-
lem Efiksim,
O dediğin tarihten bu yana graf çizdirince 15 dklık, ot ..ka karışmış görünüyo her şey pire gibin???? ne edecen bunu? ben sağa matriks çıktısı işlemlerini gönderem .xls de? ister miyin? yok beni zaten sinyaller değil, getiri eğrisi ilgilendiriyo diyosan onu ancak akşam yaparım..neden dersen işyerindeki laptopda getiri sapık sayılar gösteriyor (nw sec policiy olsa gerek bazı eski veriler kesik sanırsam).bazen gerçeğin yarısı bazen 3 katı:..::..::..: onun essahlıklısını akşam evden çiziktirebilirim..meyk yor çoys:D
-
En iyisi flat olanlar temkinli olsun daa:::::: karar verin artık:)
-
YYLD..way** disiplinime bak be...TYRANT SAZAN görseydi şu disiplini gözleri yaşarırdı..ehuehueeh
-
700 den ben de long:) 5 verisine kadar bırakmazlar artık piyasayı gibi gibi..
-
artik yukari RALLI yi baslatiyorum.ralliye binmek icin son firsat..lelele
-
piyasa hareketlerine bakaraktan, önce bi yukarı çekip saat 17 den sonra da aşağı verecekleri gibi duruyor...
-
sıkıldım feci ... hareket olsun .. yön farketmez .. üvvvvv ..
-
[quote=Larossıan;189196]Pek hoşuma gitmeyen birşey var sanki yukarı yapacaklar gibi temkinli olmakta fayda var.:..:[/quote]
benimde 6.hissim 70 bin üzerine kalıcı bir atakante yapacaz diyor abi :)
-
5 dk graf fincan kulp gibi oldu ..
-
bu arada stop seviyem 69275 e ulaştı..
-
yanlız benim 15 dk.lık zistem hala shortta.. ben ise longda heheheee
-
[QUOTE=Astatin;189201]lem Efiksim,
O dediğin tarihten bu yana graf çizdirince 15 dklık, ot ..ka karışmış görünüyo her şey pire gibin???? ne edecen bunu? ben sağa matriks çıktısı işlemlerini gönderem .xls de? ister miyin? yok beni zaten sinyaller değil, getiri eğrisi ilgilendiriyo diyosan onu ancak akşam yaparım..neden dersen işyerindeki laptopda getiri sapık sayılar gösteriyor (nw sec policiy olsa gerek bazı eski veriler kesik sanırsam).bazen gerçeğin yarısı bazen 3 katı:..::..::..: onun essahlıklısını akşam evden çiziktirebilirim..meyk yor çoys:D[/QUOTE]
yok yok bana sadece resmisi lazım gayri kucukte olsa sorun deel VIX0300210 ile x30yvade karsılastırabilim yeter