yaf adam ''gorusmeler suruyor, henuz heyet talep edilecek asamaya gelmedik'' demis iste.
Printable View
yaf adam ''gorusmeler suruyor, henuz heyet talep edilecek asamaya gelmedik'' demis iste.
long açtığımız yerden shorta döndük ve geceye flat....
zistemimi de tebrik ediyorum buradan.. tamam söz uyacağım bundan sonra sana..:..::..:
Sazan Sistems kapanışta 650 puanlık zararla SHORT Kararı verir.
Sazan sistem portföylerini 1/2 shortlar.
Kalan 1/2'ler yarın sabah açılışla birlikte yapılacaktır.
[QUOTE=oguzhan;189338]Haber geldi
ımf sozcusu:turk hukumetı ımf'den heyet talebınde bulunmadı
-matrıks-[/QUOTE]
Elim satış tusunda idi 875 altı satacaktım 850 olunca satış girdim en fazla bir sn sonra heryer sarardı matriks dondu 850 kısalarım geldi ardından bir kaç sn sonra haber düştü heralde bu gun sanşlı günümdeyim.
Cümleten iyi aksamlar
[quote=nunu;189327]ramis dayi mi?:..:[/quote]
ahmet altan kılıç yarası kitabından...
[QUOTE=nunu;189327]ramis dayi mi?:..:[/QUOTE]
Ahmet Altan..."Aşk kılıç yarası gibidir, acısı geçse de izi kalır"
sistem -200, -450 ve kapanışa göre son sinyal +325 = -325
ben +50, -450, +325 = -75
(+50 histemdne değil, toplantıdan çıktığımda sinyali gördüğümde işlem yapmamdan)...
way**... IMF inde **...
Geceye flat girmem disiplinsizlikten değil şu ** IMF indendir...çelik çark sıyrıldı biraz..ehuheueheuehue...üwwwwwwwwww
[IMG]http://i50.tinypic.com/ztbpyf.jpg[/IMG]
[QUOTE=fXci;189353]bu haber doğrumu ? eger dogruysa bu nasıl bir şerefsizliktir yahu :::[/QUOTE]
Haber böyle geldi kopyala yapıştır yaptım zaten ondan sonra matriksin yüzü bi daha gülmedi her yer sarardı soldu.
[quote=sazan;189351]Sanırım Sistem TERK.:p[/quote]
yani öylede denebilir mi bilemiyorum:p:p:p IMF haberini görmesem kısa kalacaktım..ama "heyet çağrılmadı" haberi bu kadar az etkiliyorsa bir çapanoğlu olabilir deyu flat...:D
yalniz dow'u fena dogruyorlar o da ayri bir mesele.
avatar değişmemekte ısrar ederken bir şey biliyormuş **
[quote=Astatin;189365]sistem -200, -450 ve kapanışa göre son sinyal +325 = -325
ben +50, -450, +325 = -75
(+50 histemdne değil, toplantıdan çıktığımda sinyali gördüğümde işlem yapmamdan)...
way**... IMF inde **...
Geceye flat girmem disiplinsizlikten değil şu ** IMF indendir...çelik çark sıyrıldı biraz..ehuheueheuehue...üwwwwwwwwww
[IMG]http://i50.tinypic.com/ztbpyf.jpg[/IMG][/quote]
:..::..::..::..: