[quote=Astatin;188370]FXci
İLEKİLHET ÇAK TAAS NÜGUB?[/quote]
amann, hic de anlamadik ne dedigini. kus dili yazsaydin bari, azucuk karizmatik olurdu.kom
Printable View
amann, hic de anlamadik ne dedigini. kus dili yazsaydin bari, azucuk karizmatik olurdu.kom
Tersim döndü be yavv:..::..:
[QUOTE=thracian;188287]70250-70300 arasina short yazdim, gelirse...
70450 üzeri ise stop[/QUOTE]
Hala bekliyorumüüü
Fakat olasi bir geri cekilmeden sonra tekrar yukariya gidecegimize inaniyorum.
[quote=astatin;188370]fxci
ilekilhet çak taas nügub?[/quote]
çüzutoçü. :::
[quote=nunu;188371]amann, hic de anlamadik ne dedigini. kus dili yazsaydin bari, azucuk karizmatik olurdu.kom[/quote]
he zaten anlama diye yazmıştım:..::..::..: bak anlamıyosun sonra sertab gibi ooooooovvvv diyosun:D
[SIZE=3][FONT=Symbol]Nunu[/FONT][FONT=Symbol][FONT=Calibri]ş[/FONT][/FONT][FONT=Symbol] pabucu yar[/FONT][FONT=Symbol][FONT=Calibri]ı[/FONT][/FONT][FONT=Symbol]m cik disariya oynayalim :)[/FONT][/SIZE]
[quote=Astatin;188377][SIZE=3][FONT=Symbol]Nunu[/FONT][FONT=Symbol][FONT=Calibri]ş[/FONT][/FONT][FONT=Symbol] pabucu yar[/FONT][FONT=Symbol][FONT=Calibri]ı[/FONT][/FONT][FONT=Symbol]m cik disariya oynayalim :)[/FONT][/SIZE][/quote]
[COLOR=#333333][FONT=Symbol][SIZE=3]Bunuda çözer kolay olmuº daha zorlarýný bekliyoruz[/SIZE][/FONT][/COLOR]
:D
[QUOTE=Vobra;188361]öğle arası diye pala bizi atıştırmasında :::[/QUOTE]
Geldiiim:)))
Pala henüz atıştırmamış beni, benim safra kesesi iyi çalışmıyomuş doktor dedi, öğlenleri azbiraz kestirdimmi iii oluyor:) acık siesta yapiiim yine gelirim:)))..
Huoooop, noluyoruz yaw, yabancılar akın etmeye başladı desenize borsamıza, forumu ele geçirecekler heralde:)
Altında 1010 dolarlara kadar 5dk'lık garip bir bar oluştu mu MATRİSK'inizde??
[quote=bull market;188380]Huoooop, noluyoruz yaw, yabancılar akın etmeye başladı desenize borsamıza, forumu ele geçirecekler heralde:)[/quote]
borsamızı ele geçirdiler forum neki.. çerez :) püskürtürüz gerçi birlik olursak :..:
[quote=Vobra;188378][COLOR=#333333][FONT=Symbol][SIZE=3]Bunuda çözer kolay olmuº daha zorlarýný bekliyoruz[/SIZE][/FONT][/COLOR]
:D[/quote]
[COLOR=#333333][FONT=Times New Roman]
[SIZE=3][COLOR=#333333][FONT=Times New Roman]5-20-30-22-27-17 / 3-2-27-2-27-7[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Times New Roman]:..::..::..:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Times New Roman][SIZE=3]ipucu: bu şifrelemede asla 1 sayısı geçmez[/SIZE][/FONT][/COLOR]