[quote=Astatin;187837]Nooouuuuuu[/quote]
ukala .dng
Printable View
ukala .dng
alıntı pasta- Nostra
[IMG]http://www.resimbank.org/image-ABA9_4B559E57.jpg[/IMG]
[quote=TÜRKOĞLU;187839]ukala .dng[/quote]
ağır hasta lem bu..:D:D
iyimiş abi senin, özünde trend takibi yapan sistemlerin kabusu yatay piyasa, yataya göre tasarlamış bi sistemede sahip olmak ve ikisini kullanmak mantıklı..
[quote=excali;187842]ağır hasta lem bu..:D:D[/quote]
ukala hastası ::::::
kapattıgım yerde uyuzlaşıyor......bu bana bekle diyor fırsat verecek....yukarı giderse cort olacagım aşşagı giderse long...
[quote=TÜRKOĞLU;187839]ukala .dng[/quote]
Noooouuuuuuuuuuu...
(hastayım İngilizlerin Nooouu demesine pambıh...bildiğin şu basit NO, adamlar ağızlarında evirip çevirip ağdalayıp NNnnnnooouuuuhhhhh gibi bir şey çıkarıyorlar ya:..::..::..: sen fililiji okudun anlasın:..::..: hiç fiji ye gittinmi? ben seneye gideceğim..:..::..: pala kalan 17500 puanı verirse ve ben o parayla istahidam yaratıp, önümüzdeki yıl aylık 10000 tolar ebit yaratan bir işe sahip olursam söz fijiye gideceğim.lelele
zozo, excali, pambıh,
Ukalalık değil..sadece bugün için nooouuuuu..yani çarpılmıyor..yoksam zararlı işlem sayısı karlı işlem sayısındna fazla, genelde... :) mühim olan overall gerisi traş :)
Flash haber:
Arabayı servisten aldım, sağ aynamı değiştirdiler ama ayna çalışmıyor *.* Bu memlekette bir Allahın kulu da işini doğru yapsın *.*
[quote=Astatin;187848]zozo, excali, pambıh,
Ukalalık değil..sadece bugün için nooouuuuu..yani çarpılmıyor..yoksam zararlı işlem sayısı karlı işlem sayısındna fazla, genelde... :) mühim olan overall gerisi traş :)[/quote]
Bence de traş önemli..:D:D
[IMG]http://i45.tinypic.com/9iyetg.gif[/IMG]
[quote=enorton;187850]Flash haber:
Arabayı servisten aldım, sağ aynamı değiştirdiler ama ayna çalışmıyor *.* Bu memlekette bir Allahın kulu da işini doğru yapsın *.*[/quote]
bi dakka bi dakka...sağ aynanı mefta eden olayı bize söylemedin :) kendiliğinden mi bozuldu yoksa enorton attack mı yedi:..::..:
sen yine dua et...parça değiştirdim deyip değiştirmeyen ve arızayıda gidermediği halde para isteyen adamlar biliyorum ben:..::..::..:
(kombi servisiydi...hayatımda hiç o kadar kızdığımı hatırlamıyorum..parayı ödemediğim gibi, başka iki ayrı servis çağırıp, bu kombide parça değiştirilmemiştir raporu aldım...ilk hayvanın kestiği fatura ile ve bu raporlarla taaaaaaaaa şirketin tepesine kadar çıngar çıkarttım... hayvanın servis yetkisini iptal ettiler....