-
[quote=unlimitted;188407]benim baktığım bütün pariteler mortingen ştrayzen olmamız gerektiğini söylüyor.
ama gel gör ki tepemize diktiler bi demokles kılıcı IMF, şortla şu kadarcık cesaretin varsa.
peeeh![/quote]
sort beklentisi olan arkadaşlar cumaya kadar sabredin derim 22ocak önemli bir fibo zamanı beklediginiz uzun kırmızı bar cuma yada en geç pazartesi karşınızda olacaktır
-
TPAO, Şırnak'ın 2114 metre yüksekliğindeki Cudi Dağı'nın Görümle Beldesi’ne 9 kilometre mesafedeki 1400 rakımlı kesiminde 3 yıl önce Cudi-1 kuyusunu açarak petrol arama çalışmalarına başladı. Güvenlik nedeniyle zaman zaman ara verilen çalışmalarda bu sabah mutlu sona ulaşıldı. Yaklaşık 4 bin metre derinlikte petrol bulunması hedeflenen Cudi-1 kuyusunda 3 bin 250 metre derinlikte kaliteli petrol tabakasına rastlanıldı.
Kaliteli petrolün gravitesi ile kuyudaki üretim kapasitesinin araştırılmasına yönelik çalışmaların sürdüğünü belirten TPAO Batman Bölge Müdürü Erdal Coşkun, "Uzun süredir sondaj ekiplerimizin çalıştığı Cudi Dağı'ndaki kuyudan çok umutluyduk. Tamamen mühendis ve işçilerimizin emeğiyle çıkardığımız Cudi-1 kuyusundaki üretim kapasitesinin netleşmesiyle birlikte sahada kuyu sayısını arttırmayı planlıyoruz. Cudi'den çok umutluyduk. Petrol bulduğumuz için sevinçliyiz" dedi.
-
[quote=Astatin;188418]Fx ci abem graph vadilerine geri dönmüş...+.+.+.ingredibıl:rolleyes:
FX ci patron, sistemde genel görüntü iyi..ama bunda düşük kadıraç kullanmak lazım sanırsam..2 yerde 2000 puanlık terslere tepkisiz kalmış...tüm rasyoları şıftırdda konuşacak konu çıksın..forum sessiz bugün:::[/quote]
astet ozaman saa 15 dakkalıı gösterem
[IMG]http://i48.tinypic.com/33k3sz5.png[/IMG]
-
[quote=abdullah yıldız;188419]sort beklentisi olan arkadaşlar cumaya kadar sabredin derim 22ocak önemli bir fibo zamanı beklediginiz uzun kırmızı bar cuma yada en geç pazartesi karşınızda olacaktır[/quote]
ben bunu bir beklentiyle yazmadım. sadece korelasyon kurduğum parametreler bu haldeyken bizim böyle dimdik ayakta olmamıza şaşırıyorum o kadar.
yoksa alınmayacak veya satılmayacak yer yoktur bana göre...
zira 66binden 68bine geldiğimizde demiştim ki, "buradan kim almaz? KY.
demek ki buradan longlanır abi... :)))"
-
PAMBIK Türkoğlu,
Az önce bir yerde saldırı süsü verilmiş zayıf bir savunma çabası okudum...eheheheh..
-
.brv[quote=fXci;188421]astet ozaman saa 15 dakkalıı gösterem
[IMG]http://i48.tinypic.com/33k3sz5.png[/IMG][/quote]
.brv.brv.brv.brv
yaw gönül ne sistem ister ne sistemhane gönül muhabbet ister grafik bahane...
yaw daha sık yaz...hayalet gibisin ha..bitir şu tatili artıkın:):):)
-
[quote=Astatin;188423]PAMBIK Türkoğlu,
Az önce bir yerde saldırı süsü verilmiş zayıf bir savunma çabası okudum...eheheheh..[/quote]
eee ne demişler gururlanma padişahım senden büyük ALLAH var :D:D:D:D
-
Alıntı Pasta - Nostra
[IMG]http://www.resimbank.org/image-D27C_4B56FB59.jpg[/IMG]
-
[QUOTE=Astatin;188424].brv
.brv.brv.brv.brv
yaw gönül ne sistem ister ne sistemhane gönül muhabbet ister grafik bahane...
yaw daha sık yaz...hayalet gibisin ha..bitir şu tatili artıkın:):):)[/QUOTE]
yuaw asteton noldu bu aralar baa çokh düşgünsün :::
aşıkh mı oldun baa :::
benim tatil modum zati sistemli trade modum :::
-
[quote=unlimitted;188422]ben bunu bir beklentiyle yazmadım. sadece korelasyon kurduğum parametreler bu haldeyken bizim böyle dimdik ayakta olmamıza şaşırıyorum o kadar.
yoksa alınmayacak veya satılmayacak yer yoktur bana göre...
zira 66binden 68bine geldiğimizde demiştim ki, "buradan kim almaz? KY.
demek ki buradan longlanır abi... :)))"[/quote]
bizim ımkb haftalık grafiklerinde agostostan beri oluşan çok keskin bir negatif uyumsuzluk var hem rsı hem de roc göstergelerinde bu uyumsuzluk agır bir satışın sinyali ama ne zaman çalışır kestirmek güç
-
[quote=fXci;188430]yuaw asteton noldu bu aralar baa çokh düşgünsün :::
aşıkh mı oldun baa :::
benim tatil modum zati sistem trade modum :::[/quote]
.kom.kom.kom he..cerphin bana dediki, benim bir önceki avatarımdaki hüzünlü kız resmi aslında FXci dedi..ondna beridir, sana frekans tüneli açmaya çalışıyorum .lelele.lelele.lelele
niye eyle dedin lem...gırdın kalbimi...seni sevdiğimden kuşkun mu vardı:))):))):)))
-
70.500 benim kritik rakamım..
Üstünde Longlar gol olabilir..