. Ralli filan hayal bence.