işsizlik verisini hesaplamada yönetimsel hata yaptık- o sebeple veri yi ciddiye almayın diye haber düştü bloomberg e ne iştir lo:)
Printable View
işsizlik verisini hesaplamada yönetimsel hata yaptık- o sebeple veri yi ciddiye almayın diye haber düştü bloomberg e ne iştir lo:)
[QUOTE=selçuklu;189211]5 dk graf fincan kulp gibi oldu ..[/QUOTE]
[IMG]http://img696.imageshack.us/img696/4180/adszpko.jpg[/IMG]
[quote=kafayı_yemis_dusler;189217]işsizlik verisini hesaplamada yönetimsel hata yaptık- o sebeple veri yi ciddiye almayın diye haber düştü bloomberg e ne iştir lo:)[/quote]
müdürü yeni işten atmışlar, onu düşmediler heralda.:p
69400 seviyesi bugünkü minumum olarak korunursa 70 bin üstüne yeni atak umutları canlı kalacaktır ki bu seviyenin hemen altındada referans ortalaması var..
[IMG]http://i45.tinypic.com/sy0zk9.gif[/IMG]
selcuk hocam nere kadar gider sence kulp:)
[QUOTE=kafayı_yemis_dusler;189226]selcuk hocam nere kadar gider sence kulp:)[/QUOTE]
hiç bir fikrim yok abi .. longum ben stopum 500 altı .. çok zor yereler ..çok uyuz bir piyasa var .. :o:o
kafayı yemiş düşler ::: 3 ayda 3500 mesaj bravo .dng Dolarcı yokmu hiç?:rolleyes:
[quote=hexa;189229]kafayı yemiş düşler ::: 3 ayda 3500 mesaj bravo .dng Dolarcı yokmu hiç?:rolleyes:[/quote]
yok hocam yav ben sadece burdaki arkadaşları takip edip öğrenme çabasındayım burda gerçekten güzel ortam ve güzel insanlar var gerisi hikaye+.
alalaaa benim 15 dk hala satta bekliyor.. kötü çarpacaklar sistemi galiba..:)
IMF ile iki yıllık stand-by masada
21.01.2010 15:52:45 Son Güncelleme:21.01.2010 15:53:48 finanstrend.com
Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın ekonomi yazarlarıyla yaptığı toplantıda IMF ile görüşmelerin detaylarda devam ettiği ve yakın zamanda bir sonuca ulaşılacağı konuşuldu.n hay sizin ,imf nizi..............:)
[quote=Cerphin;189232]alalaaa benim 15 dk hala satta bekliyor.. kötü çarpacaklar sistemi galiba..:)[/quote]
Sistemi çarpamazlarsa,sisteme uymayanları çarparlar...:::
Allah korusun seni kimse çarpmasın tabikide şaka...üüü
Buralardan flat..sıkıntıdan:)