[quote=abka;81827]stopaj bu sabah yatmış....forum saati kendi kendine neden değişiyor..daha dün düzelttim..bugün yine değişmiş..[/quote]
sn abka bu stopaj ne kadardir nasil hesaplanir
Printable View
[quote=abka;81827]stopaj bu sabah yatmış....forum saati kendi kendine neden değişiyor..daha dün düzelttim..bugün yine değişmiş..[/quote]
sn abka bu stopaj ne kadardir nasil hesaplanir
:)[QUOTE=SEYYAH;81826]VOBIX çok ilginçsin.yahu nerden buluyorsun onca mesajın arasından ilgili olanları.dün falanda buldun böyle çok gerilerde kalmış mesajları.
helal vallahi +.[/QUOTE] cidden özel yetenek gerekir bu iş için..ben bile bazen kendi mesajımı bulamıyorum..:)))
34200 den longlarımı flat yaparım
[QUOTE=Dantes;81833]sn abka bu stopaj ne kadardir nasil hesaplanir[/QUOTE] 2009 da ,endeks kontratında elde ettiğin karın
%10 kadar kesilmiştir..
uzunlar niye kapanıyoki anlamıyorum......
devam ben......
bakalım başka süprizler varmı.....
fdow satta ama uyumsuz..kanımca teper yukarı
:Dbuyrun helva yiyin ... üüüüüüüüüüüüü .. iyi adamdım ben ya....yazık oldu bana ..
[IMG]http://img505.imageshack.us/img505/4913/hhhic9.jpg[/IMG]
34175 LONGLAR FLAT...
Dolar çok düştü. ... Dolarda uzuna geçicem şimdi.. 3 kere aynen bu hareketle kazandım. Bakalım 4. olacak mı..
[QUOTE=selçuklu;81838]:Dbuyrun helva yiyin ... üüüüüüüüüüüüü .. iyi adamdım ben ya....yazık oldu bana ..
[IMG]http://img505.imageshack.us/img505/4913/hhhic9.jpg[/IMG][/QUOTE]
olmaz olmaz....bugun artıda kapatacaksın hiç merak etme......
.lelele
[quote=BORSACIOZGUR;81817]33900 ten biraz daha long.
Kardayım ya nasıl olsa biraz daha cesaretli davranıyorum..
dünkü 2/3 uzunlarımı 3/3 fulledim.. Ama duruma göre her an hepsini de satabilirim.
imkb 100 direncinin 26300 de olduğunu düşünürsek vob öğlene dogru bir 400-500 puanı daha gidebilir[/quote]
Açılışta 33900 lerden [U]shortçular zararı kapatması gerekirken[/U] ; Longçular kapattı tam tersi bizde .
Ben bekledim bekledim bekledim alt tarafı 28 dakika bekledim.... yarısını 34175 den yarısını da 34150 den kapattım.
[QUOTE=BORSACIOZGUR;81839]34175 LONGLAR FLAT...
Dolar çok düştü. ... Dolarda uzuna geçicem şimdi.. 3 kere aynen bu hareketle kazandım. Bakalım 4. olacak mı..[/QUOTE]
Nisan Vadeli dolar kontrati Kodu ne?
301F-FXUSD0409 mu??
Günaydın arkadaşlar, Astatin hergün aynı sorular seni bıktırdı kusura bakma :) Dolar bugün en fazla kaça düşer ve en fazla kaça yükselebilir? Altın ons şimdi 914 dün olduğu gibi tırmanabilir mi tekrar? Çok kısa cevap :)
[quote=bikmisbroker;81842]Nisan Vadeli dolar kontrati Kodu ne?
301F-FXUSD0409 mu??[/quote]
ewt sayin babo,
sanirim ufak ufak uzun acmaya basliyorsuuz
[quote=selçuklu;81838]:Dbuyrun helva yiyin ... üüüüüüüüüüüüü .. iyi adamdım ben ya....yazık oldu bana ..
