-
[quote=YAVUZHAN;188282]kızılağa pasta günlük sen vade başı yazmışsın ama bendeki datalar eksik..
çayımı isterim ona göre :)[/quote]
Helal olsun sana çay-simit.ellerin dert gormesin :)
Bu bankalar hareketsizken bir bomba patlıycak ama hangi yone.Ben hala betondayım soğukta.
-
[quote=KIZILAGA;188289]Ellerin dert gormesin kardeş..teşekkur ederim :)
Helal olsun sana çay-simit :)
Bu[/quote]
ziyade olsun,kesene bereket :::
-
yaz-kış beton döktün kızılağa.. inşaatın temeli 75 şiddetindeki depreme bile dayanıklıdır artık..
-
Arkadaşlar buffet amca berkshireda bolunme yapıcakmış.Boylece yuksek fiyat yuzunden yatırım yapamayan kucukler de hisse alabilecekmiş!!.yANİ halka arz!!
Bu arada kendisi turev piyasalarını anlamıyorum falan diyordu ama SEC bilançolarda makyaj bulmuştu.Sonra siyasi siyasi amerikanın gelecegiyle olumlu konuşmalarla işi kapattırdı.Bayagı zararda onda vardı ama ustune gitmediler sanırım.
Şimdi kucuk yatırımcıları dusunuyor amca..Ama behlülü tanımıyor :)
-
[quote=KIZILAGA;188290]Helal olsun sana çay-simit.ellerin dert gormesin :)
Bu bankalar hareketsizken bir bomba patlıycak ama hangi yone.Ben hala betondayım soğukta.[/quote]
piyasa kuvvetli kızılağa..bankaların hareketsiz olması bu gerçeği değiştirmez,asılolan fiyattır..
15:30 dan sonra bankalarıda alırlar bomba öyle patlar patlarsada :)
-
[QUOTE=excali;188284]Bugün SHORT ağırlıklı düşünüyorsun herhalde??[/QUOTE]
sabah long dusunuyordum ancak dun gıbı carpılırım korkusuyla bekledım 925 te de ılk short denemesını yapayım dedım spot desteklemez diye ama spot bugun vobdan hızlı cıktı :)) bakalım ımf beklentısı olmasa derdımız tasamız yok shortlayıp beklıcem nere gıderse gıtsın dıye ama ımf bu ne olacagı bellı olmaz :(
-
GARAN ve ISCTR'nin uyanması ile 70075'i çok pis geçicez gibi histem oluştu bende..
Hadi hayırlısı..
-
spot 784 te ıken vob 900 de cok ılgınc.. yılların makascı agası bugun pek ısteksız bu konuda.. sankı shortcu toplayıp yukarı basmak ıcın bır kurt kapanı hazırlıyor gibi..
yada gocecek...
arkadaslar rıca etsem ındıkatorler ne durumda DI+- ve MFI bılgı verebılecek var mı ?
-
[quote=Cerphin;188293]yaz-kış beton döktün kızılağa.. inşaatın temeli 75 şiddetindeki depreme bile dayanıklıdır artık..[/quote]
29000 den long oldum 34000 den kapattım.45000 den beri beton dokuyorum ara ara..Maliyet 57000 de cerphin kardeş
.heyk
Diğer forumlarda 120.000 falan yazıyorda kaşıntı başliyor birden..
-
Mc saati kaç oluyor arkadaşlar tam olarak
-
Teorik fiyatin 200 puan altinda seyrediyoruz sabahtan beri...
Yükselislerde genelde üzerine cikardik...
Bakalim bugün de cikabilecek miyiz, yoksa spotu mu asagi cekecek VOB?
-
Hiiiii, spot 69839 vadeli 69900 işlem görüyor, fark 75 point:)
Aslında çoktan 70300-70400 zorluyor olmamız lazımdı, helal olsun spota, vadelideki kurnazları sıkıştırıyor:)