-
[QUOTE=Astatin;188985]-NUNUya da hitap etsin diye bir kaç çizgi de çizdim..ama tamamen subjektif ha...kızmak yok sonra
- TOKOBA sen bilirsin..Turuncu ile olan formasyonun bir adı var mı? :..:Genişleyen üçgen olabilr mi.kom.kom genişleyen 3gen düşüş formasyonumu peki...olsun abi lütfen....bu düşüş yollu genişleyen üçgen değilse, mavi ile olan sıçan üçgen yukarı kırılırsa bizim portfoy daralan 4gen olacak valla....kom.kom
[IMG]http://i49.tinypic.com/2yv47qb.jpg[/IMG][/QUOTE]
Genişleme Formasyonu broadening formation diye geçiyor literatürde
Buradaki de genişleyerek açıaln zirve formasyonu
[url]http://www.forekstr.com/min_detay.asp?gg=122&grp=G%F6stergeler[/url]
-
[quote=Cerphin;188947]senin zistem sat sinyallerini geç veriyor asti..:p bi ayar çek sen ona..:)[/quote]
[quote=QUEEN;188950]900 puan düştü tepeden dün..hala sat yok deyor..asti sistem lazımsa..yardımcı olak.dng[/quote]
ba ba bab bbaa ..bu mesajları kaçırmışım...sizi tombalak gızlar ittifakı sizi::::::geç verdi de ne güzel oldu işte... gece ve sabah stresini yaşatmadı.dng.dng ama cerphin i bu sabah her günkünden erken kalkmış gördüm:..::..::..::..:
Gız ben size edeceğimi biliyom ama du bakalım... Sizin familyadan biri de, fiyat günün en yükseğine yakın yerlerdeyken sat verdiğinde sistem, şöyle kinaye yapmıştı "e ama şimdi en basit sistem bile alda olmalı"...babababba..birine yaransan öbürü kaka der...
Allah gadın kısmısınnı şerrinden çenesinden korusun....kom.kom.kom
"
-
[quote=VOBiX;188987]İçindeki refleri görmesinler diye şifrelenmiş formülleri.
Anca sinyal okları kaybolmaya başlayınca uyanırlar...
MS Pasword Revealer dye programla açmıştım şifrelerini.
Aşağıdaki konuda kapalı indikatöelrini çoğunun şifrsini vermiştim bir ara sayfaları açmakta zorlandığım için bulamadım mesajı.
[URL]http://www.voborsa.com/forum/metastock-ogreniyoruz-t5211p9.html[/URL][/quote]
Hocam sistemde ref kullanıldığı zaman sonradan sinyallerin kaybolma durumu mu var.
Bilgilendirebilir misiniz?
Çok teşekkür ederim.
-
Allah belanızı versin o.* hala aynı geyigi yapıyolar.. sızın yonetecegınız pıyasanın ** .. seref***lik abideleri sizi... yahu saka gıbı adamlar.. bu geyık kac aydır yapılıyo a* bu ne boyle yaf.. ulan ben bıktım be yeter artık ıkı gunde bır temcit pilavı gıbı karsımıza haber godnerıyosunuz o.* .. hasta edersiniz insanı ..
IMF HEYETİ DAVET EDİLİRSE, TESELLİ RALLİSİ OLABİLİR- JP MORGAN
IMF HEYETİ DAVET EDİLİRSE, TESELLİ RALLİSİ OLABİLİR- JP MORGAN
JP Morgan, Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın
dün gece bazı gazetecilerle yemekli bir toplantıda buluşarak bir IMF
programına ihtiyaç konusunda detaylı sunum yapmasının IMF ile
bir anlaşma imzalanacağı konusunda iyimserliği artırdığını bildirdi.
Babacan'ın IMF ile bir anlaşma olup olmayacağı konusunda kesin
bir açıklama yapmamakla birlikte, gazetecilere sunum yapmasının
iyimserliği artırdığını, IMF ile hükümet arasında görüş farklarının
son haftalarda daha da azaldığı görüşünün ağırlık kazanmasına yol
açtığını belirten JP Morgan, müzakerelerin hala bazı yapısal reformlar
ve toplam finansman konularında devam ettiğinin tahmin edildiğini
vurguladı.
IMF ile görüşmelerde bu hafta ilerleme olmasını muhtemel
görünmediğini ifade eden JP Morgan, ancak bir IMF heyetinin gelecek 2
hafta içinde davet edilebileceğini belirtti. JP Morgan, bazı piyasa
oyuncularanın hale IMF ile bir anlaşma şansına şüpheci yaklaştıklarına
dikkat çeken JP Morgan, eğer bir heyet davet edilirse, piyasada
bir teselli rallisinin yaşanabileceğini düşünüyorlar.
Foreks Haber Merkezi
-
[quote=feridunabi;188991]Hocam sistemde ref kullanıldığı zaman sonradan sinyallerin kaybolma durumu mu var.
Çok teşekkür ederim.[/quote]
Ref(data, periyot) yapısında periyodu pozitif değer seçersen, geçmişten değil gelecekten değer çağırırsın... Yani sistemin habire geriye dönük maktajlama yapar...Sİnyaller değişir v.s..dng
Bu konuda detaylı bilgi için FXciye başvurabilirsin.dng.dng.dng.kom.kom.kom
-
[quote=Astatin;188939]anneeeyyyy..GADDAR SAZAN görmesin bu mesajı...:eek:[/quote]
Ne diyeyim. Herkes kendi dogrusunu yapar ve yolunu çizer.
Zamanında bu topicde Amerika'da yapılan bir araştırmayı vermiştim. En başarılı / karlı işlem yapan meslek grubuna ait onu hatırlatayım yeter. :)))
-
[quote=VOBiX;188989]Genişleme Formasyonu broadening formation diye geçiyor literatürde
Buradaki de genişleyerek açıaln zirve formasyonu
[URL]http://www.forekstr.com/min_detay.asp?gg=122&grp=G%F6stergeler[/URL][/quote]
bencede genisleyen ucgen.yukari kirilmasini bekliyom.:)
-
[QUOTE=VOBiX;188987]İçindeki refleri görmesinler diye şifrelenmiş formülleri.
MS Pasword Revealer dye programla açmıştım şifrelerini.
[url]http://www.voborsa.com/forum/metastock-ogreniyoruz-t5211p9.html[/url][/QUOTE]
bu programın tam adı varmı sn vobix :o
-
[quote=feridunabi;188991]Hocam sistemde ref kullanıldığı zaman sonradan sinyallerin kaybolma durumu mu var.
Çok teşekkür ederim.[/quote]
her ref formulunde kaybolma durumu yok. reften sonra "+" artı değer alan yani kendinden sonraki barın değerini alan formullerde kaybolma durumu vardır
-
dunku gormus oldugumuz zirveyle yukarlarda bir yere 5 isaretledik.ama orasi neresi?72.600 olabilirde olmayabilirde.:)
-
Dünden beri ilk defa vob gücünü kaybetti 69750 olması gerektiği yerde 69675 gördü bu zayıflığın işareti devamını bekleriz
-
[quote=sazan;188997]Ne diyeyim. Herkes kendi dogrusunu yapar ve yolunu çizer.
Zamanında bu topicde Amerika'da yapılan bir araştırmayı vermiştim. En başarılı / karlı işlem yapan meslek grubuna ait onu hatırlatayım yeter. :)))[/quote]
Patron o mesajı forumu izleyip bir şey yazmıyorsan "gel gel" maksatlı yazdım:)
Fishing ile Phishing :..: arası bir şey...YYGDD