[IMG]http://img505.imageshack.us/img505/4913/hhhic9.jpg[/IMG][/quote]
[B]Ben dünden kalan kısaları akşam ki veriye kadar tutmaya devam [/B]
[quote=bikmisbroker;81842]Nisan Vadeli dolar kontrati Kodu ne?
301F-FXUSD0409 mu??[/quote]
[B]evet 301F_FXUSD0409[/B]
Ama şubat vade daha güzel. Çok güzel hakeret olanağı bırakıyor..kar bırakıyor.
[QUOTE=mordak;81788]ünlü borsacımızda burdaymış....gerçi parayı batırıyor sanırım hiç bir katılımı yok.....
yada arka sayfalarda onlarıda okumaya benim dermanım yok....
düşecez çıkacaz düşecez çıkacaz lazım bize....[/QUOTE]
[COLOR="Blue"][B]Yazmamaktan ziyade yazamamak onunkisi.[/B][/COLOR]
[QUOTE=VOBiX;81663]Vob Trader'da da kegen'de de "Yazma Hakkı Bir Süreliğine Yasaklanmış Kullanıcı" yazıyor. Arkadaşalr müebbet mi aldı, nedir? Bu bir süre ne kadar bir süredir? Yoksam af çıktı da bazı arkadaşlar içeride mi unutuldu? Burası Türkiye olur mu olur.[/QUOTE]
sisteme 34150 den long geldi...
34175 e 1800 kontrat alış abanıp 34200 den mal basmaya başladıkları an ;
işte tam o an karar verdim dolarda uzun olacağıma :)
[QUOTE=MMO;81845][B]Ben dünden kalan kısaları akşam ki veriye kadar tutmaya devam [/B][/QUOTE]
33925 longa döndüm ben MMO ... sistem al sinyali geldi .. yapacak bişey yok uyacağız mecburen ...
[quote=hilm;81829]Bu sistemi uygulayanlar % 10 - 20 içindeyse ne olacak...batacaklar...[/quote]
%10-20 olasılıkla
[quote=abka;81848]sisteme 34150 den long geldi...[/quote]
tren gelir hoşgeliir. de tren geldiiii geçti. sizin isteme sinyaller biraz geç geliyor galiba :)
[QUOTE=Astatin;81851]%10-20 olasılıkla[/QUOTE]
astatin iki gündür sistem kazığı yiyorum sabahları varmı bir tavsiyen ? sen bilirsin .. üüü
60 dak sistemim spotta al verdi vadelide al vermedi. Herhalde vadelide de al verince satışlar başlar. .dng
dolarda yukarı tepki bekliyorum ama çok değil şöyle yüzde 0,50-,060 yeter bana :)
AP değişimi yine eksi ve yukarı gidiyoruz.
34175 yeter kapattık gitti. FDOW saatlikte Bizim Teo'nun meşhur massindx'ide 26 dan geri
dönmeye başladı. Daha hayır olacağını sanmıyorum. Uygun yerden short arıyorum.
33400......34250.....bant hareketi....marj 850 puan...
34250 kırılırsa bu 850 puanı üstüne ekleyin....hedef veya tehdit...35100....
kırılmıyorsa..34200-250 aralığında mal basıyorlar demektir..izleyelim.....
hata yapıyorum belki ama ..200 den de shortladım.ortalamatı biraz yukarı çektik.bakalım ne olcak.
[quote=VOBiX;81824]Daha önce desormuşsunuz bir cevap gelmiş.[/quote]
bugun yapamazlarr sabun olurr o iş pzt allah kerimmmm
efg spotta en büyük satıcı..buda akıllara son iki gün yaptığı alımları getiriyor...eee nede olsa adamlar yabancı........
[QUOTE=SEREN I;81858]33400......34250.....bant hareketi....marj 850 puan...
34250 kırılırsa bu 850 puanı üstüne ekleyin....[B]hedef veya tehdit...35100....[/B]
kırılmıyorsa..34200-250 aralığında mal basıyorlar demektir..izleyelim.....[/QUOTE]
Hedefe bugunden gitmeleri daha mantikli..
Bu nedenle 34.150 den Tekrar LONG ladim.
[quote=bikmisbroker;81862]Hedefe bugunden gitmeleri daha mantikli..
