72000 73000 araligina gitmek icin gucleniyoruz.hizli bir dekilde cikacagimizi dusunuyorum.
Printable View
72000 73000 araligina gitmek icin gucleniyoruz.hizli bir dekilde cikacagimizi dusunuyorum.
yukariii, daha yukariiii.lelele
[IMG]http://www.animationplayhouse.com/aaaboyjumping.gif[/IMG]
piyasa 15:30 a kadar dinlenir artık..
dünden beri nefes almadı ve oldukça dik bir açıyla 70 bine ulaştı..
kapanışın 70 bin üstünde olacağına inanıyorum bugün..
stop 68775 !
ben biraz altılı çalışayım,güzel bir program var adana ve istanbulda :)
Spot endeksler bir önceki tepeyi geçemedi bakalım neola?
Yavuzhanin grafigindeki cift dib formasyonu spotta 71300 ler.69400 uzerinde tutunursa uzun surmez.
Garan manyagı uzunları kapamış yine..Boyle manyak işlemleri ancak beton durdurur..
57000 e kadar beton :)
Saat 11 civarı APS 3700 civarı oldu fakat fiatta bir oynama olmadı.Sabah ağa 1000 APS ile zaten 69850 kadar yukarı çekmişti .Daha sonra açılan bu 2500 APS
fiatı hareketlendiremedi demekki bunlar py nin pozisyonu değil .O zaman py yukarı yapacaksa önce sonradan eklenen APS leri kapattırması gerekiyor.
Çünkü long da bu kadar aps varken ondan önce satarlarsa para kazanamaz onun için bunları söyle bi asa silkeleyip kapattırması lazım. Yoksa herkez aynı anda para kazanamaz.
[quote=oguzhan;188318]Saat 11 civarı APS 3700 civarı oldu fakat fiatta bir oynama olmadı.Sabah ağa 1000 APS ile zaten 69850 kadar yukarı çekmişti .Daha sonra açılan bu 2500 APS
fiatı hareketlendiremedi demekki bunlar py nin pozisyonu değil .O zaman py yukarı yapacaksa önce sonradan eklenen APS leri kapattırması gerekiyor.
Çünkü long da bu kadar aps varken ondan önce satarlarsa para kazanamaz onun için bunları söyle bi asa silkeleyip kapattırması lazım. Yoksa herkez aynı anda para kazanamaz.[/quote]
Artık virman çıktı..Belkide palanın başka aracı kurumdan açtıgı kısadır..
[QUOTE=KIZILAGA;188301]29000 den long oldum 34000 den kapattım.45000 den beri beton dokuyorum ara ara..Maliyet 57000 de cerphin kardeş
.heyk
Diğer forumlarda 120.000 falan yazıyorda kaşıntı başliyor birden..[/QUOTE]
hocam senın kı de zor zanaaat bu kadar beton dökülür mü ? Allah sabır versın.
(betondan kastınızın short oldugunu dusunuyorum degerlendırme buna gore yapıldı)
[QUOTE=KIZILAGA;188319]Artık virman çıktı..Belkide palanın başka aracı kurumdan açtıgı kısadır..[/QUOTE]
Tabi oda olabilir ama benim canım düşmesini istiyor kendimi böyle avutuyorum
Sabah bi ani kararla salklık edip 450 den sorladım sonra geri dönüp kol kesemedim kendimi böyle avutuyorum
Seans arası şenlik var gibi :)
Teh, boşuna ekrana bakıyorum galiba, yatayda sürüngene aldı piyasa, eğer böyle devam ederse ben kıl tüy kaparım ve öğleden sonra yukarı yaparsa yukardan kısalmakda risk olur..
Kendimi uzunları kaptırmış hissetmeye başladım bakalımüüü, Nano bu işin değişik olduğunu sölemeye başladı bile, işimiz var daa.