[quote=Astatin;188066]450 flat......(sazan patron kızma..gecey flat olmak serbesttir herhalde)[/quote]
Ümitsiz Vaka. :..::mad:
Esas para gece pozisyonundan kazanılır. Bir numaralı sistemci kuralıdır. ;)
Printable View
[quote=Astatin;188066]450 flat......(sazan patron kızma..gecey flat olmak serbesttir herhalde)[/quote]
Ümitsiz Vaka. :..::mad:
Esas para gece pozisyonundan kazanılır. Bir numaralı sistemci kuralıdır. ;)
[QUOTE=Astatin;188066]450 flat......(sazan patron kızma..gecey flat olmak serbesttir herhalde)[/QUOTE]
yassssssssssaaaaaaaaaaaaaaaaaaağğğ hemşerim yasssssssssssssssaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaağğğğğğğğğğ :::::::::
yok yaf benım dot kısmetten cıkmıs
69125 short yapıyorum 69400 e cıkıyo ulan kaybetmeye gelınce salıseler yarısıyo resmen benle :) ama kazanmaya gelınce ortada sıfır uahuahauh yok yok benım bu ısle ıstıgalımı komple kesmem gerek.. bıdahakı krıze kadar ugramamam sart
puhauah bugun ıcın 2 hamle ve 800 puan zarar ..
hıc hareket etmesem 800 puan kar olacaktı demek kı bılgısızlıgım kaybımı katlayarak artırıyo..
ıbretı alem olsun dıye kendımı taksıme asıcam :) uahuahuah
[QUOTE=sazan;188068]Ümitsiz Vaka. :..::mad:
Esas para gece pozisyonundan kazanılır. Bir numaralı sistemci kuralıdır. ;)[/QUOTE]
Abi boşa nefes tüketiyorsun :)
[quote=bull market;188058]İyi ralli seyrettik, buradan flat:)[/quote]
pelanın hızlı ekspres treni böyle işte..
birimiz iniyor birimiz biniyor,olaylar gelişip gidiyor :(
değişen sadece fiyatlar,pela ve treni hiç durmuyor..
bu arada ramiz dayı gibi konuştum ve tebrik ettim kendimi :::
[QUOTE=selçuklu;188060]ahhaa ... ıngaaaaaa .. abi yazma öyle ya .. flat falan diye . .üvvvvvv ... üüüüüü[/QUOTE]
Bende yanılabilirm selçuklum, kaç gündür longların üzerinde kuluçkaya yatmışp tavuk gibi hissettim kendimi, değişiklik olsun diye, yoksa yukarı yapabilir...
[QUOTE=YAVUZHAN;188062]daha 70 binde karpuz kesecektik bull :..:[/QUOTE]
70000 olsun, orada karpuz keser short olurum daaa:..::..::..:
[IMG]http://i49.tinypic.com/xm6734.jpg[/IMG]
Sİstem dünden bugüne sarkan sinyalle birlikte 1700 puan karda..ben 1450..ehheuhe..olsun o kadar histem yemiş 250 puanı...geceye flat..flit flat
[quote=enorton;188072]Abi boşa nefes tüketiyorsun :)[/quote]
Haklısın dostum. Agree.
[quote=bull market;188074]Bende yanılabilirm selçuklum, kaç gündür longların üzerinde kuluçkaya yatmışp tavuk gibi hissettim kendimi, değişiklik olsun diye, yoksa yukarı yapabilir...
70000 olsun, orada karpuz keser short olurum daaa:..::..::..:[/quote]
oraya daha çok var diyecem ama 69550 olmuşuz bile :)
hele bir çatlatalım karpuzu sonrasına sonra bakarız..
short düşünmek için henüz erken daha 20 dk önce long kompartımana atladık yahu :)
400`leri 575`ten flatladim, stoploss zararini cikaramadim hala, komisyonlar kaldi..
Ancak geceye long girmek istiyorum!
bull,topun oyunda olmadığı yatay dakikaları oynatmaya kalksalar senin karpuz bugüne yetişecekti sanki :)
Pasta Alıntı- Nostra
GARANTi longa dönmüş..
[IMG]http://www.resimbank.org/image-57B1_4B55CF62.jpg[/IMG]