[quote=booth;81995]eeeee... bu kadar mı yani coşku????[/quote]
Ver coşkuyu ver coşkuyu bitsin bu gurbet:..:
Printable View
[quote=booth;81995]eeeee... bu kadar mı yani coşku????[/quote]
Ver coşkuyu ver coşkuyu bitsin bu gurbet:..:
[QUOTE=Astatin;81998]Ver coşkuyu ver coşkuyu bitsin bu gurbet:..:[/QUOTE]
Astatin poz varmı ?
Sabahtan beri coştuk şimdi gece pozu için ortalama biyerden kapanır ne al ne sat olur sistemler zar at yani
[QUOTE=SEREN I;81996]denetime tabii tutuluyor...sn.mersiyk...[/QUOTE]
sayın hellime sormustum sn mbm aynı seyden bahsetmişti sn hellim denetleme falan olmadıgını soyledi birde ..çıkan uyarının ekran goruntusunu istemisti gonderin ben sn hellime iletim veya sizde iletebilirsiniz
[quote=SEREN I;81980]bu fiatlarda vob duramaz..yukarı gitmesi şart...aksi takdirde satış gelir............[/quote]
fiatlar burda kaldığı müddetçe satış artar..yükselmesi şart..yoksa satış kaçınılmaz...benden söylemesi....34500..ün altında kalmamalı........
.dng
Sn mbm gece için ne düşünüyorsunuz sadece fikir için flat kalıcam
[QUOTE=SEREN I;81982]sadece benim mesajlarım mı yönlendiriliyor...sn..moderatörler.......[/QUOTE]
Bana da oluyor bazen. ilk mbm e olmuştu.
VOB 30 daki SIKISMA.. Gidecek yolumuz var gibi..
[B]Hafta basi..[/B]
[IMG]http://img.photobucket.com/albums/v85/bbroker/VOB/vob30subathaftalik.jpg[/IMG]
[B]Cuma gunu[/B]
[IMG]http://img.photobucket.com/albums/v85/bbroker/VOB/VOB30haftalikSIKISMA.jpg[/IMG]
Genelde veri kötü geldi neden düşmüyoruz diyen çoğunlukta:)
Tarım dışı istihdam 598000, 2000 daha olsa 600000 olacaktı ama kırpılmış idare edicez:..::..:
Daha evvelden yazmıştım, bu veriler 600 binler, 800 binler vede milyonlara ulaşacak diye:))), yavaş yavaş yükseliyor, ivme yukarı doğru..
Ama işte borsada düz mantık işlemiyor,,, işlememesi içinde bigpara aynen obama yı devreye soktu, paketini hazırla dedi, oda talimat vermiş kurmaylarına ve bu paket işleri Şubat ayının 16 sına kadar imzaya hazır olsun demiş:))), adam karizma yaaa, imzaya hazır olsun demiş bakın, nasıl yaparsanız yapın demek oluyor bu, tarihde vermiş..
Şimdi bu tarihin anlamı ne? obama bu tarihi kendimi verdi?
Hayır, neden? çünkü o ne anlar ekoniminin hangi tarihte ne beklenti yaratması gerektiğinden, bunu ona gazlayanlar var, çete bunlar çeteee..
Bizimde elimizde şimdi bir 16 Şubat tarihi var, o zamana kadar piyasada shortculara rahat yok demektir.
Peki Neden shortculara rahat yok
Şubat vade başından bu yana pastayı gönderen arkadaşlara teşekkürler, onların pastada diğer kısmında 23000 short olanlar var yaaa, işte bu yüzden....
Sistemleri tıkandı, en azından yol şaştı bikere, kısacı olarak beter olsunlar diyorum:..::..:, mermileride yukarılara saklıyorum, hesaba bile geçmiyorum..
Bir kapatma davası olayından çok dersler aldığımı düşünüyorum.. keşke aynı şeyleri yaşasak... saygılar..
[QUOTE=bikmisbroker;82005]VOB 30 daki SIKISMA.. Gidecek yolumuz var gibi..
[B]Hafta basi..[/B]
[IMG]http://img.photobucket.com/albums/v85/bbroker/VOB/vob30subathaftalik.jpg[/IMG]
[B]Cuma gunu[/B]
[IMG]http://img.photobucket.com/albums/v85/bbroker/VOB/VOB30haftalikSIKISMA.jpg[/IMG][/QUOTE]
Üst çizgi kaç? 36,500-37,000 arasında gibi. 37,500 altında ama net değil.
