-
[quote=selçuklu;188023]vob hayatımda bana en çok koyan stopu oldum .. o kadar analiz ettik .. üçgen dedik .. gol olur dedik .. pis yerden stop olmuşum .. sonra topuklamış .. pala efendinin .. ta *** ****** ****[/quote]
sağlık olsun patron,bozma moralini,maç 90 dakika..
-
[quote=enorton;188027]Ooo tam benim havam... Zemin müsait diyorsun yani :D[/quote]
müsait oldukça :) bi el freni denemesi yaptım boş alanda adrenalin seviyesi tatmin edici:..:
-
bu arada üçgen yukarı kırılmış .. artık 75000 üstüne gider .. bende mal mal bakarım .. üüüğğüğüğüğüğüğüğüğü ... üvvvvvvvvvvv ... ıngaaaaaaaaaaaaaaa ...
-
bu kadar temkin kafi,175 geçildi,üçgen ve trend patladı :)
long !
-
[QUOTE=zozo;188033]müsait oldukça :) bi el freni denemesi yaptım boş alanda adrenalin seviyesi tatmin edici:..:[/QUOTE]
Hacı boş alanda zevki mi olur ya :::
-
[QUOTE=YAVUZHAN;188032]sağlık olsun patron,bozma moralini,maç 90 dakika..[/QUOTE]
yok patron bugün işlem yapamam bu kafayla .. canım çok sıkıldı .. üvvvv .. üğüğüğ ıngaaaa .. anneeeeee .... :o:o:oüüüüüüüüü
-
[quote=Astatin;188031]yılan var...suikastçi bir geyşa bu bence:..:[/quote]
yok yok değil
-
[QUOTE=selçuklu;188034]bu arada üçgen yukarı kırılmış .. artık 75000 üstüne gider .. bende mal mal bakarım .. üüüğğüğüğüğüğüğüğüğü ... üvvvvvvvvvvv ... ıngaaaaaaaaaaaaaaa ...[/QUOTE]
Abi kısmet... Ben de zarardayım bugün, yapacak bir şey yok üüü
-
-
uwwwww:)
stop oldum...
400 üzerinde olursa uzun acacagim
-
[quote=enorton;188030]Olsa olsa hayatın anlamı vardır, ya da mutluluğun sırrı :)[/quote]
yok sadece o değil yahu bu kutuyu bilen çıkmayacakmı
üüü:(
-
[QUOTE=Astatin;188031]yılan var...suikastçi bir geyşa bu bence:..:[/QUOTE]
Ya kadın birinin akrabası çıkacak diye birşey demiyodum ama ne geyşası, suratında meymenet yok :D