-
[quote=fXci;189122]astet senden bisey reca etsem ?
bu zistemin hem yakın vade hemide faal kontrat kodunda olanının resmısını cekebılırmısın?[/quote]
ayıbettin efiksim oracle m, siayeyim dört çekerlim:D:D:D
ne kadar geriye dönük olsun? kaç bar? ve naapcan :)
-
[quote=EMEKDAR;189136]Merhaba,
Bağan bah,VOB u aç karına yeme,sindirim sistemlerini bozduğu kimin,psikolojinide bozar...:::[/quote]
şş, ben vobu yedikten sonraki bütün işlemler de tamam lem dert etme. :..::..:
en güzeli de, vob'u foreks ile hedge etmek çok keyifli bişey. ehheuheuheu:D
-
[QUOTE=Astatin;189138]ayıbettin efiksim oracle m, siayeyin dört çekerlim:D:D:D
ne kadar geriye dönük olsun? kaç bar?[/QUOTE]
25.9.2009 tarıhınden olursa sevındırık olurum gayrı emme gondermesende canın savolsun yapıstırmak zorunda deelsın
-
neyse, bi merhaba diyeyim dedim. laptopu kapatıp ankaraya doğru yola çıkayım.
herkese bol kazançlar...
-
[QUOTE=selçuklu;189127]bull market nerelerde .. üvvvv ...[/QUOTE]
Geldim:) siesta yapıyordum patron:)
Şimdi spota bağlı olucak ama ben uzun yaptım:o
-
Longların stop yeresi 69200 evet:)
Muhtemel hedef hesaplayamadım daha:) bakıcaz..
-
Babacan:''turkıye hızlı bır sekılde ab uyesı ulkelerle arasındakı ekonomık farkı kapatmaktadır''
-
saat 14.30 oldu ve işlem yasağım bitti..:::
ee shortları kapatmakla birşey kaybetmemişim..:) yok yaa ümit vaadediyorum ben galiba..:..:
-
Bugün spot endekslerin yeni zirve yapmasını bekliyorum aslında, yani bu beklenti yeni hasıl oldu bende:) neapalım oldu işte...
-
[url]http://www.milliyet.com.tr/genelkurmay-dan-darbe-plani-iddialariyla-ilgil-aciklama/siyaset/sondakika/21.01.2010/1188876/default.htm?ver=62[/url]
işte tatbikat denilenler..
Taraf'ın dünkü manşet haberinden öğreniyoruz ki, 2003'te "Balyoz" harekâtıyla tam manasıyla bir katliam yapacaklarmış. Cuma namazında başta Fatih Camii ve Beyazıt Camii olmak üzere camilerin bombalanması, sakallı, çarşaflı provokatörlerin kışlaları, Hava Müzesi'ni basmaları sağlanacakmış. Bunlar bahane edilerek "şüpheli" iddiasıyla insanlara ateş emri verilmiş. Aynı günlerde Yunanistan ile bir savaş çıkarmak için Ege hava sahasında Yunan uçakları taciz edilerek bir uçağımızın düşürülmesi, olmazsa kendi jetimizi kendimizin düşürmesi kararlaştırılmış. Maksat, hükümete sıkıyönetim ilan ettirmek... Arkasından da Parlamento'yu feshetmek ve yeni bir hükümet kurmak... Yeni bakanlar, işbirliği yapılacak 137 gazeteci ve tutuklanacak 116 gazeteci de belirlenmiş. Taraf, beş gün sürecek yayınında bunların isimlerini açıklayacak.
-
sıkıntı var .. acilen 70000 üstüne atmalı .. üvvvv .. .
-
vallahi darbe haberi görmekten öğğğ geldi...