-
[quote=EMEKDAR;188134]Bak Ali bak,Tom ip atladı...
Gel Tom gel,ipi tut...:::
[URL="http://i50.tinypic.com/107ouj5.jpg"][IMG]http://i50.tinypic.com/107ouj5.jpg[/IMG][/URL][/quote]
Gelip Alinin şeyini,ipini tutmazsan Tom,[B]Helikopterin[/B] düşsün.....kom
-
tükkan açtım
iş de oradan alıntılıyorum
reklam yapayım eccik
müşteri gelsin
:)
[quote=pazer;188159]Son Durum :::::::::
[URL="http://img693.imageshack.us/i/60dk4.png/"][IMG]http://img693.imageshack.us/img693/7341/60dk4.png[/IMG][/URL]
Daralan üçgenin alt bandından aldığım destek ile sıçradım.....
Burada çoklu dip yaparak üst band direncini de kırdım.....
Önümü açtım........
55 500 den daha yukarıları hedef haline getirdim.......
Yükselmeye devam edeceğim.....
Diyor........
Bol Şans....!
:)[/quote]
-
[quote=sazan;188153]Süpersiniz. (Gerçekten şaşırdım. Ama kazananların arasında olmak da hoş)
Tüm cevaplar dogru. (Zararda olan satılır, kara yapışılır.)
Bir babayiğit yada hanımyiğit'de nedenini söyleyebilirse hoş olur.
Dolayısıyla Astatinim, Zararda olsam gece pozisyon taşırdım, Karda iken karı alayım mantığı orta-uzun vadede daima kaybettirir.[/quote]
Vob ve orta uzun vade:cool: (Efenim günün en yükseğinde zaten + Dj de %xx artıda zaten+Fiyat 60 dk.da BB nin 600 puan üzerinde zaten bir realizasyon gelir..... gibi gibi...vadelik değil gecelik fantazilerdie o cümlenin nedeni, bay sazan:))..yoksa bittabiki sadece hissede değil, hayattada keyif veren elde tutulur sıkıntı veren çöpe atılır...:rolleyes:
-
[quote=excali;188154]Karda olan muhtemelen direnci geçmiştir, ve yoluna devam edecektir..
Zararda olanda da zararı kısa kesmek gereklidir..(Zararrın büyümesini beklersem , kar edemem)[/quote]
Daha kısası var onun.. Karı sürdür zararı kes:..:
-
[quote=sazan;188138]Sensin moruh ;)[/quote]
tamam moruhta olurum zombide..amma şu PTI nın kozmik odasını gördüysen bana d açıtlatsan süper olurrrrrrr:..:
-
tükkan açtım
iş de oradan alıntılıyorum
reklam yapayım eccik
müşteri gelsin
:)
[quote=pazer;188159]Son Durum :::::::::
[URL="http://img693.imageshack.us/i/60dk4.png/"][IMG]http://img693.imageshack.us/img693/7341/60dk4.png[/IMG][/URL]
Daralan üçgenin alt bandından aldığım destek ile sıçradım.....
Burada çoklu dip yaparak üst band direncini de kırdım.....
Önümü açtım........
55 500 den daha yukarıları hedef haline getirdim.......
Yükselmeye devam edeceğim.....
Diyor........
Bol Şans....!
:)[/quote]
reklam dier sayfada kalmis dur bu sayfaya da yerlesitiriyim
vergi almazlar de mi bu reklamdan
hehe :::
::
-
[quote=Astatin;188120]Sayın Blue Boss,
Uzun zamandır forumda bilgi sömürüsü yapmadığımı fark ettim. Şimdi öyle bir çabam olacak. Şöyle ki;
1) EW'den pek anlamam diyemeyeceğim çünkü nerdeyse hiç anlamam. Menfi pek ile müspet hiç arasında fark dağlar kadar olabiliyor. 5 rakam ve 3 harfle sınırlıdır bilgim. Bay EW Cahilini takdimimdir
2) -Nacizane sistem çalışmalarım, üniversitede "özdeğer family" den ortalama 2 dikiş gidilmiş matematik ve istatistik "şekilleri" üzerinde boy atar yada boyu devrilir.
Şimdi bu iki cümle nasıl bir amaç için aynı metinde telaffuz edilir veya uğurlu bir amaç için bir araya gelebilir?Şöyle; Her sistem sinyalinin tutma olasılığı aynı değildir cümlesinde vücut bulan ve verilerle ispatlayabildiğim bir varsayımım olsun. Bunun pratik sonuçlar üretebilmesi için, 0 ile 1 arasında (aslında 0.5 ile 1 arasında) indekslenmesi gereken bir olasılık hesabı varsayımlar dizisi koymak lazım. (çoğunluk ezel'i tercih etse de ben dün izledim ve beğenmedim..üww)..Hah işte olay orası..Zamanında bir dergide, yabancı uyruklu bir analist EW analizleri yapardı ve bu analizlerde tutardı genelde. O analizlerde bir olasılık indeksi (Pti) vardı. Nette çok bir şey bulamadım nedir nasıl hesaplanır v.s. Benim için risk yönetiminde kullanacağım bir olasılık indeksi oluşturmada çok yararlı olacak bu soruların yanıtları. (0.7 ise indeks 3 kaldıraç kullan, 0.9 ise 5 kullan, 0.99 ise köküne kadar gibi örnekleyebiliriz)
Şincik sizin nazarınızda, size ve tüm EW cilere bu soruyu yöneltmiş olayım.
