günlüler sat verdi verecek..ama vakıfbank(yabancı payı en hızlı artan-betası çok hızlı,genelde öncü,işyatırımınkağıdı) 3 gün önce sat vermiş...daha başka güçlü hisselerde günlük olarak sat da...
Printable View
günlüler sat verdi verecek..ama vakıfbank(yabancı payı en hızlı artan-betası çok hızlı,genelde öncü,işyatırımınkağıdı) 3 gün önce sat vermiş...daha başka güçlü hisselerde günlük olarak sat da...
Ula gönderin bir imf haberi zamanıdır deyyuslar....
[quote=selçuklu;187735]deneysel long a* ..[/quote]
oda sıcaklığındamı patron :::
[quote=YAVUZHAN;187747]oda sıcaklığındamı patron :::[/quote]
"sıkıntı var mı ,patron?" diye sormak lazım...kom
taaam gabıl...ama 2 kontrat kazancı fazla lem...maksimum 1,5 olur...taam mı? ben varım...
halden alınmış bayat balık kısmısı sanırım kazançtan karımı düzgün vermezsen anlamına geliyor deel mi asti? :..:
[quote=Astatin;187737]en mükemmel olan sistem henüz yazılmamış olandır.lelele.lelele.lelele (peşindeyim sihirbaz)...
Sana benim sistemi leasing yaoalım PAMBIK.kom.komsen [B]her ay 2 kontrat kazancına bedel tutarda mevsim balığı gönder[/B] bana.kom.kom o gırlaşmış pençelerinle şelale diplerinden tokatlıyarak kenara attığın tazeciklerdne yani..... sistem köpeeen olsun.lelele.leleleyalnız gidip [B]halden alınmış bayat balıkları gönderirsen[/B], ters sistem alırsın bilesin.lelele.lelele[/quote]
astatin bence bugun saat 13.05 de masanda olma :::
Hadi yavrum gel yukarı ebenin örekesini göstereceğim söz....
sıkıntı var .. acilen 69000 üstüne atmalı bence .. üvvvv ..
500 dikkatli olunması gereken rakam tknik olarak.
alım şılgınlığı bekliyorum o üçgen yukarı kırılacak bence tahminim .. gol olur .. ralli ralli ralli ..
68.450 yukarı geçilemediği sürece....tekrar aşağı dener....
obo ..nun sağ tarafı inşa ediliyor.....
[QUOTE=boz ayı;187759]68.450 yukarı geçilemediği sürece....tekrar aşağı dener....
obo ..nun sağ tarafı inşa ediliyor.....[/QUOTE]
tobonun sağ trafı inşaası bitmişte olabilir .. üvvvv .. kızılağa patron nereye beton attın .. obonun sağ tarafınamı tobonun sağ trafınamı .. üvvvvvv :o