[quote=Cerphin;189024]kendime koyduğum katı kurallar gereği, 550 puan karımı aldım ve çıktım 69.600 den..:) 12-14.30 saatleri arası işlem yasağım var..:..:
bakalım ne kadar disiplinli olabileceğim..[/quote]
Erken olmuş bence.üüü
Printable View
[quote=Cerphin;189024]kendime koyduğum katı kurallar gereği, 550 puan karımı aldım ve çıktım 69.600 den..:) 12-14.30 saatleri arası işlem yasağım var..:..:
bakalım ne kadar disiplinli olabileceğim..[/quote]
Erken olmuş bence.üüü
[QUOTE=Larossıan;189030]Erken olmuş bence.üüü[/QUOTE]
evet, bana da öyle geliyor.. hem sistem satta, hem de histem.. üüü
ama kendime çok katı kurallar koydum ve ne olursa olsun uygulamaya karar verdim..
düşüyor hala üüü.. yok yok kendime hakim olmalıyım, 12-14.30 işlem yasağım var.:)
[quote=selçuklu;189023]tahminim gol olur .. imkb ve vob yeni depe yapar bence .. alış baskısı var .. final wave on the road i think .. üvvvv ..[/quote]
Alış baskısı :confused:
[IMG]http://i48.tinypic.com/28uv02.png[/IMG]
[quote=Cerphin;189033]evet, bana da öyle geliyor.. hem sistem satta, hem de histem.. üüü
ama kendime çok katı kurallar koydum ve ne olursa olsun uygulamaya karar verdim..
düşüyor hala üüü.. yok yok kendime hakim olmalıyım, 12-14.30 işlem yasağım var.:)[/quote]
69300 altı uzun vade shorta geçer.
Aha durdo niyet mektubu imzalamış bile:)
[QUOTE=VOBiX;189018]Başbakanı da sorgulasın SPK. Bir hafta süresince bitecek IMF işi demişti. İkinci hafta bitiyor hala ses seda yok. .dng[/QUOTE]
hocam sırasıyla MB baskanı acıklama yaptı IMF anlasması yapılmalı dıye , ben terste kaldım biton zarar ettım bu acıklamayla .. hatta aynı hafta basbakan acıklama yaptı ben ve Ekonomı bakanı harıcındekı kımseye ınanmayın aslı astarı yok dıye bu acıklamaların..
neyse aradan 1 ay gecti ekonomı bakanı acıklama yaptı ben gene terste kaldım gene sövdüm.. aradan 1 hafta gecti basbakan yaptı acıklama olacak diye..
ee şimdi sırasıyla bugun MB başkanı ımf olmasa iyi olur diyo.. ekonomı bakanı olmayabılırde olabılırde dıyo
ulan şakamısınız sız ? bilerek yapıyorsanız bunları hakkınızda ıyı dusunmeyecegım yok bılmeyerek yapıyorsanız dıkkat edın medya ayagıyla sızı ıstedıklerı gıbı yonlendırıyorlar soylemenızı ıstedıklerı seylerı soyletıyorlar ve manıplasyon yapıyorlar..
yahu beklentıyı olusturup sonra yok olmayacak dıyende medya aynı beklentıyı her ay olusturup sonduren gene medya.. bole sacmalık olur mu ? spk arastırıyormus .. ulan neyı arastırıyosun 20 kere yapıldı hala arastırıyoruz dıyo adam.. bole gerızekalılık olur mu ? goremedıgın sey ne ? bu haberler gercekse acıklayın resmi agızdan, yok haberler gercek degılse haber kanallarını ve yayanları cezalandırın .. fınansal haber kanalları tutulmus , devlet adamları tutulmus pıyasa zaten ellerınde eee neyin kavgası bu o zaman ? soyleyın bırakalım gıdellım hesapları.. boyle denyoluk olmaz olsun .. bu dupeduz sahtekarlık..
gereğini yapan var mı ? hayır .. alan razı satan razı.. cümleten geçmiş olsun.. her hesap sıfırlanana bu para babaları verdiklerinin 5 katını alana kadar bu duzen devam edecek gibi..
Nano sat diyo, sisteme uyamıyorum sabah beri, düştükçede düşüyor, bu iş çığrından çıktı, her an haber gelir korkusu fena sarmış bedenimi, buna sistemli bir çare olmalı ama yok işte.
gaddar disiplin.com
[IMG]http://i46.tinypic.com/2dbt8ye.jpg[/IMG]
Dünkü senaryom tuttu, saatlik yataya geçeriz 70300-70400 ler görülür sonra düşüş dedimdi, akşamada korkudan flat kaldımdı:).
Bugün senaryo filam yok kafamda, olamıyor daha doğrusu, al sat sinyallerine güven duygusu kayboldu, bir müddet ara veriyim diyorum, şöyle önümüzdeki haftanın ortalarına kadar falan işte, saygılar.
Fekat Nano buralardan gelebilecek alışların tekrar kuvvetli al sinyaline dönebileceği işaretinide veriyor:) piyasayı takibetmeye devam edebilirimde:) karar seviyelerindeyim:)
long devam taviz yok. neydi? zild..lelele.