-
günaydın herkese.. bol kazanclar..
ya soyle bı haber var , kafam karıstı bu adam degılmıydı 3 - 4 kere ımf anlasması olması lazım dıyen ? ben bu adamın acıklaması ıle terste kaldıgmı cok ıyı hatırlıyorum , sımdı soyledıgı seye bak .. yatacak yerınız yok sızın yemınle ..
--------------
MB Başkanı: IMF`ye ihtiyaç yok
Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz, Türkiye'nin krizi aşmak için IMF'ye ihtiyacı olmadığını söyledi.
Euromoney'nin düzenlediği, Merkez ve Doğu Avrupa Forumu toplantısında katıldığı panelde konuşan Yılmaz, Bundan sonra ülkeler borç yükü ağır olanlarla borç yükü hafif olanlar şeklinde ayrılacaklar. Türkiye borç yükü hafif olan ülke olacaktır dedi.
Türkiye'deki ekonomik gelişmeler, bütçe açığı ve mali disipline ilişkin katılımcıların sorularını yanıtlayan Yılmaz, Mali disiplinin sağlıklı bir toplumun olmazsa olmazı olduğunu belirterek, Mali disiplin çok önemlidir. Türkiye'de 30 -35 yıl yüksek enflasyon yaşadık. Kaynak dağılımı bozuldu, 2001'de enflasyon yüzde 95 seviyesindeydi. 2008'de yüzde 40'ların altına çektik ve 2009'da bütçede yüzde 6'ya yakın bir açık verdik diye konuştu.
Türkiye'nin Uluslararası Para Fonu'yla (IMF) yaptığı anlaşmaya ilişkin bir soruyu yanıtlayan Yılmaz, Türkiye'nin kriz yönetimi için IMF'ye ihtiyacı yok diyerek geçmiş dönemde, ekonomik büyümenin tamamlanması için IMF ile anlaşma imzalandığını hatırlattı.
Türkiye'de bütçe açığı olduğunu ifade eden Yılmaz, Kriz nedeniyle bütçe açığı olduğu doğru ancak önemli olan mali disiplini elden bırakmamak ki biz bunu da yapıyoruz dedi.
AB üyesi olmayan ülkeler panelinde geleceği ilişkin bir soru üzerine Yılmaz, Bundan böyle dünyada ülkelerin borç yükü ağır olanlar ile hafif olanlar diye iki gruba ayrılacağını belirterek, Türkiye'nin borç yükü hafif olan ülkeler arasında yer alacağını kaydetti.
Avusturya'nın Raifeisen İnternational adlı bankasının yönetim kurulu başkanı Herbert Stepic'in yönettiği bugünkü AB üyesi olmayan ülkeler paneline Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz'ın yanı sıra, Arnavutluk Merkez Bankası Başkanı Ardian Fullani, Hırvatistan Merkez Bankası İcra Direktörü Ljubignko Jankov, Sırbistan Merkez Bankası Başkanı Radovan Jelasiç ile Karadağ Merkez Bankası Başkanı Nikola Fabris de katıldı.
Merkezi Londra'da bulunan Euromoney adlı kuruluş tarafından düzenlenen Merkez ve Doğu Avrupa forumunun bugün sona ermesi bekleniyor...
-
[quote=excali;188910]Gören de Yüz bin milyon kontratı var sanıcek.:D:D. Kaç kontrat vardı sende?? .. 1 adet miydii??:p:p:p
O kontrat bil diill.. KONTRAT[B][COLOR=black]CIK[/COLOR]..:D:D[/B]
[B]Günaydın Foruma , bu arada+.[/B][/quote]
:mad::mad::mad: Mesajın benim kriterlerime uymuyor. Maastrich kritelerine de uymuyor:..::..::..::..:
1 kontrat 1 insan, 2 kontrat 2 insan, 10 kontrat 10 insan...kontratı olmayan insan deel mi:p:p:p
Ben kazanacağımda kaybedeceğimde değilim EXXX:))) Kimsede kaybetisin istemem forumdan o ayrı...biz geyiğini yapıyoz..duydun mu KUIN in sistemi dün sat vermiş:D:D yuh dedim yani..naaptın KUIN dedim adam mı öldürdün o nasıl ceza:..::..::..:..
Excali..sana kanım çok ısındı bundan sonra sana EXXX diyebilirmiyim :)
-
[quote=Astatin;188914]:mad::mad::mad: Mesajın benim kriterlerime uymuyor. Maastrich kritelerine de uymuyor:..::..::..::..:
1 kontrat 1 insan, 2 kontrat 2 insan, 10 kontrat 10 insan...kontratı olmayan insan deel mi:p:p:p
Ben kazanacağımda kaybedeceğimde değilim EXXX:))) Kimsede kaybetisin istemem forumdan o ayrı...biz geyiğini yapıyoz..duydun mu KUIN in sistemi dün sat vermiş:D:D yuh dedim yani..naaptın KUIN dedim adam mı öldürdün o nasıl ceza:..::..::..:..
Excali..sana kanım çok ısındı bundan sonra sana EXXX diyebilirmiyim :)[/quote]
Lem , bana demediğin bi o kalmıştı zatenn:D
Bu arada Efiksçi , dün neden 17:21'e dikkat çekti??:D:D
-
[quote=excali;188915]Lem , bana demediğin bi o kalmıştı zatenn:D
Bu arada Efiksçi , dün neden 17:21'e dikkat çekti??:D:D[/quote]
neeee...ben sana sadece excalibur dedim farklı olarak şimdiye kadar..başka bir şey demedim...eee sonuçta EXXX diyebilir miyim...? yanıt vermedne önce iyi düşün (E-XXX;) diye de anlayanlar olacaktır)
17:21 değil lem 17:25 dedi...ben tahminimi yazdım arkedaş..ama FX ci bir açıklama yapmadı..Medya takibinden sorumlu sensin..git bi demeç al FX ci den:)
-
-
-
[QUOTE=Astatin;188914]:mad::mad::mad: Mesajın benim kriterlerime uymuyor. Maastrich kritelerine de uymuyor:..::..::..::..:
Excali..sana kanım çok ısındı bundan sonra sana EXXX diyebilirmiyim :)[/QUOTE]
para gider gelir..sağlık neşe olsun..yüzünüz azcık gülsün..:)
mutfak yaptırmam lazım asti..sistem lazım astii.dng
-
[URL="http://urlal.com/dqqf]"][url=http://urlal.com/dqqf][/URL][img]http://i1001.hizliresim.com/2010/1/21/1358.jpg[/img][/url]
Asti fdji izsüreni yolluyem.:..:
-
[quote=QUEEN;188919]para gider gelir..sağlık neşe olsun..yüzünüz azcık gülsün..:)+.+.+.+.
mutfak yaptırmam lazım asti..sistem lazım astii.dng[/quote]
Valla apla, loto çıksın ankastre mutfak + 2 klima + 2 tane başka bir şey(neydi gız söz verdiğim..unuttum valla)...sözüm söz apla....ama senin dışında kimse 8 adet sayı seçmedi...şşş
dün kapanışta sistemi sat verne arkadaşlardan 5 adet arkadaş lazım..her biri 1 ile 54 arasında 8 sayı söylesin bana..ama organize olsunlar aynı sayıla rolmasın...
6*8=48 54-48=6 :..::..:
(Süper lotoda 6 sayı işaretlenir:))))
-
[QUOTE=Astatin;188922]Valla apla, loto çıksın ankastre mutfak + 2 klima + 2 tane başka bir şey(neydi gız söz verdiğim..unuttum valla)...sözüm söz apla....ama senin dışında kimse 8 adet sayı seçmedi...şşş
dün kapanışta sistemi sat verne arkadaşlardan 5 adet arkadaş lazım..her biri 1 ile 54 arasında 8 sayı söylesin bana..ama organize olsunlar aynı sayıla rolmasın...
6*8=48 54-48=6 :..::..:
(Süper lotoda 6 sayı işaretlenir:))))[/QUOTE]
ilki ben olayim
22
-
[quote=Larossıan;188920][URL="http://urlal.com/dqqf]"][IMG]http://i1001.hizliresim.com/2010/1/21/1358.jpg[/IMG][/URL]
Asti fdji izsüreni yolluyem.:..:[/quote]
Yok abi sevmedim bunu..ABD de en iyi izi kızıldereliler sürer..sen şunun rengini kızıl a:..::..: çevir...o zaman kabulumdur...
-
[quote=Astatin;188916]neeee...ben sana sadece excalibur dedim farklı olarak şimdiye kadar..başka bir şey demedim...eee sonuçta EXXX diyebilir miyim...? yanıt vermedne önce iyi düşün (E-XXX;) diye de anlayanlar olacaktır)
17:21 değil lem 17:25 dedi...ben tahminimi yazdım arkedaş..ama FX ci bir açıklama yapmadı..Medya takibinden sorumlu sensin..git bi demeç al FX ci den:)[/quote]
bana , X-MAN de bence..:D:D