-
[quote=cırcır;272074]Dünden kalan sinyal neyse sabah ilk saniyelerde o yöne geçiyorum. Pişman olunan günlerde oluyo ama uzun vadede dengeler.[/quote]
birde 10:30 sonrasını dene bak pişman olmayacaksın bizim piyasa spotun ve daksın açılmasıyla fiyatlar oturmaya başlıyor
-
bu arada longlar elime yapıştı resmen işlem yok hiç. stop olunca yazıcam
-
nasıl bayık bir gun yahu... sankı ozellıkle yapılıyor...
piuvvv endexe para girişi var.. tarihi zirvesinde spot piyasa ama bizim agaların umrunda degil...
sevmedim bugünü ...
uzun devam.... eninde sonunda bugun 78000 göstereceksin....
-
15:30'da işsizlik verisi var... Ayın en önemli verisi sayılır... Ben korkuyorum... Çok korkuyorum... üvvvv....
-
[quote=kitaro;272077]birde 10:30 sonrasını dene bak pişman olmayacaksın bizim piyasa spotun ve daksın açılmasıyla fiyatlar oturmaya başlıyor[/quote]
Geçen creditin sabah sabah saldırdığı gün mesela 10.30 bekleseymişiz 750 puan kaçıyomuş. Sinyale ortadan girmek kadar kötü bişey yok bence.
Uzun vadede dengelesin sorun yok. Tercihe bağlı
-
Acil dışarı çıktım flatledim pozu giderken her an longlayabilirm ... Gol olacak gibi .. üvvv ..
-
[quote=kitaro;272077]birde 10:30 sonrasını dene bak pişman olmayacaksın bizim piyasa spotun ve daksın açılmasıyla fiyatlar oturmaya başlıyor[/quote]
Ben de Opening Range Breakout kullanırken 10:15 alırdım. Yani DAX açılışı + 15 dk...
-
[quote=Strategist;272089]Ben de Opening Range Breakout kullanırken 10:15 alırdım. Yani DAX açılışı + 15 dk...[/quote]
sn. strategist ORB kullanmıyor musunuz artık? eğer öyleyse nedenini sorabilir miyim? ben faydalanmaya çalışıyorum ORB'den hala özellikle gün ortasından çok sabah saatlerinde.
-
400 kısalar,sistem flat..of..............425 dennnnnnn
-
[quote=Strategist;272089]Ben de Opening Range Breakout kullanırken 10:15 alırdım. Yani DAX açılışı + 15 dk...[/quote]
daytrade breakout+ema kesişimini birlikte kullanmak güzel olabilir bence mesela atıyorum breakout ile birlikte 3-33 ema kesişmesi 2 dakikalıkta güzel getirisi olur.
-
[quote=formula9;272090]sn. strategist ORB kullanmıyor musunuz artık? eğer öyleyse nedenini sorabilir miyim? ben faydalanmaya çalışıyorum ORB'den hala özellikle gün ortasından çok sabah saatlerinde.[/quote]
ORB benim kanımca bir numaralı Daytrading sistemidir, üzerine de benim bildiğim kadarıyla yoktur. (Bu dediğim benim çok kısıtlı olan bilgi dağarcığımla sınırlı, dikkat)
Bırakmış olmamın çeşitli nedenleri var:
- İdeal giriş saatininin her gün değişmesi, sabitlenememesi
- Karı alıp çıktıktan sonra piyasanın aynı yönde devam edip saç baş yoldurabilmesi
- Bazı günler OR'u bir aşağı bir yukarı kırıp zarar ettirebilmesi
- Gecelere flat girdiğim zaman kendimi savaştan korkmuş kaçmış gibi hissetmem
- Full mekanik sistem yapacağım diye inat etmem
Bu problemlerin hepsi aşılabilir. İstenirse ORB full mekanik hale bile getirilebilir. Ayrıca ORB DOW'dan DAX'dan Altına kadar tüm piyasalarda uygulanabilir, üniversaldir.
-
bursadan bir türlü gol haberi eglmiyor :( üvvvvvv