[quote=selçuklu;81999]Astatin poz varmı ?[/quote]
yok..longlrı dün zararına emanet ettikten sonra yptığım ağıt töreni hala sürüyor :)
Maşallahh... Bol kazançlarr :)
[QUOTE][B]Konuyu Toplam 137 Üye okuyor. [/B](96 Kayıtlı üye ve 41 Misafir)
catedral, BORSACIOZGUR, Astatin+, abka, ccarcabuk, raymonda, ttcetinkaya, Dantes, LaNCe, Mete, dream, thracian, BULENT, ketenhelva, bikmisbroker, bull market+, Sancar, berdush, aslan, doruk, marakes, VOBiX, albatrros, daylight, oğuzt, hexen, metatay, enorton, emrehan, özdenil, cırcır, MASTER, selami, aykilic, SEREN I, sentinus, booth, Ardasu, oguzhan, eorkunb, mde, h2O, zaGor, mur@t, Nafiz, baraniko57, belhal, cetdem, truva, karaburun, optra, türkmen, bien, Orkun, volkante, SEYYAH, bonnie, pammin, nunu, Sunrise, MMO, hilm, uufuk, TIFIL, abilag, liti, efor, borsacim, poyraz, berkedi, bgungor68, masilhan, mbm, kyaka, AMON RA+, asyalı, suprad, musfikm, parma, ayyu12, juliano, eagle2002, onur, mgudul, forheoe, parapara, murbi, furkan, chakmak, Prestij, chn69 [/QUOTE]
34.4 altı stop loss olmak kaydıyla, 34.575'den long pozisyon açtım. Hemen her gece pos taşımama ragmen bu gece korkutucu. Sadece sembolik pozisyonla geceye girmeyi düşünüyorum.
Bol kazançlar.
[QUOTE=Vob Tüccarı;80968][IMG]http://img24.imageshack.us/img24/6508/dadapf6.png[/IMG][/QUOTE]
[QUOTE=bull market;82006]
Peki Neden shortculara rahat yok
Şubat vade başından bu yana pastayı gönderen arkadaşlara teşekkürler, onların pastada diğer kısmında 23000 short olanlar var yaaa, işte bu yüzden....
.[/QUOTE]
En sütteki tablo Çarşamba gecesine ait dün neler olduğunu hatırlıyoruz di mi? 34,200den kapanan VOB 33,700den açıldı. O tabloda da diğer kısmında 21000 short olanalr var.
[QUOTE=VOBiX;82007]Üst çizgi kaç? 36,500-37,000 arasında gibi. 37,500 altında ama net değil.[/QUOTE]
Bu hafta icin UST cizgi 37.000 den geciyor.
Onumuzdeki hafta bu ust cizginin degeri 36.500
[QUOTE=Astatin;82009]yok..longlrı dün zararına emanet ettikten sonra yptığım ağıt töreni hala sürüyor :)[/QUOTE]
hmm çok deilmi o kadar ağıt ... ben kısayımda yanıma arkadaş arıyorum .. :D
''değirmende doğan fare ,gök gürlemesinden korkmaz''..bu misal..en fazla gap yer otururuz.ama sistem geceye flat diyorsa o başka..
[quote=VOBiX;82004]Bana da oluyor bazen. ilk mbm e olmuştu.[/quote]
Hayal kırıklığına uğradım.. Ben sadece benim mesajlarıma oluyor sanıyordum.. Ne bileyim, mersi, herkesten önce görmek istiyor olabilir mesajlarımı ;)veya Hell-im tehlikeli olarak mimlediyse o kontrol etmek istiyordur falan diye düşünmüştüm..Ama sonra ikinci ihtimali eledim.. Catedral in mesajlarını tehlikeli bulmuyorlarsa benimkini niye bulsunlardı :)...
Şaka bir yana, ortada kontrolsuz bir durum var ve Hellim onca iş arasında böyle basit bir mevzuyla uğraşmamak için "idarelik" yanıt veriyor bence..Neden öyle düşünüyorum; Çünkü bu yönlendirme işi her mesajda olmuyor, kafasına göre...;)
34600 longlarla vedalaştım. Hafta sonu flat. Herkese iyi tatiller.
şimdilik zarar diz boyu,ama mücadelem bitmedi henüz.hedefler büyük olunca riski göze almak lazım.
[QUOTE=selçuklu;82014]hmm çok deilmi o kadar ağıt ... ben kısayımda yanıma arkadaş arıyorum .. :D[/QUOTE]
Müzmin bir kisa olarak yanindayim.lelele
Valla ben formasyon falan bilmiyorum ne zamandır, bıçağa yumrukda atıyorum kafada:) diğer kısmına istinaden yukarı gitmek isteyen bir vob olacaktır.. bu sebepten, bu hareketin üst bandında böyle saçma sapan veri karşılayıp 200 puanda git gel yapan piyasaya gülüyorum..:..::..:
Be hey kefere, işte böyle sistemin içine .dilir.. çek yukarı bakayım,,, çek çek çek:..::..::..:
[QUOTE=sazan;82011]34.4 altı stop loss olmak kaydıyla, 34.575'den long pozisyon açtım. Hemen her gece pos taşımama ragmen bu gece korkutucu. Sadece sembolik pozisyonla geceye girmeyi düşünüyorum.
Bol kazançlar.[/QUOTE]
Ayni yerden ayni sekilde sembolik LONG ile geceye girmeyi dusunuyorum.
[QUOTE=selçuklu;82014]hmm çok deilmi o kadar ağıt ... ben kısayımda yanıma arkadaş arıyorum .. :D[/QUOTE]
Bende varım bende, kapatma davası acemiliğime geldi böyle havada.. şimdi hazırım:..::..::..:
[QUOTE=dream;82018]şimdilik zarar diz boyu,ama mücadelem bitmedi henüz.hedefler büyük olunca riski göze almak lazım.[/QUOTE]
hedefler büyüdükçe portföy küçülmesin. dikaktli olun.
Asti bu smiley senin mi? Yeni gelmiş.
.un. .un. .un. .un.
[QUOTE=thracian;82019]Müzmin bir kisa olarak yanindayim.lelele[/QUOTE]
[QUOTE=bull market;82022]Bende varım bende, kapatma davası acemiliğime geldi böyle havada.. şimdi hazırım:..::..::..:[/QUOTE]
dünkü kadromuyuz yani .. ürperdim birden .. hahahha :)
[QUOTE=sentinus;82017]34600 longlarla vedalaştım. Hafta sonu flat. Herkese iyi tatiller.[/QUOTE]
Szin gibi düşünenlerin etkisiyle +4000lerde olan APSD 826ya gerilemiş durumda.
Hayır bu saatten sonra yukarı çekemezlerse daha çok güleceğim, dahası bu gülüşüme başka taraflarımda katılacak bunu seziyorum şimdiden:D:D, böyle olmaması için tek alternatifleri var, oda yukarıda.lelele
[QUOTE=selçuklu;82025]dünkü kadromuyuz yani .. ürperdim birden .. hahahha :)[/QUOTE]
un yağ şeker tmaam helva yapsana helva yapsanaaa .lelele
sistem uzun da..geceye long..
Yukarı gitmesi lazım, daha hiç bir şey kazanamadım,ancak dünden short olduğum için pat oldum..
Ne geyik vobmuş bu
dow un kapanışı 2 gündür,açılışının tersi...papaz her gün pilav yer mi,bakalım...
Bu sefer 35.000 gelir herhalde?
Hele şükür şişman teyze sahneye girmese varya bir hafta buralarda sürünecez
teyzem seni çok seviyorum yanlız aldıklarını hemen verme ucur yukarılara
[quote=VOBiX;82024]Asti bu smiley senin mi? Yeni gelmiş.
.un. .un. .un. .un.[/quote]
Dün longları badem etmeseydim benim olurdu ama sanıyorum o dünden bu yana long olan arkadaşlara ait..
[QUOTE=selçuklu;82025]dünkü kadromuyuz yani .. ürperdim birden .. hahahha :)[/QUOTE]
Bendende hahaha:), adrenaline hasretiz yav:..:
Şimdi bakın, ben böyle yazıyorum ediyorum ama, buralar aslında kısa yapılacak yer değil bugünkü konjonktürde, helede full kısa falan yapar olur aman diyim, yazılarım etkilemesin, ben kendimce planımı yazıyorum o kadar, üstelik değil gap, 10000 puan yukarı gitse dokunmaz bana, yazdıklarımı buna göre değerlendirsin arkadaşlar, saygılar..
bizde bir agırlık var..acaba şov ,spot kapanışından sonra mı olacak...
35000 üzerı kapanıs isterim
[B]DJi haftalik da Cuma saat 10.40 itibari ile son durum..[/B]
[IMG]http://img.photobucket.com/albums/v85/bbroker/VOB/djihaftalik6subat.jpg[/IMG]