-
en mantıklısı sıkışmanın kırılmasını görmek sanırım.şu an pek çok ihtimal var.hala bir ÜÇGEN in alt dereceli d dalgasının b si de yapılıyor olabilir.tekrar üst banda doğru bir c ve böylelikle d tamamlanır tekrar aşağı bir e ardından yukarı kopuş...falan filan...
en güzeli bantların kırılımını görmek gibi...
benim sistem dün 375 LONG yaptı bugünde 350 SHORT a döndü...dayak atıyorlar sankim..
-
sıkıntı büyüyor acilen taban olmalı bence .. üvvvvv .. ehuehueuhe:::::::D:D
-
[quote=TÜRKOĞLU;187703]en mantıklısı sıkışmanın kırılmasını görmek sanırım.şu an pek çok ihtimal var.hala bir ÜÇGEN in alt dereceli d dalgasının b si de yapılıyor olabilir.tekrar üst banda doğru bir c ve böylelikle d tamamlanır tekrar aşağı bir e ardından yukarı kopuş...falan filan...
en güzeli bantların kırılımını görmek gibi...
benim sistem dün 375 LONG yaptı bugünde 350 SHORT a döndü...dayak atıyorlar sankim..[/quote]
beim ziestem 300 al 475 sat firdi..ama arada +650 göstermişti... bu durum psikolojik olarak çok yıpratıcı oluyorüüü:))) hel şimdi kısada çarpılırsak izle sen ortmları üwwww.brvüüü
-
Kenny kapadınmı lem longu .....cortu kapatıp löng acacam acil cevap....
-
2. Toplantı sonrası.
Sazan sistemler hala long. (üüüüüüwwww)
-
Benim sistem de dün 450`de al verdi, bu barla da sat sinyalini cakiyor!..
Bakalim ne kadar devam edecek böyle...
-
[quote=Astatin;187705]beim ziestem 300 al 475 sat firdi..ama arada +650 göstermişti... bu durum psikolojik olarak çok yıpratıcı oluyorüüü:))) hel şimdi kısada çarpılırsak izle sen ortmları üwwww.brvüüü[/quote]
senin sistemin mükemmel asti...elbetteki çarpıldığı zamanlar oluyordur ama totalde SÜPER...sen gel benim kevgirleri gör üüü:D
-
dün 68700 de stop olup 725 ten long a dönmüştü sistem..
bugün 68650 den yeniden kısaya geçti..
67700 - 69000 aralığında bi süre daha yatay kalabilir piyasa ki böyle bir durumda kısa vadeli sistemler bol işlem yaptıracaklardır.o yüzden bu bant dışına çıkmadan pozisyon almamak daha mantıklı olacak gibi..
yukarıda söylediğim bant aralığı nereye kırılırsa o yöne pozisyon almak şartıyla bi süre flat !!!
[IMG]http://i47.tinypic.com/2qa4gw6.gif[/IMG]
-
üvvvv .. full flat .. bu kadar sıkıntıya .. bi kave molası .. üvvvv ..
-
Bindik bi alamate, gidiyos kıyamete , amannniin.lelele.lelele:D:D
-
Kennym direniyonmu yogusam halen....
-
tahta manyadı depişsin pela .. ben kave içiyorum .. fulll flatt ...