(Eskiden SAZAN'ı doğrudan PM ile taciz ederdim ama aramızda kalsın yaşlandı o biraz, çok yormayayım onu diyorum. Size de PM atmayayım ki, ilgili herkes görsün faydalansın v.b....Gerçi bu yaşlılık "tema"sına temas etmek doğru olmadı galiba, bildiğim kadarıyla aynı neslin evlatlarısınız Bay SAZAN ile...:) )[/quote]
şşşş PAZER az bir kenarda dur:..::..: Reklamı her zaman yaparsın..Blue Boss ve GADDAR OLD SAZAN'ın yanıtlarını bekliyorum....hallloo
-
YYLD iş seyahatindeyim ekrana bakamıyorum longlar hala duruyor hedf belli:)herkese bol şans
-
69.000 geçilince stop oldum.. emekdarım çıbığı soktular gözümüzüze.. üüwwwüüü
-
[QUOTE=sazan;188153]Süpersiniz. (Gerçekten şaşırdım. Ama kazananların arasında olmak da hoş)
Tüm cevaplar dogru. (Zararda olan satılır, kara yapışılır.)
[B]Bir babayiğit yada hanımyiğit'de nedenini söyleyebilirse hoş olur.[/B]
Dolayısıyla Astatinim, Zararda olsam gece pozisyon taşırdım, Karda iken karı alayım mantığı orta-uzun vadede daima kaybettirir.[/QUOTE]
Larry Livingston :)
-
[quote=TÜRKOĞLU;188123]PTI 3. ve 4. dalgalardaki buying/selling momentumlarını karşılaştırır asti.malesef bunun algoritması public bişey değil.Advanced Get biliyor.çünkü onların geliştirdiği bir indeks bu.
zaten bunu bilmek için EW bilmek gerekiyor.çünkü sen 3. ve 4. dalgaları bilemiyorsan zaten bunlar arasındaki alım-satım momentumlarını karşılaştırma imkanına sahip olamazsın.
eğer PTI 35 ten küçükse 5.dalga ikili tepe şeklinde gerçekleşecek şeklinde bekleniyor istatistiksel olarak. eğer PTI 35 ten büyükse o zaman 5. dalga uzatıyor v.s. çetrefilli iş.
zor iş...algoritmasını yazmak için bir kere programa dalgalarıda saydırmak lazım.şu olabilir mi bilmiyorum.3.dalgalarda MOM çok güçlüdür buradan birşey yakalanabilir mi? valla onu sen bulabilirsen veya your elder brother...[/quote]
bilmiyorum aynı şeymi ama alphomega var bende metastocta onun içindede astatin'in bahsettiği PTI indicatörüde var AO PTI diye geçiyor tanımına baktım sizin sölediğiniz tanıma uyuyor işe yararmı bilmem ama metastock kodunu verbilirim..
-
[quote=Astatin;188120]...Zamanında bir dergide, yabancı uyruklu bir analist EW analizleri yapardı .... O analizlerde bir olasılık indeksi (Pti) vardı. Nette çok bir şey bulamadım nedir nasıl hesaplanır v.s. Benim için risk yönetiminde kullanacağım bir olasılık indeksi oluşturmada çok yararlı olacak bu soruların yanıtları. (0.7 ise indeks 3 kaldıraç kullan, 0.9 ise 5 kullan, 0.99 ise köküne kadar gibi örnekleyebiliriz)
...:) )[/quote]
[quote=TÜRKOĞLU;188123]PTI 3. ve 4. dalgalardaki buying/selling momentumlarını karşılaştırır asti.malesef bunun algoritması public bişey değil.Advanced Get biliyor.çünkü onların geliştirdiği bir indeks bu.
zaten bunu bilmek için EW bilmek gerekiyor.çünkü sen 3. ve 4. dalgaları bilemiyorsan zaten bunlar arasındaki alım-satım momentumlarını karşılaştırma imkanına sahip olamazsın.
eğer PTI 35 ten küçükse 5.dalga ikili tepe şeklinde gerçekleşecek şeklinde bekleniyor istatistiksel olarak. eğer PTI 35 ten büyükse o zaman 5. dalga uzatıyor v.s. çetrefilli iş.
zor iş...algoritmasını yazmak için bir kere programa dalgalarıda saydırmak lazım.şu olabilir mi bilmiyorum.3.dalgalarda MOM çok güçlüdür buradan birşey yakalanabilir mi? valla onu sen bulabilirsen veya your elder brother...[/quote]
Sayın Astatin,
Sayın TÜRKOĞLU'nun yazdıklarına eklenecek bilgiye sahip değilim. Diğer moruk(SS=Sihirbaz Sazan) kozmik odadan haberdar olabilir. Bir de yakalarsanız Sayın mozkan(hayaletsürücü) derdinize derman olacak bilgiyi size verebilir.
Fakat benim düşüncemi isterseniz sihirli formülü bugün Sayın sazan defalarca telafuz etmiş forumda... Sihirli sistem veya sihirli risk yönetimi arayışlarınızı bırakmayın elbet fakat... diye uzar gider bu yazı da, bu sarhoşlukla çok zor be dostum...(Bugünlerde ipi çok koparmaya başladık gibi...)
Bol şanslar hepimize...