[quote=sovalye;188008]bu kadının elindeki şeyin ne olduğunu bilen var mı?
[IMG]http://i47.tinypic.com/mku6oh.jpg[/IMG][/quote]
5gen prizma şeklinde bir kutu:..:
Printable View
[quote=sovalye;188008]bu kadının elindeki şeyin ne olduğunu bilen var mı?
[IMG]http://i47.tinypic.com/mku6oh.jpg[/IMG][/quote]
5gen prizma şeklinde bir kutu:..:
[quote=Astatin;188019]5gen prizma şeklinde bir kutu:..:[/quote]
ne kutusu:)
ve kutunun içinde ne var
bakalım ilk kim bilecek
istanbul kar yağışı var, arabayla gidecekler dikkatli kullansınlar demin dışardaydım zor zapettim...
[quote=sovalye;188020]ne kutusu:)[/quote]
kutu işte..:..:içine ne korsan onun kutusu... mücevher kutusu, esrar kutusu, mum kutusu v.s. :p:p ne değil dersen kesinlikle "kutu kutu mersin kutusu" değil...:..:
vob hayatımda bana en çok koyan stopu oldum .. o kadar analiz ettik .. üçgen dedik .. gol olur dedik .. pis yerden stop olmuşum .. sonra topuklamış .. pala efendinin .. ta *** ****** ****
[QUOTE=sovalye;188008]bu kadının elindeki şeyin ne olduğunu bilen var mı?
[/QUOTE]
Kutunun içinde zehir olabilir bence...
[quote=Astatin;188022]kutu işte..:..:içine ne korsan onun kutusu... mücevher kutusu, esrar kutusu, mum kutusu v.s. :p:p ne değil dersen kesinlikle "kutu kutu mersin kutusu" değil...:..:[/quote]
ııı ııı değil :)
[QUOTE=zozo;188021]istanbul kar yağışı var, arabayla gidecekler dikkatli kullansınlar demin dışardaydım zor zapettim...[/QUOTE]
Ooo tam benim havam... Zemin müsait diyorsun yani :D
[quote=enorton;188025]Kutunun içinde zehir olabilir bence...[/quote]
yok değil:)
[quote=selçuklu;188023]vob hayatımda bana en çok koyan stopu oldum .. o kadar analiz ettik .. üçgen dedik .. gol olur dedik .. pis yerden stop olmuşum .. sonra topuklamış .. pala efendinin .. ta *** ****** ****[/quote]
üüüüüüüüüüüüüüüüüüüü[url]www..yeminle[/url] bende şimdi diyordumki, Selçuklu ya süper ballı sürpriz olacak döndüğünde longları....üüüüüü üzüldüm patron üzüldüm
[QUOTE=sovalye;188028]yok değil:)[/QUOTE]
Olsa olsa hayatın anlamı vardır, ya da mutluluğun sırrı :)
[quote=sovalye;188020]ne kutusu:)
ve kutunun içinde ne var
bakalım ilk kim bilecek[/quote]
yılan var...suikastçi bir geyşa bu bence:..: