-
Böyle geri çekilmesiz bir yükselişte apsd nin aynı kalması ilginç doğrusu.. yükseliş hacimlede pek desteklenmiyor gibi.... ama işte pala ne tarafa sürerse o tarafa doğru giden koyunlar gibiyiz :) Şunların karşısına çıkmıyorki helal süt emmiş bir pala :D
-
[quote=bull market;188350]70500 stop olmak üzer short um artıkın:) saygılar...[/quote]
daha karpuzu kesmedik bull :)
-
[QUOTE=nunu;188349]niye iyi oldu?[/QUOTE]
E sürüngen piyasa istemiyodum bu bir, öğle arası yukarı yaptı yukardan kısalabildim bu iki, şimdi afiyetle yemeğimi yiycem rahat rahat bu üç, stopum yakında bu dört:) daha sayabilirim en önemlisi rahatladım bu sonsuz:D..
-
Sazan 70.225'te SW'de extra short pozisyon açar.
Sistem portföyleri (long) = SW ve UV (short)
Özetle, 70.225'de Sazan nette 0 kontrata sahiptir.
Tüm portföyler bazında FLAT.
-
[QUOTE=Vobra;188352]Böyle geri çekilmesiz bir yükselişte apsd nin aynı kalması ilginç doğrusu.. yükseliş hacimlede pek desteklenmiyor gibi.... ama işte pala ne tarafa sürerse o tarafa doğru giden koyunlar gibiyiz :) Şunların karşısına çıkmıyorki helal süt emmiş bir pala :D[/QUOTE]
Bunlar öğle arası atıştırmalık hareketlere girer diyorum, arada bi oluyo:)))
-
olsı 250 üstü realizasyon bölgesi realizasyon sertte olabilir yumuşakta. teknik olarak.
-
[quote=bull market;188357]Bunlar öğle arası atıştırmalık hareketlere girer diyorum, arada bi oluyo:)))[/quote]
öğle arası diye pala bizi atıştırmasında :::
-
70.200 den short giydim.bir miktar geri cekilme sonrasi piyasanin hala yukari potansiyeli
var diye dusunuyorum.
-
fxçi,
14:05'de masa başında olcan mı?
-
[quote=tutku;188362]70.200 den short giydim.bir miktar geri cekilme sonrasi piyasanin hala yukari potansiyeli
var diye dusunuyorum.[/quote]
69.6'a gerilemeden 70.3'un üstünde kalıcı olamayacağını düşünüyorum. :)
-
[quote=sazan;188366]69.6'a gerilemeden 70.3'un üstünde kalıcı olamayacağını düşünüyorum. :)[/quote]
_?Mr. SAZAN
[URL]http://www.voborsa.com/forum/forumun-filmi-cekilse-t5344p3.html[/URL]
-
[quote=excali;188365]fxçi,
14:05'de masa başında olcan mı?[/quote]
FXci
İLEKİLHET ÇAK TAAS NÜGUB?