-
67700 lü seviyeler artık kısa-orta vadeli tabanımız diyebiliriz..
70200 ve son yüksek 71350 çanakları sırasıyla hedef haline geldiler ki 70200 üstünde kalabilecek bir piyasa 72550 ye kadar bir dörtgen formasyon potansiyeli taşıyacaktır..
[IMG]http://i47.tinypic.com/2wcqudj.gif[/IMG]
-
[SIZE=4]Deutsche Bank ekteki raporunda IMF anlaşması ile endeks hedefinin 62,500 olabileceğini, 2010 kar artış beklentilerinin de %7'den %14'e yükselebileceğini belirtti[/SIZE]
-
[quote=Astatin;188260]mesaj kıtlığı var..hareket gelsin...
aybaşından bu yana sistem performansları nasıl ağalar;
MP
4400 points (0nbinde 1.7 kom düşülmüş)
Karlı işlem : 9
Zararlı İşlem :8
Ort. Kar/Ort. Zarar : 3.00
puan olarak hit olmayacaksa da diğer rasyolar açısından hoş olacak sanırsam bu ay[/quote]
Sazan 20 dk, Esas oglan yani Classic_**_Sazan
1 Ocak 2010'dan bugüne 20 Takvim günü
%7.27 Kar
6 Karlı , 1 Zararlı
Ort Kar/Zarar : 2.07
-
Flat devam ediyorum, sabah belli etmedi tekrar uzunlamak varmış, neyse, benim gibi çıkmış biri için henüz piyasaya giriş yeresi değil:), ben bugün olursa short kovalayacağım, kendime sözüm var, saygılar.
-
XTRADERX
VoB gün içi RO - destek TA - direncler;
[COLOR="Red"][B]69750[/B][/COLOR]/[COLOR="Blue"][B]70150[/B][/COLOR]-[COLOR="Indigo"][B]70650[/B][/COLOR]
[B]69400
69200/68800[/B]
-
[quote=Javacheff!;188259]sazan üstada cevabımdır:
pozisyon bizim lehimize belirlediğimiz stop loss seviyesi kadar ilerlediğinde pozisyon büyüklüğünün 1:3'ü kadar pozisyon kaparız. olur ööle bence.[/quote]
Gerçekten saygılar.
Aynen öyle, Sazan yarısı kadar kapatır. Topicdeki trade mesajlarıma bakarsanız da SW'de daima, pozisyonlarımın yarısını belli seviyelerde kapattığımı görebilirsiniz. Mentalite de budur.
-
[quote=bull market;188266]Flat devam ediyorum, sabah belli etmedi tekrar uzunlamak varmış, neyse, benim gibi çıkmış biri için henüz piyasaya giriş yeresi değil:), ben bugün olursa short kovalayacağım, kendime sözüm var, saygılar.[/quote]
karpuz hazır bull,70 bin istasyonundayız :..:
-
Benim [B]Nayır Nolamaz[/B] sistemine görede buralardan saatlik yataya geçiş işaretleri geliyor:) 70000 in biraz daha üstlerinden 70300-70400 gibi zirve yapıp, sert düşüş ve ardındanda saatlik yatay, ordan terar aşğılara sallanan barlar:) en son senaryom budur, [B]Nayır Nolamaz [/B]sat verir o zaman:)
-
70.200 üstünden realizasyon gelebilir teknik olarak çok sert te olabilir yumuşakta ana hedef 71.350 üstü.
-
Büyük bankalarda hacim düşük gibi..:eek:
Ereğli'de hacim , bankalardan daha fazla...
-
Sistemin kısa adı NaNo( Nayır Nolamaz), en son nanoteknolojik buluşum:)
-
5 dk periyodunda dün başlayan yukarı hareket..
açı çok dik,elbette sürdürülemez.yataya geçiş,kısa vadeli realizeler olacaktır ve normaldir..an itibariyle long stop seviyem 68725 !
[IMG]http://i48.tinypic.com/jryybo.gif[/IMG]