[quote=excali;187896]Alıntı pasta - Nostra
[IMG]http://www.resimbank.org/image-DE85_4B55AB83.jpg[/IMG][/quote]
yukarı surebilirler buna gore..
Printable View
[quote=excali;187896]Alıntı pasta - Nostra
[IMG]http://www.resimbank.org/image-DE85_4B55AB83.jpg[/IMG][/quote]
yukarı surebilirler buna gore..
[quote=sazan;187873]4. Toplantı arası.
Sazan Sistems hala Long. (Psikopata sardılar)[/quote]
sn. sazan senin sitem de emef öcü.dng galiba anca haber gelince sat vercek galiba +..brv
arkadaşlar veri yi anlık takip eden varsa fdov 10.508 altını gördümü acaba teşekkürler.
[quote=unlimitted;187897]yanından bile geçemez zannımca. :)))
gülme kalitesi konusunda
1-married with children,
2-alf[/quote]
Zevk meselesi tabii ki.. .brv
Kaç senedir oynadıklarına bak istersen.. ARZ-TALEP..:rolleyes:
[quote=Leblebi;187903]arkadaşlar veri yi anlık takip eden varsa fdov 10.508 altını gördümü acaba teşekkürler.[/quote]
düşük 10.519
[quote=excali;187888]Simpsonlar .heyk[/quote]
amerikadan gelen bir arkadaşım, Türk filmlerini eleştirirken demişti ki, çok abartılı evet ama sonuçta toplumdan bişeyler olmasa izlenmez.
ben de ona demiştim ki, "evet, biz de simpsons'ı tipik bir amerikan ailesi olarak görüyoruz."
çok bozulmuştu. :)))
Böyle kaparsak ve akşama yurtdışı düşmeye başlarsa, bu sefer palada tutamaz bizim borsaları, işte o zaman güm güm gümbürtüye bakın siz:)
[quote=flexy;187892]ama o çızık film :D o da efsane tabi +.[/quote]
çizik dizi:..::..:
Japonyada durumlar kötü, haberler kötü, bakalım neler olacak...
[quote=unlimitted;187908]amerikadan gelen bir arkadaşım, Türk filmlerini eleştirirken demişti ki, çok abartılı evet ama sonuçta toplumdan bişeyler olmasa izlenmez.
ben de ona demiştim ki, "evet, biz de simpsons'ı tipik bir amerikan ailesi olarak görüyoruz."
çok bozulmuştu. :)))[/quote]
İyi demişsin..:D:D:D+.+.
APSD 1200 AZALDI.pala shortcu bitiryor..ama betoncu asla
66700 kapanıs isteruk
Tekrar söylemekte fayda gördüğümden, bundan sonraki krizin vede global çöküşün çekik gözlerden başlayacağını, dünyayı dalga dalga sarsacağını hatrılatmak istiyorum..
İlk patlak, Japon havayolunun 25 milyardolarlık borcunu ödeyememesi ve iflasına gitmesi ile başlamış olabilir...dikkatli olmalı...