-
[quote=QUEEN;188681]ateşle oynuyosun tom dedim..kötü dataları fiyatlamıyosun dedim..uçuyosun dedim..yok dedi bana bişey olmaz dedi..[B][COLOR=red]500[/COLOR][/B]e git aklın başına gelsin dedim.dng:D[/quote]
Çok sakıncalı bir durum..
Bir arkadaş hatırlattı,aman ne ettiniz ayuların soyunumu kıracaksınız dedi...
Niyeki lem dedim...
Yawww ordan çıkan para bize [B]girer,[/B]bizimkide[B] [COLOR=red]1.800.000[/COLOR][/B] olur dedi[B]...:::[/B]
-
arkadaşar vobta son 10 dakkanın harketını verebılecek varmı
-
astı senszı olmuyor
euor/usd ne dersın
-
[quote=TÜRKOĞLU;188687]asti ne diy la burada?
MATLAB :..:[/quote]
o ne lem..algoritma embesil algoritması:D:D:D
-
-
[quote=okansak;188699]astı senszı olmuyor
euor/usd ne dersın[/quote]
üwwww..sana 1.4380 ken, 1.44 görür ama bu hafta 1.4270 görür..sonrasına 1.4270 i nasıl gördüğüne bakarak konuşuruz demiştim...1 tamam 2 tamam da...konuşamadık beaaaa...1.4250 altına saatlik kapanış yapara 1.4160 görür diyecektim..onuda haşırt diye geçmiş...1.4045 i den destek bulabilir..uzun vadede ise küskü...İspanya ve Ukrayna ya tekrar dikkat
-
[quote=Astatin;188709]üwwww..sana 1.4380 ken, 1.44 görür ama bu hafta 1.4270 görür..sonrasına 1.4270 i nasıl gördüğüne bakarak konuşuruz demiştim...1 tamam 2 tamam da...konuşamadık beaaaa...1.4250 altına saatlik kapanış yapara 1.4160 görür diyecektim..onuda haşırt diye geçmiş...1.4045 i den destek bulabilir..uzun vadede ise küskü...İspanya ve Ukrayna ya tekrar dikkat[/quote]
astı hareketler çok sert olmaya başladı destekler çabuk yıkılıyor yarın 1.39 dan açılsak şaşırmayacağım dune kadar amerıka kotu derken şımdı hangısı en kotunun peşıne duştuk
altın duşmeye pek ısteklı durmuyor
-
[quote=nunu;188707]cift dip yapti dow...[/quote]
4 saatliklerdeki ikili tepe noolcek apla
hem dow aylık pivotunu çoook uzun süredir test etmedi. elleme bi dokansın şöyle .dng
-
efiksci abem nerde..doğru mu tahmin ettim 17:25 gerekçesini..pısstt
-
[quote=nunu;188707]cift dip yapti dow...[/quote]
Bende Tom yine ip atlamaya başldı diyecektim..ama artık eskisi gibi hopbidi
hopbidi hoplayamıyor...:)
Bu gerçek bir olaydır..şehrin birinde abd liler varmış ve ahali ekonomik
açıdan bunların varlığından çok faydalanıyorlarmış....
Daha sonraları abd liler işleri bitmiş gitmişler bu şehirden...
Ancak ahali gitmelerini kabul edememişler,her fırsatta geleceklermiş hikayesi
uydurmuşlar..
Özelliklede [B]HELİKOPTER[/B] gördüklerinde havada hep abd liler geri geliyor
sanmışlar...:):):)
[B]HİKAYECİ AYU[/B]
-
[quote=nunu;188663]abovvv, herkesin sistem de sat vermis.
lem sizinki zistem de bizimki firildak mi? yemisim zisteminizi:::
ahanda benim zistem:::
[IMG]http://www.knittingindustry.com/articles/docs/files/RR3-Z-PL-108.jpg[/IMG][/quote]
benim sistem bu kadar komplike değil,aslada olamaz ancak benimkide sat vermemiş..stop 69100 e yükselmiş,halen güvenli sulardayız,PYLD :..:
-
[quote=YAVUZHAN;188730]benim sistem bu kadar komplike değil,aslada olamaz ancak benimkide sat vermemiş..stop 69100 e yükselmiş,halen güvenli sulardayız,PYLD :..:[/quote]
sevgili Yavuzhan sistemin komplikasyonundan çok fiyat/performansına bakmak lazım
misal aşağıdaki makina 26bin dolara malolmuş. yaptığı şey kravat bağlamak. :D
[URL="http://img683.imageshack.us/i/000196620ej.jpg/"][IMG]http://img683.imageshack.us/img683/1875/000196620ej.jpg[/IMG][/URL]