[quote=excali;458073]Sen, kutuyu mu açtıracaksın?:p[/quote]
yok ben pandora nın kendisinin açmasını bekleyeceğim..kutu onun o açsın..ben ne açacam:::
Printable View
[quote=excali;458073]Sen, kutuyu mu açtıracaksın?:p[/quote]
yok ben pandora nın kendisinin açmasını bekleyeceğim..kutu onun o açsın..ben ne açacam:::
[quote=Astatin;458049]şahsen bugün için[B] -%3.78[/B] yeterli....benim içün..82000 çok dramatik olur patron...ne güzel düşüyoruz işte steady steady...çok abartılı düşüş olduktan sonraki dalgalar çok heyecan verici oluyor..eskiden olsa iyiydi de artık yaşlandık...kavırma emrini girmeden ekran başında kalpten gitmek şık olmayabilir mirascılar açısından:D[/quote]
şu tutsa çok mutlu olacağım..kazanç açısındna değil, tahminin tutması açısından
Astatin yine fizik kurallarını açıklamayacaksa, HACİM NİYE DÜŞÜK? diye sormak istiyorum....:D
HAcıexcali;
Hacim yeterlimi hacım? hehehe
[quote=excali;458088]Astatin yine fizik kurallarını açıklamayacaksa, HACİM NİYE DÜŞÜK? diye sormak istiyorum....:D[/quote]
[quote=Astatin;458089]HAcıexcali;
Hacim yeterlimi hacım? hehehe[/quote]
vay psi-şik kedi...aynı anda yazık ya la
[quote=Astatin;458089]HAcıexcali;
Hacim yeterlimi hacım? hehehe[/quote]
Sence %3 düşülen bir günün hacmine benziyor mu?
[quote=excali;458093]Sence %3 düşülen bir günün hacmine benziyor mu?[/quote]
Benzemiyor..Çünkü ta kendisi.dng
Bu arada : ORTADOĞUDA PROJE YATTI PROJE. DESIGNER ve FUNDER'lar projeyi terk etti... Bu konudan bahseden 1 kişi bile yok..Aluuu :p
[quote=excali;458093]Sence %3 düşülen bir günün hacmine benziyor mu?[/quote]
Gelişmekte olan piyasalar sığ olduğundna ötürü, bu piyasalarda maldan borsa düşerken değil, yükselirken çıkılır der eskiler..bi de
[quote=Astatin;458096]Benzemiyor..Çünkü ta kendisi.dng
Bu arada : ORTADOĞUDA PROJE YATTI PROJE. DESIGNER ve FUNDER'lar projeyi terk etti... Bu konudan bahseden 1 kişi bile yok..Aluuu :p[/quote]
FT editörü ne demiş???
abavvv :)
[quote=Astatin;458097]Gelişmekte olan piyasalar sığ olduğundna ötürü, bu piyasalarda maldan borsa düşerken değil, yükselirken çıkılır der eskiler..bi de[/quote]
Son not arayışndan hemen sonra, hem USDTRY hem TAHVIL faizi artmaya başlamıştı kedi bey...hatırlarsınız...ayrıca o zamanlar gorku dolu olarak VOB da şort acan orta halli ama gururlu bir genç ayu da vardı hatırlarsanız
Sadece şuna bakıyordum...Ekim vade eksisi gün boyu yvadeye göre dah aazdı..kapanışa doğu eğer ekim vadenin eksisi yvadeyi geçerse geceye şort kalırım diyordum...gidişat o yönde (evet biliorum hacıex, ekim vadede hacim az :)))