[quote=excali;188519]Hem USD/TL yükseliyo, hemi de BORSA... İlginç bir gün..:confused::eek:[/quote]
USD/TL'nin yükselmesi normal. USD dünyadaki bütün para birimlerine karşı değer kazanıyor şu anda.
ilginç olan malum güzide borsamız. :)))
Printable View
[quote=excali;188519]Hem USD/TL yükseliyo, hemi de BORSA... İlginç bir gün..:confused::eek:[/quote]
USD/TL'nin yükselmesi normal. USD dünyadaki bütün para birimlerine karşı değer kazanıyor şu anda.
ilginç olan malum güzide borsamız. :)))
[quote=Astatin;188521]değil :) USDTL nin çıkması EURUSDnin düşmesiyle alakalı..sonuçta "sepet" (EUR+USD) az değer bile kaybetmiş sanki..[/quote]
USD/TL Az değer kaybettiğinde hemfikirim...boks.
[quote=unlimitted;188523]USD/TL'nin yükselmesi normal. USD dünyadaki bütün para birimlerine karşı değer kazanıyor şu anda.
ilginç olan malum güzide borsamız. :)))[/quote]
İngiliz ev hanımları da, güzelliklerinden pek fazla kaybetmemişler...+.
[quote=excali;188525]İngiliz ev hanımları da, güzelliklerinden pek fazla kaybetmemişler...+.[/quote]
hatırlarsan sana demiştim ki, önemli olan [B]ingiliz ev erkeklerinin[/B] ne yapacağıdır diye...
devreye girdiler bak!
nazar değmesin diye yazmıyorum kaçtan şort olduğumu.
tü tü tü maaşallah. :..::..:
15 lik hala alda...la bu totoş pala, işi GAP la bitirmesin..DJ %3 düşüyormuş mesela yarın -1500 açıyormuş, longcuar badem, şortcular bakakalır giden geminin ardından...neyse yorum yok sistem var...
[QUOTE=Astatin;188518]Mantık olarak doğru..Buna benzer bir şeyler denemiştim..Ama şöyle handikapları var..mesela 4 doğru sinyalle 2000 kazandım...5 inci sinyalin de doğru olma ihtimali görece az gibi düşünmek gerekiyor bunda..varsayki 5 nci sinyal 3000 puan kar yaptı...ve ben 1-2 kaldıraçtayım artıküüü
bir başka handikapı; n inci sinyalden sonra dediğin yerdeki n sayısını statik sayı seçersen yaklaşım patlıyor..yani onu da dinamik- koşullara bağlı değişken yazmak gerekiyor v.s.
Benim amaçladığım şey; sinyal bazında güç/olasılık belirlemek..mesela 0.8 gibi olasılık değerine sahipse isterse 10 uncu doğru sinyal olsun yine de yüksek kaldıraç kullanma şansın var v.s. v.s. v.s.
teşekkürler[/QUOTE]
Asti denedinizmi bilmiyorum.
Eğer yazabilirseniz sonucunu öğrenmek isterim.
Mesala üst üste 2 kar veya zararda kontratı % 25 artır artı veya düşür, 3 zarar veya karı ederse bu sefer % 25 daha gibi.
Bahsettiğim tamamen istatiksel olay, sistem performansını yükseltir diye düşünüyorum...
[quote=Astatin;188528]15 lik hala alda...la bu totoş pala, işi GAP la bitirmesin..DJ %3 düşüyormuş mesela yarın -1500 açıyormuş, longcuar badem, şortcular bakakalır giden geminin ardından...neyse yorum yok sistem var...[/quote]
Sistem var diyorsun ama Sistemi olup uymadığın için sana bir şarkı sözü.
Mustafa Sandal'dan
[B]Onun arabası var güzel mi güzel[/B].
Şöförüde var özel [B]mi[/B] özel.
Bastımı gaza gider [B]mi[/B] gider.
Malesef ruhu (disiplin:::) yok.
Onun için hiç [B]mi[/B] hiç şansı yok !!!
[quote=EMEKDAR;188160]Gelip Alinin şeyini,ipini tutmazsan Tom,[B]Helikopterin[/B] düşsün.....kom[/quote]
Koş Işıl koş,bak Tom Alinin şeyini,ipini tuttu Ali ipini vermiyor...
Niyemi vermiyor...Tom top iş oyunu oynuycek diye vermiyormuş....:::
Ya oynamazsa...
[quote=sazan;188533]Sistem var diyorsun ama Sistemi olup uymadığın için sana bir şarkı sözü.
Mustafa Sandal'dan
[B]Onun arabası var güzel mi güzel[/B].
Şöförüde var özel [B]mi[/B] özel.
Bastımı gaza gider [B]mi[/B] gider.
Malesef ruhu (disiplin:::) yok.
Onun için hiç [B]mi[/B] hiç şansı yok !!![/quote]
.lelele.lelele.lelele.lelele.kom.kom.komdisiplinli olmadığı sürece yok:::
yaw geceye flat girmek serbest olsun bea... :):..::..:
[quote=unlimitted;188526]hatırlarsan sana demiştim ki, önemli olan [B]ingiliz ev erkeklerinin[/B] ne yapacağıdır diye...
devreye girdiler bak!
nazar değmesin diye yazmıyorum kaçtan şort olduğumu.
tü tü tü maaşallah. :..::..:[/quote]
Sende pek İngilix tipi yok ama, hadi bakalım...dng
Rastgele...brv
parite yükselişi + borsa yukselısı sankı anlasma ıcın zemın hazırlamaya benzıyo
allah sonumuzu hayır etsın bunlar bu gıdısle 85000 i gösterirler bize..
paştpakan bile gun hafta dedu yalan oldu ki peeeehhh bole bole 2 yıl daha takılırlarsa topu tutarız :)
parıte tam yukselıyo ımf haberı gelıyo dusuyo haberın aslı astarı cıkmıyo sonra bıdaha yukselıyo gene haber gelıyo zırt gerı dusuyo.. yalama oldu nerdeyse..
çok güçlü vob var:)..öyleyse 70200 den uzunlar kapatıldı...sistem al da zaten...flat devam