[quote=mur@t;188860]Sonuncuyu geçersen kaçıncı olursun?[/quote]
bana mı soruyon pambığa mı, ortaya mı? pamığa soruyosan önce ben cevaplayayım da pamık yine ikinci olsun..:..::..:
Printable View
[quote=mur@t;188860]Sonuncuyu geçersen kaçıncı olursun?[/quote]
bana mı soruyon pambığa mı, ortaya mı? pamığa soruyosan önce ben cevaplayayım da pamık yine ikinci olsun..:..::..:
[quote=Astatin;188861]gaderin ikincilik:..:[/quote]
1.olmayı isteyen kim ki? şampiyonluk başa bela.ben halk adamıyım uğraşamam öyle kameralar,papparaziler falan :D
ben tatili çadırda severim, madran palace bize dar gelir :D
[QUOTE=Astatin;188854]Al sana jerfin;
1+x+x2+x3......xn=A ise
[FONT=Calibri][SIZE=3]1+2x+3x2+4x3......(n+1)xn=?[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Hiç öyle zor falan değil...Gayet kolay..hadi bakem,[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]X den sonra gelen sayılar üs'dür..Yani x2 demek x in karesi dimek..xn, x in n inci kuvveti yani n tane x in çarpımı demek...brv:cool:[/SIZE][/FONT][/QUOTE]
bu ne beahhh ÖSS sorusu gibi...dng.dng
[QUOTE=TÜRKOĞLU;188857]gülüyoruz ama aslında içimiz ağlıyor? ya nabeeer? bilmezsiniz tabii...nerden bilceniz...[/QUOTE]
[IMG]http://i48.tinypic.com/117qrfc.jpg[/IMG]acık okşayabilirler..:::
[quote=QUEEN;188866][IMG]http://i48.tinypic.com/117qrfc.jpg[/IMG]acık okşayabilirler..:::[/quote]
azcık mı?.dng.dng.dng sistemini patakladınmı:D:D
[QUOTE=TÜRKOĞLU;188862]arkadaşım cerphini biraz idare etcen işte...üzerine çok gitme...cırmalar seni ::::D:D[/QUOTE]
heheheee
evet cırmalarım..::: mecburen idare edceniz artık...kom
n'apim ben böyleyim.. hani vardı yaa candan'ın şarkısı.. ben böyleyim..:oüüü:)))
[QUOTE=Astatin;188867]azcık mı?.dng.dng.dng sistemini patakladınmı:D:D[/QUOTE]
heç sevinme:..: ..sistem bilir..al vermezse düşer..verirse dönerizz...bırrr
Sistemi bugün kapanışta sat veren 6 adet arkadaştan bir ricam var..6 arkadaş sistemli veya histemli her biri bana 8 sayı tespit edip göndersin 1 ile 54 arasında........ehehehehehe..annadınız annadınız mur@t hemen anladı da :)
[quote=astatin;188870]sistemi bugün kapanışta sat veren 6 adet arkadaştan bir ricam var..6 arkadaş sistemli veya histemli her biri bana 8 sayı tespit edip göndersin 1 ile 54 arasında........ehehehehehe..annadınız annadınız mur@t hemen anladı da :)[/quote]
1-2-3-4-5-6-7-9 :..:
[QUOTE=Astatin;188870]Sistemi bugün kapanışta sat veren 6 adet arkadaştan bir ricam var..6 arkadaş sistemli veya histemli her biri bana 8 sayı tespit edip göndersin 1 ile 54 arasında........ehehehehehe..annadınız annadınız mur@t hemen anladı da :)[/QUOTE]
8 sayı mı 46 sayı mı?
[quote=mur@t;188873]8 sayı mı 46 sayı mı?[/quote]
6 arkadaşın her biri 8 sayı....ama farklı sayıları seçsinler lütfen;)
[QUOTE=Astatin;188870]Sistemi bugün kapanışta sat veren 6 adet arkadaştan bir ricam var..6 arkadaş sistemli veya histemli her biri bana 8 sayı tespit edip göndersin 1 ile 54 arasında........ehehehehehe..annadınız annadınız mur@t hemen anladı da :)[/QUOTE]
30 27 16 10 55 22 5 1 veya 15..hepsini matrixden baktım..:D