[QUOTE=Astatin;187809]Flaş haber
-Gribim ağırlaşıyor..Daha doğrusu ben ağırlaşıyorum[/QUOTE]
hasta teen ;)
Printable View
[QUOTE=Astatin;187809]Flaş haber
-Gribim ağırlaşıyor..Daha doğrusu ben ağırlaşıyorum[/QUOTE]
hasta teen ;)
ay başından yatay önlem için türev zistem sonuçlar güzel bu ay için ama genel anlamda asıl sistemden daha başarısız... high volalityde iş yapar gibim
[IMG]http://img191.imageshack.us/img191/2756/adszhb.png[/IMG]
evet evet noouuuuu..:..:
renklendirmesi çok cafcaflı:D değil ama 20 kasım'dan bu yana iki aylık net kazancı 19.000 puvan..:)))
[IMG]http://i49.tinypic.com/jqti5t.jpg[/IMG]
[quote=al bundy;187854]hasta teen ;)[/quote]
Bandi abi...Çok severdim senin esprileri...Hiç unutmuyorum...Komşu ile konuşuyorsun yine..Hormonal durumların sakat ve ihtiyacından bahsediyorsun..O sana "e iyi ama Peg evde değil mi, sorun ne o zaman" diye soruyor..sen de diyorsun ki "saçmalama dostum biz evliyiz":::::::::dakikalarca gülmüştüm buna
güzelmiş cerfin...uyuyor musun peki sinyallerine?
cvp: HAYIR muhtemelen...
YAZIK o zaman...
test sonuçlarını görelim bakalım.öyle 2 aylan olmaz.2 ay 19.000 dir geçen 10 ay -29.000 dir. nabeeer?
[QUOTE=TÜRKOĞLU;187864]güzelmiş cerfin...uyuyor musun peki sinyallerine?
YAZIK o zaman...[/QUOTE]
evet uymuyorum.. daha doğrusu uyamıyorum..üüü
20 kere doğru poz aldırsın, 1 kere çarpsın.. ben inancımı kaybediyorum o zaman sisteme ve psikolojik olarak uyamıyorum..
[quote=TÜRKOĞLU;187864]güzelmiş cerfin...uyuyor musun peki sinyallerine?
YAZIK o zaman...
[COLOR=red]test sonuçlarını görelim bakalım.öyle 2 aylan olmaz.2 ay 19.000 dir geçen 10 ay -29.000 dir. nabeeer[/COLOR]?[/quote]
translation : önceki ayların sonuçları ne? onlar da iyiyse bana da ver sistemi:::::: der pambıhh
[quote=Cerphin;187868]evet uymuyorum.. daha doğrusu uyamıyorum..üüü
20 kere doğru poz aldırsın, 1 kere çarpsın.. ben inancımı kaybediyorum o zaman sisteme ve psikolojik olarak uyamıyorum..[/quote]
geçmişini bilmiyoruz gerçi ama dediğin gibi karlı ise sen belanı mı arıyorsun ya? hayret bişey gerçekten...
4. Toplantı arası.
Sazan Sistems hala Long. (Psikopata sardılar)
[quote=Cerphin;187868]evet uymuyorum.. daha doğrusu uyamıyorum..üüü
20 kere doğru poz aldırsın, 1 kere çarpsın.. ben inancımı kaybediyorum o zaman sisteme ve psikolojik olarak uyamıyorum..[/quote]
Herşey bi yana bişi sölemek istiyorum saçında halen böcük var
eski datalar yok elimde pambık.. bir ara vobix den dataları alıp uzun vade test etmem lazım harbiden.. ama sistem işiyle uğraşmayı bıraktığımdan ilgilenmedim hiç..
çünkü sistem al mı verdi, sat mı verdi bakacağım, sürekli dataları refresh edeceğim diye tahtaya konsantrasyonumu kaybediyorum ve hem sisteme uyamıyorum, hemde sinyale odaklanacağım diye piyasa hakimiyetimi kaybediyorum daha kötü sonuçlar veriyor..üüü
[quote=sazan;187873]4. Toplantı arası.
Sazan Sistems hala Long. (Psikopata sardılar)[/quote]
Patron..dikkatimi çekti...her bir toplantı nın süresi gittikçe artıyor..yani birincisi 15 dakikaysa ikincisi yarım saat üçüncüsü 1 saat::::::v.s. bu zaman serisi bana başka şeyler hatırlatıyor::: bilemiyorum ama bunlar iş toplantısı değil sanki...gerçi sen iş toplantısı olduğunu söylemedin zaten..hımmmm...:..::..:.