Bu nedenle 34.150 den Tekrar LONG ladim.[/quote]
kar..ı koştur..zararı kes..dostum...bırak seni taşısınlar...indikleri yerde bizde basarız......
Reziller benim satmamı beklemişler. Shortumu açmadım daha ama yeri belli.
[B]2 günlük Buyuk yatıcımcı oyununa bir bakalım..
1-Dün dow un destekten döneceğini bildikleri içün 33525 lere yüklü alış yaz. millet verdikçe yine yaz py güçlü tut. uzun pozisyon al..
2- [U]ertesi Sabah açılışta 33875 lerden düşük aç [/U]
LONG cu kar eden küçük yatırımcı varsa bir an önce elinden çıkarsın. Hatta short yapan de çıkarsa işin tuzu biberi oılur..
3- 34175 e 1800 kontrat alış yaz 34200 den mal gömmeye başla. yukarı çekeren 34400 e kadar götür.. Burdan döndür ki 34200 den alan ky bile bu kadar dar bantta işlem yapıp para kazanamasın
4- ??? Filmin sonunu da ellerimizi göbeğimiz üzerinde baglayarak izleyelim...[/B]
[QUOTE=BORSACIOZGUR;81865][B]2 günlük Buyuk yatıcımcı oyununa bir bakalım..
1-Dün dow un destekten döneceğini bildikleri içün 33525 lere yüklü alış yaz. millet verdikçe yine yaz py güçlü tut. uzun pozisyon al..
2- [U]ertesi Sabah açılışta 33875 lerden düşük aç [/U]
LONG cu kar eden küçük yatırımcı varsa bir an önce elinden çıkarsın. Hatta short yapan krz de çıkarsa işin tuzu biberi oılur..
3- 34175 e 1800 kontrat alış yaz 34200 den mal gömmeye başla. yukarı çekeren 34400 e kadar götür.. Burdan döndür ki 34200 den alan ky bile bu kadar dar bantta işlem yapıp para kazanamasın
4- ??? Filmin sonunu da ellerimizi göbeğimiz üzerinde baglayarak izleyelim...[/B][/QUOTE]
Bu işin cilvesi bu maalesef. Onun gittiği yere başkaları da giderse kar edemez. Tıpkısı yıllardır hisse senetlerinde sergileniyor.
15 dk..içinde efg en iyi satıcı ike...bir anda en iyi ikinci alıcı oldu..spotta...
[quote=sentinus;81856]AP değişimi yine eksi ve yukarı gidiyoruz.[/quote]
APS bir süredir yanıltıyor.epeydir bu kadar ters iş olmuyordu APS ta.
34.500 civarinda bir geri donus (Kar realizasyonu gibi) beklenebilir..
dostlar çıkmam gerek...bol şanslar..
beklerim ben uzunları.........
taaaakkii 5 dakkalık sat verene kadar...
[B]nereye gidecegini nerden dönecegini kimse bilemez.......[/B]
disiplin şart........
e hadi o zaman uzuncular.... ralli ralliii
[QUOTE=Astatin;81821]Kimsin seeennnn:eek::eek::..::..::..:
VOBIX,
dün tüm madeni isimli sistemlerin telif hakkını satın aldığını söyledin..Şu sistem bana ait ama sakın dokanma, isim hakkını da almak üzereyim.. Sistemin adı "Kendinden Tiksin" sistemi...
Şöyle çalışıyor;
VOB da adet olarak yatırımcıların %80-90 ı batıyormuş. Bu durumda yapmayı planladığımız her işlemin tersini yaparsak kazanan %10 un içinde oluyoruz:..::..::..: Gayet basit..İndikatör yok, ters indikatör yok, osilatör yok, yok da yok :)[/QUOTE]
O sistemi uygulmak için seans salonunda kimseye danışmayan TV izleyen, ekonomi gazete ve dergilerini okuyan bir KY bulman lazım. O zaman çok işe yarıyor. Bizi bazen ararlardı satalım artık çok zarar ettik derlerdi. O güzel bir long sinyali idi.