-
way a*.. anında tepki.. :..:
71000'in üzerine atar bunlar kapanışa kadar.. wıyyyy... :o
[quote=martoniki;188502]699xx'lerde dinleniyor pela.. 70500 ilk hedefi olacaktır..
Merill GARAN'ı 6,45'ten aşağı salmam diyor..
Bi de ISCTR'ye bi omuz atsalar.. Hadi hayırlısı..
+1000 makas isterük.. :D[/quote]
-
-
[quote=sazan;188505]2 Toplantı sonrası, 3. toplantı öncesi.
Forum kalabalıklaşmış.
Astatin , PTI'yi anladın mı. Ben zamanında bayağı tecrübe ettim. Beyhude ugraş. Sağlayacağı fayda emegine deymez.[/quote]
Anlattığın kadarını anladım. Ancak o haliyle , "düzeltme" adı verilecek hareketi ayırt etmek için etiketleme yapmak gerekiyor (EW)..Eğer "son sinyalden bu yana", "bir önceki sinyalden son sinyale veya bu ana" gibi aralıklar söz konusu olsaydı dediklerini yapmak mümkündü de (barssince atraksiyonları), bu haliyle sisteme neye düzeltme neye trend diyeceğini de öğretmek gerekiyor...ki...zor...EW lazım...olasılık indeksi yazacağım ama belli ki ilhamı PTI dan almayacak...teşekkür bol miktarda:o
-
Yanlış bakmıyorsam Avrupa büyükleri % 1 aşağıda ; Şimdi KY kısa açıyorsa burası daha yükselir fakat dönüşü mutteşem olur...
-
İki bankayla borsayı yönetiyolar.., stop 70500 çalıştırır bunlar ama bakalım..
-
dışarısı bu haldeyken böyle ise burası...ayı olmak suç bu devirde...
-
Ama dow unda bi sert aşağı hareketi var sanki, o zaten global deli:)
-
[QUOTE=Astatin;188509]Anlattığın kadarını anladım. Ancak o haliyle , "düzeltme" adı verilecek hareketi ayırt etmek için etiketleme yapmak gerekiyor (EW)..Eğer "son sinyalden bu yana", "bir önceki sinyalden son sinyale veya bu ana" gibi aralıklar söz konusu olsaydı dediklerini yapmak mümkündü de (barssince atraksiyonları), bu haliyle sisteme neye düzeltme neye trend diyeceğini de öğretmek gerekiyor...ki...zor...bir olasılık indeksi yazacağım ama belli ki ilhamı PTI dan almayacak...teşekkür bol miktarda:o[/QUOTE]
Asti yazabilirseniz; Son 1 - 5 pozisyon karlı veya zararlı ise yeni pozisyonda kaldıracı ayarlamak işe yarayabilir.
Yani 1 - 5 kez üst üste zararla sonuçlanan işlemden sonra kaldıraç yükseltmek, karlı işlemden sonra kaldıraç düşürmek...
-
[quote=hilmi;188514]Asti yazabilirseniz; Son 1 - 5 pozisyon karlı veya zararlı ise yeni pozisyonda kaldıracı ayarlamak işe yarayabilir.
Yani 1 - 5 kez üst üste zararla sonuçlanan işlemden sonra kaldıraç yükseltmek, karlı işlemden sonra kaldıraç düşürmek...[/quote]
Mantık olarak doğru..Buna benzer bir şeyler denemiştim..Ama şöyle handikapları var..mesela 4 doğru sinyalle 2000 kazandım...5 inci sinyalin de doğru olma ihtimali görece az gibi düşünmek gerekiyor bunda..varsayki 5 nci sinyal 3000 puan kar yaptı...ve ben 1-2 kaldıraçtayım artıküüü
bir başka handikapı; n inci sinyalden sonra dediğin yerdeki n sayısını statik sayı seçersen yaklaşım patlıyor..yani onu da dinamik- koşullara bağlı değişken yazmak gerekiyor v.s.
Benim amaçladığım şey; sinyal bazında güç/olasılık belirlemek..mesela 0.8 gibi olasılık değerine sahipse isterse 10 uncu doğru sinyal olsun yine de yüksek kaldıraç kullanma şansın var v.s. v.s. v.s.
teşekkürler
-
Hem USD/TL yükseliyo, hemi de BORSA... İlginç bir gün..:confused::eek:
-
[quote=excali;188519]Hem USD/TL yükseliyo, hemi de BORSA... İlginç bir gün..:confused::eek:[/quote]
değil :) USDTL nin çıkması EURUSDnin düşmesiyle alakalı..sonuçta "sepet" (EUR+USD) az değer bile kaybetmiş sanki..
-
[QUOTE=TÜRKOĞLU;188473]heee...çokta doğrucu davut olunca 2-3 şerefsiz diline doluyor bunu...ben yaşadım...muhtıra sonrası doğru olanı söyledik başımıza geleni yazdık...3 tane şerefsiz diline doladı bunun...
hatta bi abla şöyle demiişti bana...ya kardeşim arada bir salla pozisyonlarını uydur...kar etmesende ettim de...
arada çıkıyor insan evladı olmayan yaratıklar...
buradaki arkadaşlar için söylemiyorum.burası son derece düzgün bir forum.herkes zararda eder karda...bugün ben kazanırım yarın sen...yeterki milletin kaybıyla doyuma ulaşılmasın...[/QUOTE]
üvvv ben paso kayıp paso kayıp hepsını de yazıyorum.. üvvv allahtan bugun tek kısa yapıp stopladım :) gunu -100 puan zararda kapadım bu bile bana kar gibi geliyo artık uahuahuahuah